Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rikal mne km.kmmk, ze u nich v mestecku zije manik, kterej je adoptovanej. Vi to cely mesto, jenom von ne - a nevi to proto, ze mu to nikdo nerek. Tady vsichni vime, jaky ma Zimnik problemy, vime jakej je a jak reaguje a proto se do nej neserem - je to vec, kterou neni slozity vypozorovat a patrilo to k nepsanejm pravidlum. Pak prijdou dva brouci pytlici vole egomaniaci, jeden chytrejsi nez druhej a vsechno poserou. A na tu RS ctecku ti taky s..u.

Chlape, tys to dobře napsal.

Odesláno

Mě ta vlákna od Snowa hodně bavila.

Koho ne, nemusel je číst.

No ty vole, ještě by mohl přijít Kibi a začít tady kázat o tom, jak se nesmí používat jeho fotky.

Jděte fakt do prdele, kluci.

A Snowe, ty se vrať :)

Odesláno

Mrzí mě, že se snow dětinsky nasr-l . Od většiny má podporu a přesto se nedokázal povznést. Taky mě zamrzelo, jak názor Josefa a IzTapy  byl okamžitě kamenován...Možná, to vnímám blbě, ale tohle je typicky české vnímání.. "když nejdeš s námi, jdeš proti nám".Ono nic není tak černobílé, jak se na první pohled zdá.

Odesláno

Franto a zamyslel se někdo nad tím, jestli ti dva buřiči v zásadě nemají pravdu? Jo, taky to vnímám tak, že PÁR lidí ..bohudík ..dokáže říct svůj názor. To není typicky české.

Odesláno (upraveno)

Franto a zamyslel se někdo nad tím, jestli ti dva buřiči v zásadě nemají pravdu? Jo, taky to vnímám tak, že PÁR lidí ..bohudík ..dokáže říct svůj názor. To není typicky české.

Ale tady vubec o zadnou "pravdu" jit nemuze. Protoze jednoduse zadna neni. Jsou tady proti sobe dva nazory a jeden z nazoru to uz predem prohral, protoze i kdyz mel podporu a prevahu, tak to zabalil a nechal vsechny, co ho podporovali, at se s tim poperou za nej. Jenze v te chvili, kdy odesel, tak to ztratilo smysl, protoze neni o co se poprat...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Říct vo někom, kdo na hodinkarsky forum postuje odkazy na hodinky, ze je spammer, to je ta tvoje pravda? Tak to jo!

Odesláno

Opravdu nic není tak černo-bílé jak se zdá.Proto musím počítat s tím,že co se nelíbí mně se naopak může líbit většině.Můžu říci svůj názor a snažit se ho prosadit.Narazím na hradbu odporu většiny navíc podpořenou moderátory.To by pro mně,co by Snowa, byla velká psychická podpora a důvod pokračovat.Jenže nejsem Roman a v tomhle případě je mi to moc líto.

Odesláno

Daemon: než se zavřelo IzTaPovo vlákno, napsal jsem dotaz, kdo upravil snowovy příspěvky..zmizely fotografie. To by příliš nesvědčilo pro podporu moderátorů, ikdyž Sibiř se vyjádřil spíše ve smyslu podpory. Nikdo mi na otázku neodpověděl. Pak zmizely snowovy vlákna, a snow také ukázal záda. Pokud bylo vše ok a přínosné, jak se tu opakovaně píše, proč to všechno..?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Pak zmizely snowovy vlákna, a snow také ukázal záda. Pokud bylo vše ok a přínosné, jak se tu opakovaně píše, proč to všechno..?

Modi smazali vlákna, já smazal Snowa. Všechno na jeho osobní žádost.

Odesláno

Snow pro fórum udělal hodně, Pepa a Iztapa snad měli právo vyjádřit svůj názor, stejně jako Snow měl jistě právo odejít a nechat se smazat.

Co však nedokážu pochopit, je smazání vláken, tady tedy platí, že si udržuji práva nejen ke všemu, co jsem napsal, ale i ke všemu, co napsali jiní v mojí maličkostí založených vláknech? Co to je tohle za prasárnu? Nepochopil jsem to ani u Kibiho, tam šlo ale o nucený a setrvalý odchod. Tady (thesis, viz aktivita) Snow na fóru vesele působí dál, nehledě na to, že už podobně odešel nejméně pětkrát a  vsadím výplatu, že tak do dvou měsíců ho máme zpátky v celé parádě. Tedy pardon, bez velké části historie fóra, která teď byla demonstrativně smazána :death:

Otázka je jednoduchá, jestliže Snow vyžadoval takovouto tlustou čáru, proč je nadále tolerována jeho aktivita na fóru? Can I have my cake and eat it?

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Kamile/ modi, kdyby vás někdo požádal, ať skočíte z vokna tak skočíte z vokna nebo byste o tom nejdřív zapřemejšleli vlastním orgánem?

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

jaká maryška? nechápu

maryška se dočista pomátl, snad byl na slunku bez čapky a nebo to kafe..

Upraveno uživatelem Qvido
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...