Hasňa Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2022 Drž se! Zapíjel jsem před půl rokem. Nakonec pomohlo jediné, doplnit smečku. Teď už černá vodí mladou po revíru..
Radik Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2022 Kdo byste bral příští chronokalendář s fotkama od @kamilb?
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2022 před 2 hodinami, Tobi napsal: To je mravenečník,ne . ziskavas bludistaka, gratuluji!
kamilb Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 Omlouvám se za plevel že už zas, ale dnes nám bylo v lese dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 Jaký plevel? Ozdoby tohodle vlákna!
honza71 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 @kamilb tvoje fotky vzdycky potesi
long Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 @kamilbty Tvoje fotky ježuchů jsou pecka!
Brolo Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 Nízký podvozky jsou nejlepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nick06 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 Kdo byste bral příští chronokalendář s fotkama od [mention=10317]kamilb[/mention]? Já a velký formát. Ať si vždy zlepším náladu. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Spongebob Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2022 před 19 hodinami, Brolo napsal: Nízký podvozky jsou nejlepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. toto je taky dobrej adept dobrý plachty má
mamenec Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2022 Koukám že většina zdejších psů bydlí s Vámi v bytě. Je tu vubec někdo se psem převážně venku? Jakože v boudě?
Vit Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2022 před 10 minutami, mamenec napsal: Koukám že většina zdejších psů bydlí s Vámi v bytě. Je tu vubec někdo se psem převážně venku? Jakože v boudě? Jasně, domů může jen pod dohledem a musí se vyskytovat jen na pelíšku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mamenec Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2022 Ten je super. Labradora jsem mel par let zpatky a byl to skvelej partak. Teď jsme měli křížence jezevčíka po babičce na dožití (nakonec z toho bylo 8let). Ten mi ale povahově moc nesedl. Nejak se pomalu rozmýšlim jakýho novýho kámoše na jaře pořídíme. Jedna z podmínek je, ze musi zvladnout celoroční pobyt venku..
Vit Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2022 před 1 minutou, mamenec napsal: Ten je super. Labradora jsem mel par let zpatky a byl to skvelej partak. Teď jsme měli křížence jezevčíka po babičce na dožití (nakonec z toho bylo 8let). Ten mi ale povahově moc nesedl. Nejak se pomalu rozmýšlim jakýho novýho kámoše na jaře pořídíme. Jedna z podmínek je, ze musi zvladnout celoroční pobyt venku.. Díky, je to stará panna a jmenuje se Maggie.
mamenec Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2022 Drobny minus ze hodne trpi na klouby a vubec, ale vubec nehlidaji. Rekl bych ze ten nas by za suchej rohlik ukazal kde mam rezervni klice...
mAra_ Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2022 (upraveno) Já mám psy celý den, celý rok, venku. Na noc (a občasné pomazlení) je beru dovnitř. Občas (přes zimu) se stane, že nechtějí být vevnitř, kde se , pravda, topí a je t na ně vedro. V létě by tu na studené dlažbě byli klidně celý den... Upraveno 6. prosince 2022 uživatelem mAra_
Murphy97 Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2022 Tohle prasatko vynasobte trema a domu muzou. Je to ale ted tak 3-4x20min prace denne, no.. Ale mame je radi, ne.? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2022 před 7 hodinami, Murphy97 napsal: Tohle prasatko vynasobte trema a domu muzou. Je to ale ted tak 3-4x20min prace denne, no.. Ale mame je radi, ne.? To je barzoj?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se