bedja Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 tak buď to není synek, nebo nemáš vyfocenýho celýho toho trhače :-)) ..no jo..je foceno na hrudi..jeho maminky.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 hehe naše se po 5 letech konečně trochu uklidnila nasa prave zistuje na co jej sluzia zubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Já jen dodám zkušenost z psím žrádlem. Měl jsem v podstatě celý jeho život nemocného neapolského mastina a dostával dietní eukanubu a spokojenost. Snědl jí vždycky co by dup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 nasa prave zistuje na co jej sluzia zubky hehe ty první zuby jsou ostré jak jehly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 tohle je prej bojovej pes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 ... i tomu mému pejskovi už hrabe a taky sem čumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 ... i tomu mému pejskovi už hrabe a taky sem čumí aky ma obvod zapastia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 (upraveno) to nevím, čoveče, ale nějaké ty modely hodinek už si zkoušel od mala Upraveno 3. srpna 2012 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 to nevím, čoveče, ale nějaké ty modely hodinek už si zkoušel od mala su mu tak akorat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Dá se orijen koupit někde v Praze? My zatím našeho skrčka krmíme granulema Mastery , ale chtěl bych na čas zkusit změnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Zrno, já kočce kupuji orijen na korunka.cz, tak se mrkni jestli tam maj i pro pejsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Zrno, já kočce kupuji orijen na korunka.cz, tak se mrkni jestli tam maj i pro pejsky. Na internetu v pohode sezenes.ja za sebe doporucit obchod Profizoo,ted tam maji treba na Orijen dopravdu zdarma a cenove jednu z nejnizsich cen,takze kdyz objednas z tama,chybu neudelas.datum spotreby vzdy bez problemu,minimalne rok,takze za 100% spokojenost,ildyz jak maji dopravu zdarma,tak to vozi posta,coz nekoku kuze vadit,za me ale bez problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 jj profizoo můžu taky doporučit, nespočet nákupů, vždy to dopadlo dobře.. a doporučil jsem několika známým a taky vše bez problému.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Díky moc .. akorát na profizoo maj jen velký balení .. zkusím jim napsat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Oto, velký balení je OK, o co větší o to levnější.. nebo chceš jen na zkoušku? já to skladuju pro kočičáka v kýblech s výken aj e to v poho.. a spotřebu budem mít stejnou cca 0,7 kg týdně typuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 tohle je prej bojovej pes.. Ta je super Flegmatik jak má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladap Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 (upraveno) A tady jsou moje holky. Upraveno 3. srpna 2012 uživatelem Ladap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 A tady jsou moje holky. To je nějaká rasa,nebo nějaký mixík?Jinak vidím,že taky používáš Scalibor.Funguje ti taky bez problémů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 To je nějaká rasa,nebo nějaký mixík?Jinak vidím,že taky používáš Scalibor.Funguje ti taky bez problémů? Scalibor je v pohodě, od té doby co ho má i ta moje holka, tak jsme bez klíšťat" Hlavně vydrží okolo 6 měsíců, takže velká úspora peněz, stojí čtyři stovky" To jsem dával každej měsíc za kapky" Nesm.dí, psa mám doma, opravdu jsme spokojený haf,haf Akorát má tejden na to aby se vstřebal, takže pokud máš psíka něčím ošetřenýho, nasaď mu ho týden před vypršením účinnosti předchozího produktu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 (upraveno) Scalibor je v pohodě, od té doby co ho má i ta moje holka, tak jsme bez klíšťat" Hlavně vydrží okolo 6 měsíců, takže velká úspora peněz, stojí čtyři stovky" To jsem dával každej měsíc za kapky" Nesm.dí, psa mám doma, opravdu jsme spokojený haf,haf Akorát má tejden na to aby se vstřebal, takže pokud máš psíka něčím ošetřenýho, nasaď mu ho týden před vypršením účinnosti předchozího produktu" Všichni nám doporučovali Kiltix,že je nejlepší,ovšem já měl zcela jinou zkušenost a to ve více směrech.Za 1.klíšťata měli psíci furt. Za 2.Na prd zapínání,které má tendenci se rozepínat,jeden obojek jsme tak ztratili (naštěstí,to nás nakoplo poohlídnout se jinde) a za 3. Kiltix hrozně sm.dí.takže - 3 body. Teď už máme jen Scalibor,který nebyl až tak chválený,jako Kiltix,tak mě zajímalo,jestli vám taky funguje,protože my úplně bez problémů.Žádný smrad,výborné upevnění,které nelze odepnout nešťastnou náhodou,takže velká spokojenost a to jsou ještě levnější,než ten Kiltix.Né nějak o moc,ale je:-).Takže nevím,co všichni doporučovali Kiltix,když znám už i víc lidí,co se pokukovali po něčem jiném.asi z toho mají větší marži ti prodejci. Mají ho oba naši ďáblové a v pohodě:-) Upraveno 3. srpna 2012 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se