mlsoun1 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 před 3 minutami, Pege1012 napsal: To je nám moc líto, máme tu naši 13 let a také se hrozíme toho až to přijde. Držte se. První bišonek 16 roků a druhý 15 a teď 13,paradoxně všichni to samé.Takže te Tvé přeji ještě mnoho roků krásného života a díky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Dnes se loučíme s Artíkem.Za chvilku přijede veterinářka Drž se. Vím, jaké to je celé na hovno.... Myslíme.na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 (upraveno) před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Double, pardon. Upraveno 7. listopadu 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Je to vždycky smutné. Ale nové psí oči léčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 @mlsoun1, strašně rád bych něco řekl, ale já jsem v tomhle hovado a celé bych to posral. Takže dobrá hruška na jeho památku a držím hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Před hodinou, nickolas napsal: @mlsoun1, strašně rád bych něco řekl, ale já jsem v tomhle hovado a celé bych to posral. Takže dobrá hruška na jeho památku a držím hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 před 11 hodinami, mlsoun1 napsal: Dnes se loučíme s Artíkem.Za chvilku přijede veterinářka drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Tohle je vždycky na pikaču Drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Odešel člen rodiny. Víc není, co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 (upraveno) před 16 hodinami, Tobi napsal: Krasavec. Děkujeme, každopádně už lehce vyrost za tu dobu co je pořízená fotka Upraveno 8. listopadu 2023 uživatelem Martin_S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Tady když spinká u páníčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 jak píše kolega že nové psí oči lečí mohu potvrdit...v červenci, konkrétně 26. jsem přišel o pětiletého psa, kamaráda, parťáka, člena rodiny...z nenadání nic začal být takový smutný, po všelijakých vyšetření mu byla konstatována dost radikální diagnóza a to nádor na míšním nervu...v podstatě neléčitelné i přes veškerou snahu bez ohledu na finanční stránku mu nebylo pomoci, i přes to vše jsem zkoušeli operaci která neměla v podstatě šancí...ale člověk pro svého kamaráda zkouší vše i nemožné...v ten den co jsem o něj přišel jsem byl zatvrzelý že už nechci ani šneka...ale člověk zjistí že mu je smutno a ačkoli nám zbyla fenka tak to není stejné jako pejsek...vydrželi jsme to 14 dní a jeli jsme se podívat na štěňátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Papám šunčičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 V 8. 11. 2023 v 10:36, Martin_S napsal: jak píše kolega že nové psí oči lečí mohu potvrdit...v červenci, konkrétně 26. jsem přišel o pětiletého psa, kamaráda, parťáka, člena rodiny...z nenadání nic začal být takový smutný, po všelijakých vyšetření mu byla konstatována dost radikální diagnóza a to nádor na míšním nervu...v podstatě neléčitelné i přes veškerou snahu bez ohledu na finanční stránku mu nebylo pomoci, i přes to vše jsem zkoušeli operaci která neměla v podstatě šancí...ale člověk pro svého kamaráda zkouší vše i nemožné...v ten den co jsem o něj přišel jsem byl zatvrzelý že už nechci ani šneka...ale člověk zjistí že mu je smutno a ačkoli nám zbyla fenka tak to není stejné jako pejsek...vydrželi jsme to 14 dní a jeli jsme se podívat na štěňátko to bohužel znám..u mě tedy né nemoc ale auto. Já to nevydržel ani týden, ale to bylo taky štěstím, že jsem narazil na štěně který mi hned padlo do oka a bylo poslední od pána co si ho nevyzvedl. Pejsek krásnej každopádně! Super čuňa fousatá To je Stafbull? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 51 minutami, Spongebob napsal: to bohužel znám..u mě tedy né nemoc ale auto. Já to nevydržel ani týden, ale to bylo taky štěstím, že jsem narazil na štěně který mi hned padlo do oka a bylo poslední od pána co si ho nevyzvedl. Pejsek krásnej každopádně! Super čuňa fousatá To je Stafbull? ano Stafbull, máme fenku a pejska...jsou to božani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Tady je naše fenečka Coffe ještě s Caesárkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Zvířecí postel, ještě že ty rybycky se tam nenakyblujou taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 No jo, jdeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Coffča když sedí na gauči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se