vzduch Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Nejsem zoolog ani myslivec. Je to liška není to liška? Není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Kdo jde za plotem, je terč ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Dělá bububu ... Koukám,že ještě úplně nepřesrstil,takže chlupy asi furt všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Úplně všude. Bára je má aspoň dlouhé a dají se v pohodě sebrat. Tyhle jeho krátké šou fakt všude, na všem. Já je snad i nevědomky jím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Pořád se něco děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Před hodinou, mAra_ napsal: Úplně všude. Bára je má aspoň dlouhé a dají se v pohodě sebrat. Tyhle jeho krátké šou fakt všude, na všem. Já je snad i nevědomky jím.... No a co ta Bára, něco nahoď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Bára je frajerka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Bára je úžasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 , yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Budou potomci? Nebo jak to máš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 (upraveno) Barborka je kastrovaná, neb není s papirama (a věděl jsem, že budu mít samce jako druhého psa). Kunak kastrovaný není, ten papíry má (a chtěl jsem, aby byl ostřejší) ale není uchovněný(je pravda bez uší). Takže další štěňata budu za x let opět kupovat Upraveno 22. dubna 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Jdeme spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 V 22. 4. 2022 v 20:57, mAra_ napsal: Úplně všude. Bára je má aspoň dlouhé a dají se v pohodě sebrat. Tyhle jeho krátké šou fakt všude, na všem. Já je snad i nevědomky jím.... Správný pejskař i když rozklepne vejce tak v něm najde alespoň jeden chlup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 V 22. 4. 2022 v 22:23, mAra_ napsal: Bára je frajerka... O tom nemůže být sporu. Takhle nějak si představuji psí šlechtičnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Je to jakési hubené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 (upraveno) Měl jsem už pár generací pastevců... (Asi pět?) Ale tohle tele, mi přijde, jede podle učebnice.... Nenávist vůči všemu co se hýbe a není naše; láska k nám všem co jsme s ním doma... Mám opravdu tyhle psíky rád... Upraveno 29. dubna 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Bráchové jak má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Na okne je mi nejlepeNic mi neujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se