Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, mAra_ napsal:

A vím, že o dámě se takovéto informace nesdělují... Ale když jí to neřeknete.... 

8 týdnů, 10 kg.

Tušil jsem, že ji nic neudělá. Mám zkušenost, že i ten největší psi "blbec", se změní díky malému tvoreckovi ( 2x vyzkoušeno, se zataženou zadnici, ale vždy prekvapil a to kladně ). A za pár měsíců s ním zacviči ona 😂😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To teda... Pes vydává zvuky, jako by šel vraždit, vždycky, když se mu malá otře o pelech... Jako Já se ho nebojím, ale zní to opravdu strašidelně... Ale tohle slyšet nějaký ochranář... Tak mě zavřou za trápení (a nejsem si jistý kterého z nich).

PXL_20221218_202600673.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Vím, že na posledních stránkách píšu převážně já... Snad odpustíte 🙂

Jinak dnešní první společné hlídání... Přísahám Boha, že na osmi týdnech to štěklo... Když tam kunak pak lítal okolo plotu a vydával zvuky...

sžívání je pomalé, ale postupujeme kupředu. On Kunak se nikdy (ani jako prťavé štěňátko) nechoval jako štěně, nikdy si moc nehrál, od mala hlídal a byl ostrý... Ono to tak jako má být, ale překvapilo mě, jak moc. A dneska poprvé jsme se Kunakem honili po zahradě spolu s malou, a on dováděl a malá se k nám připojila a bral ji jako součást hry... Takhle na to budu muset. A ono to půjde.

PXL_20221219_180831770.jpg

PXL_20221219_162107443.jpg

PXL_20221219_190655291.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...