paro Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Karl von Mülltonne Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 V 22. 12. 2020 v 18:19, mAra_ napsal: Díky za pochvalu. Mým nástrojem jest mobil... Mám ty psy fakt rád ... Super fotka. My odpočinkově. Druhá leží bokem mimo záběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Co to v té ruce asi mám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 2 hodinami, Sphinxx napsal: Super fotka. My odpočinkově. Druhá leží bokem mimo záběr. Davide, nádherná! AST je moje srdcovka...a ještě k tomu uši "na Batmana"...ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 @Radek Cigi: Tohle není amstaffka, ale APBT s Presa Canario, je hodně živá, perfektně hlídá, ale má nejlepší vlastnosti z obou plemen. Po "pitovi" je mrštná, velmi rychlá, obratná i přes svou váhu 38 kg a po "kanárce" je to velmi dobrý hlídač, tvdohlavá a dominantní. Zároveň miluje rodinu a děti (v tomto případě i cizí). Hodně záleží na socializaci od malého prcka (štěněte). Chce to už zkušenosti a vědět, jak na to, ale je to velká výzva a holka má extra velké srdce, mám rád psy, kteří jsou zároveň nemalou výzvou. A stafík? Tady je tedy fotka speciálně pro Tebe, ale je dost nekvalitní, protože je focena zdálky, tak jsem ji ořezal, ať je něco vidět. No a to je srdcař, miláček a blázen v jednom ... inu, je tady hoodně veselo, když se to rozhejbe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Počasie hrozne...ale slečnám to vôbec nevadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Většinou u toho i mluví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Dělej vole,dělej vole.Jen zdržuješ a já mám hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Dnes na prechádzke...konečne bez hmly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 J.K. doniesol manželke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 (upraveno) Nejhezčí pohled na náš barák= z lesa edit : střecha je vpravo nahoře... Upraveno 25. prosince 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Hermínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Ta je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Když chce, tváří se jak největší zabiják, nahání hrůzu, a jako největší hlídač. Jinak je to ale furt blbé štěně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 43 minutami, Dokusan napsal: Hermínka Ta je boží! Kolik jí je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 38 minutami, Sphinxx napsal: Ta je boží! Kolik jí je? 4,5 měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Cira radost. Bohuzel beze me Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 (upraveno) Rozbalit darceky a polovicu hned znicit bolo fakt narocne... Upraveno 27. prosince 2020 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se