Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

..ten pelech zdedil po macke?

No, on se do něj vcelku i vejde (přikládám důkaz), ale původní fotka mi přišla zábavnější...

Protože jsem si prďolu bral z útulku v sobotu ráno, nebyly slušné zverimexy otevřené - a z nabídky PetCentra bylo tohle to největší.

Jakmile odvedeme dost práce na výchově (tento týden si hraju na Cesara Millana a časově jsem na tom jak bába na první mateřský), pořešíme něco prostornějšího.

post-4621-0-01593500-1403727055_thumb.jpg

Odesláno

No, on se do něj vcelku i vejde (přikládám důkaz), ale původní fotka mi přišla zábavnější...

..tak co mu ine zostava :) ale ja nerypem, len mi to prislo zabavne. tiez som mal pre psa nieco take na prvykrat, ale hajzel z toho vyrastol za tri tyzdne :)

Pokud reaguješ na Mary Jane, tak ta je Jack russel terier.. Jak tělem, tak i duší :)

mi pripomenula mojho smrada. puberta bola narocna..

post-4112-0-70927800-1403763426_thumb.jpg

Odesláno

Protože jsem si prďolu bral z útulku v sobotu ráno, nebyly slušné zverimexy otevřené - a z nabídky PetCentra bylo tohle to největší.

Jakmile odvedeme dost práce na výchově (tento týden si hraju na Cesara Millana a časově jsem na tom jak bába na první mateřský), pořešíme něco prostornějšího.

Noo, zatím se dívá docela nedůvěřivě, ale u psíka z útulku po pár dnech to je normální. Sami jsme si dva psíky brali, jednoho velmi podobného a chvilku trvalo, než si zvykla, i když pochopila docela brzy, že to myslíme dobře. Jinak řekli čím je psík křížený? Vidím tam Brazilskou Filu, ale nevím s čím...?

Odesláno (upraveno)

Z Cane corsa nemá lautr nic teda:-)). Jinak brazilskou filu jsme si spletl s jiným psem, ale nevím se kterým, takže filu beru zpět. Ten staford tam asi je možná, nebo něco podobného, ale s čím, to se asi nikdy nedozvíš. Stejně jako my, to prostě poznat nelze s čím je mixlá.

post-20800-0-80919800-1403808749_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno

Podle útulku je to kříženec stafforda... Podle veterinářky stafford X cane corso... A podle mě je to typickej madagaskarskej čuvač, stejně jako všichni moji předchozí útulkáči. ;)

Je moc pěknej, ať je to co je to. A má moc krásnej kukuč, což se u mě vždy počítá nejvíc :-)

Odesláno

Nejak som si spomenul na Belku, tiež kríženca s podivným pôvodom. Našli sme ju v zime ako šteniatko a už nám zostala, pridala sa ku našej kokrici. Bol to najmilší zo psov, ktorého som kedy mal. Celý život sme jej tvrdili, že je beagle, aby pri kokrici nemala pocit menejcennosti. Neviem, čo nás to napadlo, s beaglom mala spoločný len počet nôh. Dobrá povaha, prítulný psík, neúnavný zberač borovicových šišiek :).

post-957-0-68631400-1403823986_thumb.jpg

post-957-0-67686800-1403823993_thumb.jpg

post-957-0-99057900-1403824000_thumb.jpg

Odesláno

Dakujem :) Prvych par hodin v novom domove, ale citi sa asi fajn :) pobehala troska vonku, aj pospala/pochrapkala, vnutri celkom nebojacna. Len ma inverzne stenacie navyky. Isli sme po jedle pred dom, kde sa nervozne prechadzala, az to uz nevydrzala, vbehla naspat dnu a tam si spravila velku potrebu :) dufam ze si osvoji ze spravne je to urobit opacne :)

Odesláno

Dnes jsem pochoval Bárnyho. Dožil se docela ve zdraví čtrnácti let, než ho včera kleplo. Nestačil jsem ho tady představit dřív, tak aspoň tak...

Docela prekérka - panička na služebce, její rodiče taky na pár dnů pryč. A zrovna když jsem sám doma se třema psama, tak se jeden z nich rozhodne umřít. Udělal jsem mu na zahradě krásnej pohřeb, kde jsem byl hrobníkem, farářem, muzikantem i truchlícím pozůstalým...

:rip:

post-33141-0-54454100-1404407371_thumb.jpg

post-33141-0-04470900-1404407449_thumb.jpg

post-33141-0-16093800-1404407455_thumb.jpg

post-33141-0-41484600-1404407461_thumb.jpg

Cynická poznámka na závěr: Jsem zvědav, jak se hodinová práce s krompáčem a lopatou podepíše na přesnosti monster, která jsem měl na ruce. Zatím jim pohyb spíš svědčí.

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak vítej v rodině ......:-)

tak dik :) krasne im stoja usi, podlepovali ste im ked boli male? Alebo to same od seba?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...