fendelik Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Čaute,Vzhledem k malému podnájmu byl kompromis Yorkšír. Na druhou stranu jsme aspoň natrefily na pořádnýho s duší Pittbula . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Mohlo by to být i v Co mě právě potěšilo, ale už to je trochu déle. Pes Jack jako první bearded kolie v ČR složil 6.7.2011 zkoušku obedience v kategorii OB3 na V, je to zkouška podle mezinárodního zkušebního řádu FCI, nic vyššího už v obedienci není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Mohlo by to být i v Co mě právě potěšilo, ale už to je trochu déle. Pes Jack jako první bearded kolie v ČR složil 6.7.2011 zkoušku obedience v kategorii OB3 na V, je to zkouška podle mezinárodního zkušebního řádu FCI, nic vyššího už v obedienci není Sice vůbec nevim co to znamená, ale upřímně gratuluji vám oběma. Musíme to někdy oslavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 vyuziju tohoto vlakna a treba mi nekdo poradi. 3 leta parson terierka. je nejaky zpusob jak ji odnaucit stekat kdyz se clovek louci nebo odchazi? vzdy zacne hrozne silet a nema to rada. jak se zavrou dvere je pak hned klid. a druha vec. rada jezdi autem. ale beda jak se dorazi do ciloveho mista a zastavi. to zacne rvat jak pavian (nesteka ale fakt rve) a drape dvere jak se tesi ven. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Mně se docela líbí, že ségra vozí svýho psa v takovym "stanu" na zadní sedačce, takže nemůže volně běhat po autě (což se mi jeví jako podstatné) a taky by to řešilo tvou situaci s drápáním dveří. Jinak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 (upraveno) Je to čtvrt roku, co nás opustil ten NEJ pes, a pořád nám je po něm moc smutno. Uvažovali jsme i pořízení si jiného, ale nejde to - moc bychom srovnávali a Bretíkovi se prostě žádný nevyrovná. Tohle je jeho poslední obrázek pár hodin před tím, neš začal honit fenky v psím nebi. Ach jo... Tak jen čekám kdy nám sem vložíš fotky psího mimina. Také jsem srovnával mezi 26 kg Sharpei (byl to největší kamarád a parťák) a štěnětem WHWT, ale nakonec zjistíš, že každý pesan je individuál a má své pro i proti (potom již je své PRO) Vydrželi to se mnou doma bez psa 14 dní. Jo a mám ji nyní (blondýnu) po dvou letech raději a raději. Upraveno 2. srpna 2011 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 vyuziju tohoto vlakna a treba mi nekdo poradi. 3 leta parson terierka. je nejaky zpusob jak ji odnaucit stekat kdyz se clovek louci nebo odchazi? vzdy zacne hrozne silet a nema to rada. jak se zavrou dvere je pak hned klid. a druha vec. rada jezdi autem. ale beda jak se dorazi do ciloveho mista a zastavi. to zacne rvat jak pavian (nesteka ale fakt rve) a drape dvere jak se tesi ven. diky V autě vozíme Jacka Russela v přepravním boxu, je to bezpečnější a pejsek si box oblíbil, když jsme někde na návštěvě, dáme mu box ven z auta a on si do něj rád vleze a odpočívá. Jak teriéra něco odnaučit nevím, toho našeho se snažím přesvědčit, aby radostně neskákal na cizí lidi, a moc se nedaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 to 911: jak píše Viktor - taky máme boudičku a pes ji miluje, stačí když ji dám ke dveřím a už se uvelebuje uvnitř :-)Jinak na návštěvy neštěká, pouze se je snaží ulízat k smrti a všem furt nosí hračky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Jak jsem psal o tom "stanu", tak je to asi todle, pes v tom občas spí i doma a jak píšou kluci, taky tam chodí rád, v autě i mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 to 911: jak píše Viktor - taky máme boudičku a pes ji miluje, stačí když ji dám ke dveřím a už se uvelebuje uvnitř :-) Jinak na návštěvy neštěká, pouze se je snaží ulízat k smrti a všem furt nosí hračky Klucí ale bojím se ,že vaši mazlíci stejně tak jako naše byli v přepravním boxu od malinka. Poradila nám to chovatelka. Víte co se stane až tam zavře toho 3 letého Parsn teriera ? Ta naše to má na chatě nebo někde jinde jako další svoje místečko, kam se chodí případně zašít a nebo počochnit nějakou kostičku nebo jinou dobrůtku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 (upraveno) Mně se docela líbí, že ségra vozí svýho psa v takovym "stanu" na zadní sedačce, takže nemůže volně běhat po autě (což se mi jeví jako podstatné) a taky by to řešilo tvou situaci s drápáním dveří. Jinak nevim. Já toho svého jezevce vozím v bezpečnostním pásu a nemá to chybu Upraveno 2. srpna 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2011 to ja mam takay pas. ted dokonce takovy jako vak. to je v pohode. v aute neni na volno. ale spis slo o to, ze hrozne krici, kdyz se zastavi tesi se ven. a k tem navstevam...ona steka jen kdyz se odchazi. nema rada, kdyz nekdo odchazi. no treba ji to casem prejde a kdyz ne, tak to bude stejne mazel. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 anglicka bulina Sara, 8 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Tohle je náš Bobík, Bílý švýcarský ovčák. Jeho máma je kanisterapeutický pes (vlastně fena ;-) No a jelikož Němci potřebovali do své armády něco takového, tak to jenom pořádně "zasvinili", aby to na louce nesvítilo a tak vzniknul Německý ovčák... moji dvaja hrdinovia, tak ako sa na fotkach podobaju, povahou to boli uplne ini psi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 vyrazil jsem dneska s G12 ven, tak jsem nafotil tématické fotky našeho bavorského in-house psa... rozměrama bych řekl oblekovej, nízká hmotnost, velmi dlouhá rezerva nátahu, speciální komplikace - do lesa na barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) Máme doma vzácnou návštěvu, po očkování se vypelichal, tak čeká až bude zase krasavec a bude se moct postavit nepřátelům. Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 A já jsem nikdy nevěřil tomu, že se pejsci podobají svým pánům....... teď už věřím, akorát mu to zase doroste..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 moj bichon frise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 pánové, máte ( všichni ) nádherný rafany !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 pánové, máte ( všichni ) nádherný rafany !!!! No, a taky vzpomínky... Třeba jak jsem dělal obranu s rotvíkama bez rukávu... Moje blbost. Ale ruka i pes jsou už dávno OK. A moje žena řiká, že každej správnej chlap musí mít sem tam nějakou tu jizvičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se