laskajefajn Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Nn to bylo do Pardubickeho kraje aneb pro hopa26.
hopa26 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Na kafe se stav,rad Te uvidim. :-) Az se na ten urad dostanu,tak to rozklicujem.Pokud jsem neco podal (nevim o tom) ,klidne napisu a reknu ze jsem to popletl.Velmi dobre si uvedomuji,ze to vypada neskutecne,proto jsem to psal jako reakci na propadle ridicske opravneni od kluku nahore.
m.n. Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Na úřad chodit a nic rozklíčovávat nejspíš nemusíš. To číslo, ze kterého ti to přišlo, je SMS brána Magistrátu města Plzně: http://dpp.kr-plzensky.cz/isapi.dll?GEN=LST&MAP=organizace&CF_SXX=subjekty&CF_SQY=C%5BFILE_NAME%5DEMS_100319.htm Takže pokud je pravda, že bydlíš v Pardubicích, jak máš napsáno v profilu, tak se jedná o omyl.
docent Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 K..va,už se kradou aj kvítka z hrobů. Ještě ke všemu umělé. Kam to až dospěje?
hopa26 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 M.n ,diky za vysvetleni.Stejne si tam musim dojit zazadat,vzhledem k tomu ze mi ten řp za mesic prestane platit.
lukis Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 (upraveno) Draha dnes nedostala prednost v krizovatce, zadek na sracku jak naraznik tak blatnik a jeste pres kolo...vinik papiry v cistirne, auto pujcene, v aute dalsi 4 mladici evidentne navaleni jak cinka. Ridice v tom soku neodhadla, nejak se stihli v rychlosti promichat a zrejme domluvit ze ridil jediny strizlivy....policajt na lince ochotny jak havir po nocni, volala 2x, az kdyz rekla ze je auto na plyn a dostala to primo na uzaver, zacaly se dit veci- dokonce aji hasici v plne polni a skafandrech prej dorazili, vcetne oprskle hyeny z asistencky.nastesti jen plechy/plasty a draha je ok, ale ani po 4 rumu to nepobiram.. Upraveno 21. listopadu 2015 uživatelem lukis
farkyostrava Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 tak to jsi optimista :-) připrav se že to bude totalka ....
Zlý Jabko Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Navíc totálně zatlučená těma jelitama.
straspol Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Navíc totálně zatlučená těma jelitama.Pokud to sepsali pomáhači a chrániči, neměl by být nějaký zvláštní problém.
mondeo2 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Pokud to sepsali pomáhači a chrániči, neměl by být nějaký zvláštní problém.Tak o kreténech z dopravky mi ani nemluv.......
DavidLC Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 K těm SMS, přišla mi připomínka, že od 2016 je povinnost dávat kontrolní hlášení k DPH... Bureš trápí jak může...
Bob Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Vstal jsem a skrabe me v krku, ale hlavne - zapomel jsem si doma hodinky!!
lukis Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) tak to jsi optimista :-) připrav se že to bude totalka .... Navíc totálně zatlučená těma jelitama. Kluci neblbnete, mel jsem pocit, ze totalka je pri nejakych 70% nakladu na opravu ve vztahu k zustatkove cene - to tam snad nenahrabou..JInak opravdu sepisovali dopravaci - for je v tom, ze nemam ani zaznam o nehode ani fotky..teda vlastne neco jo - potvrzeni ucasti na nehode bez udani vinika (pry kvuli tem papirum v cistirne to jde automaticky pred soud) a jednu karu po street divingu s par sramy co pujdou rozlestit....No a aby byla sranda, do pondelka s tim nic neudelam, ani pojistovna ani servisy nefungujou, proste pesek. BTW mam pojisteni pravni ochrany vozidla u DAS - mate prosim nekdo zkusenosti s jejich pomoci, co jsou schopni a ochotni v pripade nezavinene havarky zajistit? Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem lukis
tano Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Lukis: pravnika nepotrebujes, skoda na Tvem vozidle bude uhrazena z pojistky vozidla, ktere je oznaceno jako vinik, tj. v potrvzeni o ucasti na DN to, ktere je pisano jako 1. Protokol o nehode v silnicnim provozu nepotrebujes. Nezalezi, kdo to ridil, hlavni je, ze tam to vozidlo bylo a byla porizena fotodokumentace. Potrestani vinika-ridice je 2 vec. To, jestli to pujde k soudu neni jeste uplne jasne, zalezi na dalsich okolnostech. To ale resit tady nebudeme, jelikoz zase vznikne flame.
lukis Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Jo tyhle vidle - tzn. pozice 1 v potvrzení policie = viník; děkuji za rozšíření obzorů ono to tam totiž explicitně uvedeno není...díky moc
tano Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) Jo tyhle vidle - tzn. pozice 1 v potvrzení policie = viník; děkuji za rozšíření obzorů ono to tam totiž explicitně uvedeno není...díky mocNeni vubec zac. Jinak protokol o DN+fotodumentace zasila PCR elekronicky pojistovne. Urcite to do 10 dnu nahlas na pojistovne i kdyz to bude v setreni PCR.Hod to za hlavu, hlavne ze se Tve pani nic nestalo. Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem tano
SCIFI Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Lukis s DAS mam dobre zkušenosti. Pokud je problém kontaktuj je a dají ti právníka bez řečí.
siwi Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Tak se hlásím do klubu. Manželka asi před hodinou odbočovala doprava a dávala přednost lidem na přechodu. Borec za ní byl poněkud nedočkavý. Na našem autě na štěstí jen odřený levý roh nárazníku. Chlapík se snažil kapku chytračit a obviňoval ženu, že nečekaně prudce zabrzdila, což nebyla pravda. Policie to vyhodnotila jako nedodržení bezpečné vzdálenosti z jeho strany. Takže v zásadě o nic nejde, jen o starost navíc s opravou
tano Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Siwi, tak to je pech:(, chudak Peugeot, pani doufam je v poradku?Dobre, ze tam byla PCR, to musel byt dement, kdyz tvrdil, ze pani necekane prudce zabrzdila. Kdo by to cekal pred prechodem pro chodce, ze?
Doporučené příspěvky