filo-boxer Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Tak tohle stvoření je tedy nádhera, až tam u vás příště někdy zase budu, tak mě s ním musíš seznámit S radostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 A tohle je můj ďábel Jmenuje se Shelby a je to Chesapeake bay retriever: A tady jsme jednou s manželkou hlídali ségřinu Šarlotku, Shelbyn jí očividně moc miluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Zimní fotky naší Lady s kocourem Fredem (v té době asi 1/2 roku starý). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 A co to mas tam vzadu v terarku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Holka nám včera oslavila deváté měsíční narozeniny" A už se činila, nějákej maník údajně hledal u nás na zahradě staré železo, ten Vám běžel rychlejc než Bolt a měl to tedy jen tak tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Chtěl bych mít tak bílý a čistý zuby jako má tvůj pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Já s těma mýmy 22 zuby a z nich ještě 5 falešnejma také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 A co to mas tam vzadu v terarku? Krajtu královskou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Fuuuj , jdi do hajzlu !!! EDIT: Aby to nevyznelo tak vulgarne .. tak hady moc nemam rad Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Fuuuj , jdi do hajzlu !!! EDIT: Aby to nevyznelo tak vulgarne .. tak hady moc nemam rad Had - přítel člověka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Takhle vypada hezky. Nikdy jsem zadneho nedrzel - myslim ale , ze by to mohl byt zajimavy zazitek. PS: Ciste spodky s sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Ahoj, ještě jsem sem nové fotky nedával, ale Bohouška (Sharpei) jsme si musel uspat jak jsem Vám tady srdceryvně popisoval.Tady je fotka našeho již ročního mazla (Anička) Když zlobí a děla, že neslyší je to Andula.Tak jí říkáme sice my , ale jméno má nějaké strašně dlouhé!Je to holka amáme ji pro radost, ale na cvičák jsme s ní chodili a možná právě proto je to jediná Westička v okolí, která chodí na volno bez vodítka kamkoliv a kdekoliv.Je skvělý parťák na mazlení a stejně tak celodení výlet do lesa.Nevadí jí voda ani hnusné počasí.Navíc jak je někde na netu napsáno v případě potřeby vyštěká i lokomotivu !!! 7 kg a nohy když je má špinavé jí umyji i v umyvadle. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Tak dnes proběhla nevyvedená honička rezatý kočičky, ta při vysoký rychlosti zahnula 2 metry před pergolou, ta naše holka už ne. Zůstala ležet hodně otřesená a navíc si vyrvala z lůžka celý dráp. Ale bude v poho, hodina u veterináře a pacient už spokojeně leží na gauči. Kočka ještě teď brečí smíchy na střeše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Tak ať se hojí, pak můžem udělat družbu. Ten náš má taky kočky moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 To Aldo: Fešák, to se musí nechat" Kolik mu je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 To Aldo: Fešák, to se musí nechat" Kolik mu je? Dva a čtvrt, furt čekám kdy se uklidní a on ne a ne toho nechat, puberťák jeden! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Taky jsem míval Kavalír King Charles Spaniel ale říkali jsme mu Bíba a byl to Pan pes,koumes na čtyřech nohách a ten jeho pohled když něco provedl to bylo něco ve stylu:Já tady vůbec nejsem.Ale ten Psí pánbůh mu dal jenom sedum let a to bylo moc málo.Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Tak my máme 4měsíční princeznu anglického bullteriéra. A je prostě zlatá ... uvidíme, co přinese puberta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 No jo někdo psa a někdo kočku. Tohle je moje nové kotě. Modrá ruska Nessi :-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 bulici holcicka...? mam letos sestiletou... klidne ti reknu, co bude dal... ani mi to neříkej, ještě ten den, co jsem tohle sem napsal, jsem přišel dom a jedna matrace má v sobě díru jak od kanonu a druhá byla pro změnu pochcaná, asi se jí to už něchtělo kousat a bylo jí líto to nechat ladem a teď ji na to něco řekni, když tě vítá ale jináč je fakt zlatá, úžasný stvoření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se