digiMonster Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Certina má v pláne tento rok v júni (červen) vypustiť novú reedíciu svojích potápiek a rozšíriť radu PH o model Super Ph500Mznámy strojček Powermatic 80 má mať vylepšení vlások z nemagnetického kovu NivaChron vďaka čomu máju hodinky odolávať magnetickým poliam.priemer púzdra 43mm ,zafír s Antireflexom a pekná oranžová farba ciferníka ideálne hodinky na leto čo poviete? cena bude niekde pod 900? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Škoda, že ten strojek nacpou zrovna do tohohle. Nějaký nový moderní potápky by si už Certina zasloužila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Kdyby ta luneta byla jen z kovu, tak se mi libi vic. Nejen na leto, ta cerna me tam rusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Za mě parádní poměr cena výkon a vzhledově taky hezké. Být teď na začátku chrono cesty, asi by nebylo co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Za mě parádní poměr cena výkon a vzhledově taky hezké. Být teď na začátku chrono cesty, asi by nebylo co řešit.Souhlas! A malý dovětek: co ti brání si to trochu zopakovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Souhlas! A malý dovětek: co ti brání si to trochu zopakovat... Asi máš pravdu, ostatně jako vždy, Karle. Bude to asi rozumnější letní hodinka než nějaká šílenost za pětinásobek. A oranžová mi od dob, kdy jsem střelil Seika chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Hele me to prijde hrozne pekny, libi se mi "zavit" lunety, pripomina mi to nejaka oranzova seika ale jsou dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Pre mnohych bola oranzova prilis vyrazna, certina nas vypocula a prichadza na leto s ciernou https://www.certina.com/nl/watch/ds-super-ph500m/c0374071805000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Hej, vypočula... ale obávám se, že bez té oranžové, to je teď nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 A teď ještě modrý za mě super. DS Super PH500M Automatic NATO: SwissWatch | Moderátor (certina.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Nejaku dobu uz vlastnim cierne. Velkou vyhodou tych hodiniek je, ze maju standardny rozmer noziciek 20mm a nie len to... tvar puzdra je taky, ze tam pasuje prakticky kazdy tah, ktory na Internete ide zohnat. Ja som tam zo srandy bacil cinske plechove jubilee co sa mi tu uz 15 rokov vala v krabici... a sedi tak dobre ze som ho uz dva mesiace nedal dole.... ale pasuju tam aj ebay homaze omega tahov a proste kde co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Pozdravujem, môže mi niektorí z majiteľov odmerať priemer samotného zafírového sklíčka (dial diameter) prosím? Odhadujem okolo 30-31 mm... Priemer puzdra je tých deklarovaných 43 mm? Pokiaľ viem, tak vložka lunety je hliníková, že? Vopred vďaka ta info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února V 26. 3. 2023 v 15:37, cali napsal: Nejaku dobu uz vlastnim cierne. Velkou vyhodou tych hodiniek je, ze maju standardny rozmer noziciek 20mm a nie len to... tvar puzdra je taky, ze tam pasuje prakticky kazdy tah, ktory na Internete ide zohnat. Ja som tam zo srandy bacil cinske plechove jubilee co sa mi tu uz 15 rokov vala v krabici... a sedi tak dobre ze som ho uz dva mesiace nedal dole.... ale pasuju tam aj ebay homaze omega tahov a proste kde co. Mohl bych poprosit o foto na tahu? A jak jsou na tom s přesností? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Foto zkusim zajtra za svetla. Presnost popravde ziadna slava. Nejak uplne presne to odmerane nemam, ale co viem je ze ine hodinky s etou mi vsetky vydrzia bez stelovania o dost dlhsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se