Filipes Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 tak my trávíme víkend na veterině, pudlika mi včera moc zle potrhali 2 ovčáci, teď bojuje o život, držte mu palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 tak my trávíme víkend na veterině, pudlika mi včera moc zle potrhali 2 ovčáci, teď bojuje o život, držte mu palce! Auvajs! :( Drzim palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 tak my trávíme víkend na veterině, pudlika mi včera moc zle potrhali 2 ovčáci, teď bojuje o život, držte mu palce! Budeme si držet palce navzájem já místo prvního týdne dovolerné jsem pečovat o svého jezevce po vynětí sleziny a dnes jsem odpískal i druhý týden,do stehů se nejede nikam , i když se snaží je malátny a veterinářuv pokyn udržte ho v klidu je na chatě nemožný a pak už musím do práce,ale vyjde li dobře histologie čert vzal dovolenou držíme ti palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 S námi sdílí domácnost fenka lvíčka jménem Brixi z chovu Namelev a z fotek je zřejmé, proč patří do kategorie "hračky a společníci". Na tom druhém obrázku s megafonem na hlavě je čerstvě po odoperování břišní kýly a její oči zcela jasně říkají: "Proč?" Můj starej špitálník / 4 operace/ si límec zpestřovat tak,že nejprve jej používal tako rýč a potnm ho moc bavilo když jsem mu házel míček používat jej jako basketový koš, případně mě s ním mlátit přes nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 Nikita!!!! Bohuzel soucast vyporadani v rozvodovem rizeni pred 4mi lety, takze ted je u bejvalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 Držím všem palce se zdravotními obtížemi! Vyhrabal jsem fotku z loňských vánoc, zima se blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 Elsa, černobílý dobrman. 14 let, v důchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 Můj starej špitálník / 4 operace/ si límec zpestřovat tak,že nejprve jej používal tako rýč a potnm ho moc bavilo když jsem mu házel míček používat jej jako basketový koš, případně mě s ním mlátit přes nohy Sakra s tím basketbalovým košem jsem to nezkoušel. Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 Toy pudl Denisa, stáří 4 roky, chovná stanice Top Narcis, nejdůležitější člen rodiny s velkou sbírkou hodinek , na fotografiích bohužel neučesaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 ridgeback - fenka - Lory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 a este 2 fotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 Dovolím si přispět voříškem (jezevčík+nejaky terier)otec mu dal vznešený název kanadský norník,veterinářovi jeho barva srsti připomněla hyenu.Pro matku je to "šmudlíček,chlapeček,děťátko"prostě rozmazlenej fracek .Je rodičů a ja sním trávím část dovolené a vlastně ho mám rád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 (upraveno) moja cierna labradorka... mimochodom jak tak na to pozeram sme tu tusim setci psickari Upraveno 4. srpna 2008 uživatelem Blekota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 To naše dvouletá labradorka Brituška málem zrichtovala vlky v Zoo...ještě že tam kucí měli to sklo, jináč nevím nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gojkaaa Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 AST fena, 8 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 náš bitevní pudl po sebevražedné misi proti dvěma ovčákům (už je snad z nejhoršího venku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 náš bitevní pudl po sebevražedné misi proti dvěma ovčákům (už je snad z nejhoršího venku) Ze preju prijemnou rekonvalescenci. Ja mam 14 leteho westika - Etiena. Nerad se foti, takze fotka neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 náš bitevní pudl po sebevražedné misi proti dvěma ovčákům (už je snad z nejhoršího venku) Tak to je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2008 No tak přidám druhého bígla ve vlákně. Asi jeden z mála, co se občas může pustit na volno. Každý povel nutno sice opakovat 3-5x ale odměnou je jakás takás reakce vzdáleně připomínající požadovaný úkon. Lepší je, když se halekání povelu podpoří mávání pytlem piškotů vysoko nad hlavou. Je to Albína, je jí 10 let a sakra furt jí energie neubývá. Ale je to miláček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2008 další bígl, super taky doplním foto ve spánku ( ne, necvičí, vážně chrní ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se