digiMonster Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 a čo tak Rolex Air-king 116900? nie sú tak bežné k videniu (každý chce len Submariner) je tam troška zelenej nie je to úplna nuda naopak maju niečo do seba tie hodinky a dajú sa hlavne zohnať aj ako nové na kráme ( teda myslím si to) narozdiel od inych nedostupných Rolexov cena je síce troška nad limit, ale keby ťa zaujali tak by si si vedel určite doplatiť inak tie Omegy SMPC su určite super voľba ale príde mi to že ich chce každy a už z fotiek mi prídu okukané presne ako si spomínal tie Pelagosi... ak sa chceš troška odlíšiť a mať niečo ine tak kludne spomínaný Glashute Original čo tak model SEA Q PANORAMA? také nemecké Suby ked sa ti páčia.
Kostra Odesláno 2. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2020 a čo tak Rolex Air-king 116900? nie sú tak bežné k videniu (každý chce len Submariner) je tam troška zelenej nie je to úplna nuda naopak maju niečo do seba tie hodinky a dajú sa hlavne zohnať aj ako nové na kráme ( teda myslím si to) narozdiel od inych nedostupných Rolexov cena je síce troška nad limit, ale keby ťa zaujali tak by si si vedel určite doplatiť inak tie Omegy SMPC su určite super voľba ale príde mi to že ich chce každy a už z fotiek mi prídu okukané presne ako si spomínal tie Pelagosi... ak sa chceš troška odlíšiť a mať niečo ine tak kludne spomínaný Glashute Original čo tak model SEA Q PANORAMA? také nemecké Suby ked sa ti páčia.Čoveče tudy cesta nepovede. Ty Airkingy se mi prostě a jednoduše nelíbí, pořád moc nechápu, jak něco takového mohl decentní Rolex vůbec vypustit do světa. Vlnkové keramické bondovky jsou zatím favorit v kategorii rozumová volba.No a od kluků z Glashutte se mi líbí jen ty seventies, možná by to naživo zaujalo, ale z fotek to jde úplně mimo mě. Ale díky moc za koment. ybráno zdaleka není a už to tu docela usnulo.
matthias Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Píšeš, že high end quartz nevylučuješ a pokud jsem dobře koukal, tak za GS tu byly zatím zmíněny jen SD.Takže co nějaká GSka na baterku? Sbírku by ti mohly docela pěkně doplnit a z vlastní zkušenosti mohu jen chválit. Napadá mě nový GMT kalibr:Trochu uhlazenější SBGN007, případně SBGN009 (modrá verze, jiná struktura číselníku, bez hvězdičky) Víc sportovnější SBGN005, případně SBGN003 (černá verze) nebo SBGN001 (limitka, strukturovaný číselník, černo-žlutá) Nebo no-date potápky SBGX335, případně SBGX339 (limitka, žluté doplňky) nebo starší verze SBGX117 (černé), SBGX115 (bílé) Foto internety...
Kostra Odesláno 2. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Píšeš, že high end quartz nevylučuješ a pokud jsem dobře koukal, tak za GS tu byly zatím zmíněny jen SD.Takže co nějaká GSka na baterku? Sbírku by ti mohly docela pěkně doplnit a z vlastní zkušenosti mohu jen chválit. Napadá mě nový GMT kalibr:Trochu uhlazenější SBGN007, případně SBGN009 (modrá verze, jiná struktura číselníku, bez hvězdičky)SBGN007.jpg Víc sportovnější SBGN005, případně SBGN003 (černá verze) nebo SBGN001 (limitka, strukturovaný číselník, černo-žlutá)SBGN005.jpg Nebo no-date potápky SBGX335, případně SBGX339 (limitka, žluté doplňky) nebo starší verze SBGX117 (černé), SBGX115 (bílé)SBGX335.jpg Foto internety...Díky za tip, toto by klidně mohla být cesta. Když jsem viděl, jak dlouho byl z baterek nadšený Dokusan, tak by to mohlo fungovat. A po těch SBGN001 pokukuju docela dlouho.
Juraj11 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Být tebou,tak se na to vys...Pokud nemáš opravdu nic o čem by jsi stále přemýšlel,prostě nějaký který se ti líbí a byla to láska na první pohled,tak to nemá smysl. To že si koupíš hodinky ke kulatinám je sice hezký,ale nebudou to žádný srdcovky a časem si najdeš důvod je střelil.Kdysi tu někdo psal hezké příběh rodinných Omeg,jak tatik chodil kolem krámu a koukal na Omegy a mamina šetřila a koupila mu je.Nevymyslej pic.... a raději kup ženě kytku Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Díky za tip, toto by klidně mohla být cesta. Když jsem viděl, jak dlouho byl z baterek nadšený Dokusan, tak by to mohlo fungovat. A po těch SBGN001 pokukuju docela dlouho.Já sem z nich nadšenej pořád Ve skrytu duše doufám, že se k nim bude nakonec dát koupit tah, byť nejsem vysloveně tahovej Jinak pokud si koupíš hodinky ke 40tym narozeninám, myslím si, že je nebudeš chtít prodat. Takže bych neřešil resale value ani co si o tom kdo bude myslet a vzal něco třeba ne úplně tradičního nebo něco na co by jsi si jinak netroufl.
Kostra Odesláno 2. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Kluci u obou spousta pravdy. Průzkum bojem v Práglu je v plánu, třeba mě tam něco cvrnkne do nosu:-)
AdaMoss Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Odesláno 3. března 2020 Dej vědět co a jak. Nabídka na vomakání SBGA211 samozřejmě stále platí :-).
Potkan Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Hele a co IWC 3233 Ingenieur vintage collection? Tam mas za rozumny penize hodne muziky a kdyz je prilezitostne hodis na gumu nebo textil, klidne se s nima muzes i cachtat v mori. Upraveno 4. března 2020 uživatelem Potkan
Kostra Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Když už Ingy, tak asi Gentovky.Já vím, jsem rozežranej parchant, ale ono už toho člověk viděl za těch deset let tady tolik... Skoro by se dal citovat někdo, kdo tu kdysi psal, nevím co chci, ale přesně vím, co nechci:-)
LovecK Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Ty Dokusanovy GS mel seiya minulej tejden skladem... ruka se mi trepala!na ty bondofky se vysej, mas bb58Ja uz jsem zmlsanej a nic vic me uz nenapadne, nechces pockat co nam nadavkuji za novinky misto Baselu?
Kostra Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2020 No jen aby to neojeb.li a nevyužili zrušeného Baselu k tomu, že ušetří na vývoji a novinky si nechají na příští rok. No nic, zahulíme, uvidíme:-) A na ty GS nedáš echo chlape:-(
digiMonster Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 (upraveno) IWC je určite dobrá značka z hodinárskeho hladiska, ale tie ich hodinky napríklad mňa vôbec neberú také sterilné mi prídu tie dizajny to už skôr Zenithale cenovo sme zase nad limit.Inak to GS môže byť fajn cesta hodinky sú to isto kvalitne a hlavne neokukané. https://www.zenith-watches.com/en_en/chronomaster-el-primero-57.html Upraveno 5. března 2020 uživatelem digiMonster
Kostra Odesláno 8. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Jedny Zenith mi asi stačí a stejně spíš bez chrona. Zatím se nerýsuje žádný favorit, asi to fakt bude chtít průzkum bojem a čekat, co mě chytí za srdce. Netuší někdo, na kdy letos plánuje Tudor zveřejnění novinek?
undertaker Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 Toho to roku mám tiež 40 na krku a práve takto som si ospravedlnil nákup posledných hodiniek IWC GST chronograph. Chodil som okolo tých hodiniek v inzercii dlho. Páčili sa mi a stále som to mal na vážkach kúpiť nekúpiť. Nakoniec som si povedal že do toho idem a neľutujem. Snáď aj pre to že som si ich kúpil k okrúhlemu výročiu mi vydržia čo najdlhšie ideálne navždy a raz ich odo mňa dostane môj syn.
Kostra Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Žádné další nápady? Vypadá to, že máme téma vyčerpáno a já nejsem o nic moudřejší:-(
African Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Máš to moc hezký, potápěčský kladiva od Omegy mě poslední dobou nenechávají spát No a jak se již psalo, asi IWC mě tam chybí pro které mám slabost....
kuncák7 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 (upraveno) Žádné další nápady? Vypadá to, že máme téma vyčerpáno a já nejsem o nic moudřejší:-(Mě furt nedají spát ty iwc ingy. Co říkáš na ně? Snad to tu ještě nepadlo.Půjčil jsem si bez dovolení jednu fotku z vlákna. Upraveno 13. března 2020 uživatelem kuncák7
Kostra Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Máš to moc hezký, potápěčský kladiva od Omegy mě poslední dobou nenechávají spát No a jak se již psalo, asi IWC mě tam chybí pro které mám slabost....Díky Afri, no a IWC proč ne. Docela se mi zamlouvají ty Mark XVIII v inzerci, případně Sashatorovy Ingy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se