Přejít na obsah

Hodinky PROVOKE

Doporučené příspěvky

V 15. 2. 2025 v 10:07, Josef01 napsal:

Velmi zajímavá technologie. Je to opravdu unikát, nebo to někdo dělal (dělá)? Na tom videu mi přijde, že se ztrácí 3D efekt ručiček a ciferníku a působí to dojmem displeje. Zdá se mi to a naživo to je jinak?

Ahoj, pokud vím tak bez bubliny to dělají už jen dvě firmy. Velkou inspirací je pro mě hlavně SINN (nesnažím se je rozhodně kopírovat ale dost tu firmu obdivuji). 

A je to tak jak píšeš z boku to vypadá jako display. Nejlepší je to vidět naživo protože se to nedá pořádně nafotit a a i natočit. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je to tady! Už jen 23 hodin a zítra spustím kampaň na nový model. Už nebudu psát nic o hodinkách – o tom bude zítřejší kampaň.

Do včerejška jsem byl čím dál nervóznější, ale dnes to ze mě nějakým způsobem spadlo. A proč? Protože co tě nezabije, to tě posílí. Minulý rok byl opravdu náročný a ještě teď dodělávám poslední věci. Na jeden úspěch připadlo tak dvacet neúspěchů. Ale právě to mě ve finále posílilo.

Už rok do tohoto projektu dávám úplně všechno a poslední měsíc jsem po nocích makal na kampani – nic jsem nenechal náhodě. Celý rok jsem naslouchal názorům, co zlepšit, a hodně věcí jsem aplikoval do nového modelu. Mám připravené i dobré promo, aby bylo o kampani opravdu slyšet.

Dostal jsem spoustu nabídek k pomoci, oslovil mnoho lidí a je až neuvěřitelné, kolik vstřícnosti a podpory jsem dostal. Děkuji všem – a samozřejmě i vám, kteří mě zde sledujete, máte moje hodinky a měli jste trpělivost. Jsem hrdý, že se mi podařilo dostat projekt až sem.

Nemám rád vychvalování, ale na jednu věc jsem opravdu pyšný – došel jsem až sem sám. Udělal jsem to, co v hodinářské firmě obvykle zvládá celý tým lidí – od první skici, výkresů, rozjetí výroby, montáže, plnění olejem až po marketing, na kterém se také snažím makat.

Kampaň, kterou zítra spustím, pro mě znamená posun na novou metu – z "one-man show" udělat malou firmu. Jak jsem jednou řekl: Já ke svým hodinkám nepřidávám laciné marketingové příběhy, ale píšu si svůj vlastní. A zítra začíná další kapitola.

Už nejsem nervózní – já se opravdu těším! 😊

Video zde.

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

DÍKY VŠEM! VĚŘIL JSEM TOMU ALE TOHLE JSEM NEČEKAL! Touhle kampaní skončí kapitola hodinek z garáže a půjdu dál. Neskutečně si vážím vaší podpory a důvěry. 

A tentokrát jsem nic nenechal náhodě a taky jsem se soustředil na promo takže kdo si chce poslechnout nějaký podcast tak tu mám rovnou dva. Bylo to moje poprvé takže se na to snad půjde dívat 🙂 
https://www.youtube.com/watch?v=AAkD2lLKgsI&ab_channel=Hodinky365classic

https://www.youtube.com/watch?v=Xo4Nykr8lPo&t=4s&ab_channel=HodinkyHelveti

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Už 133%

Mám 2 dotazy, na které jsem buď minul odpověď nebo tu není, tak poprosím o info:

- lze i bez data? předchozí verze byla

- budou možné i jiné barvy kaučuku než jen černá?

díky

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Moty napsal:

Už 133%

Mám 2 dotazy, na které jsem buď minul odpověď nebo tu není, tak poprosím o info:

- lze i bez data? předchozí verze byla

- budou možné i jiné barvy kaučuku než jen černá?

díky

Ahoj, u této verze nejde customizace. Maximálně černý datumový věnec. 
Řemínek bude v několika barvách, bude jich dost. 

• Like 2
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři

JSTE BLÁZNI!  🙂  KAMPAŇ PRÁVĚ PŘEKROČILA 500 000Kč. MÁM NESKUTEČNOU RADOST. 

Tohle je konec jedné části příběhu. Hodinky PROVOKE půjdou pomalu ale jistě do světa. 

Dnes bouchnu nějakou láhev, v klidu to vstřebám a fakt se těším na tu dobu než kampaň skončí a budu se moct věnovat práci na zakázkách.  Úspěšná kampaň je jeden z několika kroků a ještě mě čeká hodně práce. 

DĚKUJI VÁM ! 

• Like 6
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Czechgun napsal:

Ahoj, u této verze nejde customizace. Maximálně černý datumový věnec. 
Řemínek bude v několika barvách, bude jich dost. 

Black datový věnec, pecka. To chci 🙏🏻

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, tikzot napsal:

Black datový věnec, pecka. To chci 🙏🏻

Ten budu chtít taky 😎. Škoda že tam musí být 06 a 09 a ne jen jednoduše 6 a 9. Ale von má Jirka rád našlapaný ciferníky, no 🤔🥴

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Czechgun napsal:

Teď to udělám následovně. Dnes je čas na oslavu 🙂

Zítra si vše musím nechat projít hlavou a celkově to vstřebat. A pak sem vše napíšu a @Corvus corone corone ciferník bez nul bude 🙂 

Meetoo plýs👍🏻🍀🏻

A dneska si dám na tebe taky panáka něčeho dobrýho, fandím a přeju moc celýmu projektu, jsi borec a zasloužíš si to všechno. Smekám před tebou🙏🏻

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...