mAra_ Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 A vím, že o dámě se takovéto informace nesdělují... Ale když jí to neřeknete.... 8 týdnů, 10 kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Hmm, super Tak aby se Kunak časem nedivil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davisimus Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Take pridam sve dva mizery: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 U nás dva měsíce tenhle medvěd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 před 3 hodinami, mAra_ napsal: A vím, že o dámě se takovéto informace nesdělují... Ale když jí to neřeknete.... 8 týdnů, 10 kg. Tušil jsem, že ji nic neudělá. Mám zkušenost, že i ten největší psi "blbec", se změní díky malému tvoreckovi ( 2x vyzkoušeno, se zataženou zadnici, ale vždy prekvapil a to kladně ). A za pár měsíců s ním zacviči ona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Miluji sníh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 před 4 hodinami, Radik napsal: Hmm, super Tak aby se Kunak časem nedivil Kunak má teď 85+ její máma má prej 80+. Snad si budou rozumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davisimus Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Na co ty vase chlupace oblikate? To jen ti moji mrznou jak je min nez 25 nad nulou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Kam ten rohlik zahrabat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Zde je dilo jiz dokonano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davisimus Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Rozumny psisko, nikdy nevis, kdy se ti bude rohlik hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 před 17 hodinami, mAra_ napsal: Kunak má teď 85+ její máma má prej 80+. Snad si budou rozumět. Ahoj, jak dopadla první noc. Kde ta malá spala, s Kunakem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Oba se mi střídali v posteli Smečka spí spolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 dámička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Naše chlupatá opice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Hezká idylka,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 (upraveno) To teda... Pes vydává zvuky, jako by šel vraždit, vždycky, když se mu malá otře o pelech... Jako Já se ho nebojím, ale zní to opravdu strašidelně... Ale tohle slyšet nějaký ochranář... Tak mě zavřou za trápení (a nejsem si jistý kterého z nich). Upraveno 18. prosince 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 (upraveno) Vím, že na posledních stránkách píšu převážně já... Snad odpustíte Jinak dnešní první společné hlídání... Přísahám Boha, že na osmi týdnech to štěklo... Když tam kunak pak lítal okolo plotu a vydával zvuky... sžívání je pomalé, ale postupujeme kupředu. On Kunak se nikdy (ani jako prťavé štěňátko) nechoval jako štěně, nikdy si moc nehrál, od mala hlídal a byl ostrý... Ono to tak jako má být, ale překvapilo mě, jak moc. A dneska poprvé jsme se Kunakem honili po zahradě spolu s malou, a on dováděl a malá se k nám připojila a bral ji jako součást hry... Takhle na to budu muset. A ono to půjde. Upraveno 19. prosince 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Jen přispívej dál, je zajimavé sledovat Tvoji smečku, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se