filo-boxer Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Malý velký pes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
busdriver Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Krysa z Ikea? Těch u nás už padlo za vlast... škoda, že už je tu neprodávaj. Ty ušáky má výstavní! :)
filo-boxer Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Před hodinou, busdriver napsal: Krysa z Ikea? Jo, dneska si potvora jednu ukradl dcerce z pokojíčku.
mAra_ Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2020 Moje milovaná s psíkem.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Plattfuss Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2020 pensylvanski vystahovalci kolonizuju horne Uhry... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
busdriver Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2020 Šviháci! Z jaký jsou chovný stanice? Jen jestli to nejni nějaká vzdálená přízeň s našema vobludama...
mAra_ Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 Nějak se mi ta obludka v čase a s přicházející zimou zakulacuje a rozšiřuje... Musím někde sehnat nějakou obří váhu. Nad šedesát byl už tři měsíce dozadu. Teď už ho neunesu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Plattfuss Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 V 7. 12. 2020 v 13:02, busdriver napsal: Šviháci! Z jaký jsou chovný stanice? Jen jestli to nejni nějaká vzdálená přízeň s našema vobludama... Ewabo Boxer & Boston terrier, obvykle chovatelske combo
mAra_ Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2020 Vím, že fotka je velmi nekvalitní a nehezká (focena přes dveře a manželčiným mobilem)... Ale když ta situace byla tak pěkná... Tak se omlouvám, ale sdílet s vámi bych ji chtěl... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2020 Fotka náhodou super, mazlik je to
Vit Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2020 Nevypadä to, ale je to labradorka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 S cirkusem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M109 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 před 16 minutami, mAra_ napsal: S cirkusem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a teraz keby tomu cirkusu pred čumákom prebehol zajac ...
Cin Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 ... no, zůstaly by tam v listí stát jedny velké černé a druhé malé růžové holinky...
financ Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 Tři jsou v nových domovech a ještě jeden zbývá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) před 6 hodinami, Cin napsal: ... no, zůstaly by tam v listí stát jedny velké černé a druhé malé růžové holinky... před 6 hodinami, M109 napsal: No a teraz keby tomu cirkusu pred čumákom prebehol zajac ... Já se psama chodil rok a něco s každým zvlášť... Právě proto, že jsem se nechtěl dostat do takové situace, kdy je neudrzim... Ale teď jsem je oba (spíš toho většího) vycvičil tak, že i kdyby zajíc mu běhal před hubou, tak ho odvolám... Ale zase je to stredoasiat... Občas nenaděláš nic, když se sám rozhodne.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem mAra_
M109 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 před 2 minutami, mAra_ napsal: Já se psama chodil rok a něco zvlášť... Právě proto, že jsem se nechtěl dostat do takové situace, kdy je neudrzim... Ale teď jsem je oba (spíš toho většího) vycvičil taky že i kdyby zajíc mu běhal před hubou, tak ho odvolám... Ale zase je to stredoasiat... Občas nenaděláš nic, kdež se sám rozhodne.... Tak u nás už chodím len ja...odkedy sa drahá vrátila takto pred dvomi rokmi s odretou bradou aj nosom. A to môj miláčik sa zastavil na cca 60 kíl živej váhy, Tvoja obluďka ešte pridá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se