Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, Zdenek1307 napsal:

Konečně se po pěti letech dočkal moře 

20250608_151105.jpg

20250608_162300.jpg

Super,o Beníka bych se bál že uplave😌Když je ve vodě,tak ho nezajímám

• Haha 1
Odesláno
před 16 hodinami, Zdenek1307 napsal:

Konečně se po pěti letech dočkal moře 

20250608_151105.jpg

Jak reagoval na slanou vodu?

Odesláno
před 8 hodinami, Moty napsal:

Jak reagoval na slanou vodu?

Dobře, občas popíjel 😉 On reaguje dobře na všechno, když je v přírodě 🙂

Odesláno

Zdar hosi,

Prisel jsem si pro radu. Uz doslo na nejhorsi. Asi dva tydny zpatky jsme museli nechat uspat naseho stareho zlataka. Z tydne na tyden se mu razantne zhorsil stav a uz s tim neslo nic delat. Mel to ale pekny, doma v naruci sve milovane panicky. 

Nas druhej ctyrletej zlatak byl se starousem od mala. Byli na sebe dost fixovani. Bal jsem se co se bude dit. Pruser je, za mladej na sobe nedaval znat zadne emoce. Nestekal (nestekal skoro nikdy), neknucel, proste choval se jako do ted. Akorat posledni tri dny uz prestal uplne zrat. Jeste se mi ho dari obcas vyhecovat v ramci hry, kdy mu davam granule jako odmenu, ale to je tak vsechno. Z misky nezere. Misku ma novou, namichal jsem mu granule s pastikou a nahoru natrhal sunku. Normalne by to zhltl, ale jak jsem mu to rano dal, tak jsem to vecer vyhazoval. Zkousel jsem menit granule, ale proste nic.

Prejde ho to casem? Nebo mam zkusit nejake vitaminy? Kokain? Mate s tim nejake rady a zkusenosti?

Poridit mu stenatko je jedna moznost, ale v tuhle chvili si nemyslim, ze by to byl dobrej napad. Jelikoz mame doma trimesicniho kluka, tak jeste venovat se stenatku by znamenalo, ze mladej pujde az uplne na treti kolej. Zatim je sice na koleji druhe, ale pozornosti od nas ma vic, nez kdyz byl jeste starous. Prochazky jsou jasne, snazime si s nim vic hrat, mazlit ho. O vikendu jsem ho vzal navyslap do Jeseniku. Fakt si myslim, ze ma od nas pozornosti dost, rozhodne vic, nez na co byl do ted zvykly.

Jeste jsme zvazovali poridit tri az petileteho psa z utulku, ale tam mam zase strach jestli by se snesli. Kazdopadne vzhledem k diteti bych dalsiho psa vylozene ted porizovat nechtel.

Dik za jakoukoliv radu.

Odesláno
před 21 hodinami, AndyAaron napsal:

Zdar hosi,

Prisel jsem si pro radu. Uz doslo na nejhorsi. Asi dva tydny zpatky jsme museli nechat uspat naseho stareho zlataka. Z tydne na tyden se mu razantne zhorsil stav a uz s tim neslo nic delat. Mel to ale pekny, doma v naruci sve milovane panicky. 

Nas druhej ctyrletej zlatak byl se starousem od mala. Byli na sebe dost fixovani. Bal jsem se co se bude dit. Pruser je, za mladej na sobe nedaval znat zadne emoce. Nestekal (nestekal skoro nikdy), neknucel, proste choval se jako do ted. Akorat posledni tri dny uz prestal uplne zrat. Jeste se mi ho dari obcas vyhecovat v ramci hry, kdy mu davam granule jako odmenu, ale to je tak vsechno. Z misky nezere. Misku ma novou, namichal jsem mu granule s pastikou a nahoru natrhal sunku. Normalne by to zhltl, ale jak jsem mu to rano dal, tak jsem to vecer vyhazoval. Zkousel jsem menit granule, ale proste nic.

Prejde ho to casem? Nebo mam zkusit nejake vitaminy? Kokain? Mate s tim nejake rady a zkusenosti?

Poridit mu stenatko je jedna moznost, ale v tuhle chvili si nemyslim, ze by to byl dobrej napad. Jelikoz mame doma trimesicniho kluka, tak jeste venovat se stenatku by znamenalo, ze mladej pujde az uplne na treti kolej. Zatim je sice na koleji druhe, ale pozornosti od nas ma vic, nez kdyz byl jeste starous. Prochazky jsou jasne, snazime si s nim vic hrat, mazlit ho. O vikendu jsem ho vzal navyslap do Jeseniku. Fakt si myslim, ze ma od nas pozornosti dost, rozhodne vic, nez na co byl do ted zvykly.

Jeste jsme zvazovali poridit tri az petileteho psa z utulku, ale tam mam zase strach jestli by se snesli. Kazdopadne vzhledem k diteti bych dalsiho psa vylozene ted porizovat nechtel.

Dik za jakoukoliv radu.

Máme to za sebou a v podstatě na stejném rozcestí (jen ne malé děti). Úplně blbá rada, zkusit veterinu, jestli příčina není jinde... 

My nakonec zůstali bez přírůstku a, jak píšeš, větší zábava (žena ho bere do práce, chrápe uvnitř) a zatím to vypadá o.k. i když žena stále kouká a vybírá(útulky, dočasky). Štěně záhul, chápu. Útulkovej je pro mne technicky složité, jak je nechat pohrát, aby to klaplo. Některé útulky nedoporučují, když se deš s nějakým pejskem projít, brát svého. Přemýšlel jsem o "náhodném" setkání, ale je to na vodě... 

Držím palce...

• Like 1
Odesláno
před 23 hodinami, AndyAaron napsal:

Zdar hosi,

Dik za jakoukoliv radu.

Ty jo, to chce asi fakt jen cas. Kazda rada draha. Myslim, ze to delate dobre, pokud neni v planu dalsi pes. A samozrejme uprimnou soustrast.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 9. 6. 2025 v 21:48, AndyAaron napsal:

Zdar hosi,

Dik za jakoukoliv radu.

Ahoj,měli jsme to samé po odchodu parťáka.Přestal jíst,netečný,ani jeho milovaný les ho nezajímal.Ale psí psycholog(zní to divně a byl jsem proti zezačátku),ho dal do kopy.A probíhala 2x do týdne terapie za pomocí hraní a povídání si s ním s hlazením,apod.Nebyl jsem u toho pořád.Dále za pomocí dalších pejsků,taková školička.První dny nic moc a pak začal papat a seznámil se s kamarády a začal s nimi běhat a hrát si.1 x do týdne nám byl doporučena školička pro psa a tam se mu líbí.Už je ok.Neřešil jsem samozřejmě děti,neboť jsou v nebi a nejstarší dcera porodila teprve nedávno dvojčátka a je doma v Praze,ač teď je tedy u nás na Moravě.Ale pořídil jsem z útulku staršího psa,bišonka Tomáška a teď ho Ben pořád hlídá.

Ještě k tomu jídlu.Kupoval jsem psí paštiky a krmil jsem ho po malých dávkách přímo z dlaně a dělal jsem že ji taky jím.Ze začatku po trochách.Ale i tak jsem se obrátil na veterináře,neboť ten náš zároveň přednáší na veterinární fakultě.Dostává do teď vitamíny v kapslích a lékař mu i píchl nějaké životabudiče.

Teď myslím žiješ taky v Praze,tam by neměl být problém sehnat odbornou pomoc.

Jen počítej,že to bude něco stát.Tím se tě nechci dotknout,ale teď je tu dítě a mateřská,jen upozorňuji že je to balík.

• Like 1
Odesláno
před 15 minutami, Vit napsal:

Gratuluju k novému členu smečky.

Díky Vite,

je to staříček.Ale byl týrán,přivazován k radiátoru,hodně ho byli řemenem.A s  jídlem šetřili.
Trošku se počůrává a nesmíš zvýšit hlas.Ale měl jsem ho již vyhlédlého z netu.Když jsem přijel,hned ke mně běžel a hned se chovat☺️A už se odemne nehnul.Měl jsem ho i v Belgii

IMG_9321.jpeg

• Like 7

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...