Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Me v podstatě vadí i to dnešní prirovnavani Palacha k Ježíšovi, ale to je jen můj osobni problém. Spis mi vadí ten podvod se seriálem prestrihanym na film :-)

Odesláno

Me v podstatě vadí i to dnešní prirovnavani Palacha k Ježíšovi, ale to je jen můj osobni problém. Spis mi vadí ten podvod se seriálem prestrihanym na film :-)

Já viděl origo na HBO ty původní tři díly a strašně se mi to líbilo.Vlastně nevím,co by mě za poslední dobu z českýho filmu víc vzalo.

Odesláno

Já viděl origo na HBO ty původní tři díly a strašně se mi to líbilo.Vlastně nevím,co by mě za poslední dobu z českýho filmu víc vzalo.

Ja vubec proti tomu dílu technicky nic nemam. Me to tak nechytlo, ale respektuju, ze jako remeslo je to ok. Jen mi trochu nesedi obsah (to je ale muj problem) a to ohnuti ze serialu na film. To je vsechno. Ale samozrejme nejsem akademik.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja vubec proti tomu dílu technicky nic nemam. Me to tak nechytlo, ale respektuju, ze jako remeslo je to ok. Jen mi trochu nesedi obsah (to je ale muj problem) a to ohnuti ze serialu na film. To je vsechno. Ale samozrejme nejsem akademik.

Pro nás seš.

Odesláno

Ještě jednou uslyším v rádiu Xindla s tou kreténskou bárbínou tak se neudržím a to rádio rozkopu na srač.ky.

no děkuju za připomenutí. Teď mi to bude hlodat v hlavě celý večer a ráno přijdu do práce a tam mi to naloží skvělý rádio Vysočina nanovo. Ještě tam teď melou třikrát za dopoledne jakousi novinku od Kluse. Z toho taky dostávám bolestivé svědění konečníku. Do toho ranní pindy moderátorů, kecy o ničem, juchání a jásání jak u blbejch na dvorku. Proč ti lidi nemůžou mluvit normálně? Proč na Beatu mluví normálně i v pořadu o blackmetalu a v těch "normálních" rádiích je řev jak v pavilónu vopic? Ono se to vážně někomu líbí?

Odesláno

no děkuju za připomenutí. Teď mi to bude hlodat v hlavě celý večer a ráno přijdu do práce a tam mi to naloží skvělý rádio Vysočina nanovo. Ještě tam teď melou třikrát za dopoledne jakousi novinku od Kluse. Z toho taky dostávám bolestivé svědění konečníku. Do toho ranní pindy moderátorů, kecy o ničem, juchání a jásání jak u blbejch na dvorku. Proč ti lidi nemůžou mluvit normálně? Proč na Beatu mluví normálně i v pořadu o blackmetalu a v těch "normálních" rádiích je řev jak v pavilónu vopic? Ono se to vážně někomu líbí?

Já poslouchám Rádio Blaník :) tam jsou na sebe všichni hodní :D

Odesláno

Já jsem z podobných důvodů zanevřel na česká rádia už asi tak před 15ti lety. Ještě, že se díky internetu dají poslouchat rádia z ciziny. 

Jen čekám na dobu, až se takhle bude moct bez problémů poslouchat rádio i v autě.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jako dneska ty jebky na Impulzu povykovaly jak v cirkuse. Vůbec nevím, jak se mi to na rádio dostalo. Nejvíc mě nasere, když ty nuly spolu online ftipkujou a pak se tomu řehtaj. Plus teda když se v dopravním zpravodajství zatroubí, to mě taky pomalu zabíjí.

Odesláno

Jako dneska ty jebky na Impulzu povykovaly jak v cirkuse. Vůbec nevím, jak se mi to na rádio dostalo. Nejvíc mě nasere, když ty nuly spolu online ftipkujou a pak se tomu řehtaj. Plus teda když se v dopravním zpravodajství zatroubí, to mě taky pomalu zabíjí.

Už tě zase s láskou poznávám. V poslední době jsi byl chvílemi empatický a to mě znervózňovalo.

Odesláno

Způsob moderování na Rádiu Beat mi vyhovuje. Ale nejsem tak úplně bigbíťák. Mám tam ale rád pořad Krásné nálezy.

Odesláno

Mam radeji Rockzone, to jede v Praglu. Beat mi taky moc nevadi, ale hrajou hrozny vykopavky, furt dokola, zadna invence, zadny prekvapeni.

Ale alespon nejsou tak uzvaneny a "cool".

Odesláno

Miloval jsem Rádio Limonádový Joe, zrušili ho. Pak Ethno díky rozmanité hudební skladbě, předělali ho na Color, který je o dost horší, ale výjimečně se dá poslouchat. Zbývá mi R1 a Classic.

Blaníky, Impulsy, Evropy 2 a podobné *&% z důvodu zachování duševního zdraví ignoruju.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...