Frantik Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Bojuje dobre. Jeste by to mohlo byt drama.
Klabrdon Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Drzte palce - v posledni hre bojovala jako lvice!Palce držim, to je jasný. Fandim jí, ale nemám na to nervy :-)
mAra_ Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Já videl až druhý set, ale přišlo mi, že hraje dobře...
Návštěvník LukeD Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Kvítko má zase jedno z těch svých labilních období. Nahoru dolů a nevynucenými chybami by mohla dláždit náměstí...
HondzaX Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 mAra_: Druhý set byl významně lepší. První byla vážně bída.
mAra_ Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 A co teď koukam na ten třetí, tak si říkám, ze já vul sem něco psal...
Gustaf Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 ha, tak nic...klasika. si pala myslel, že přes noc asi někde najde formu...
utrejch Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Mela by s FED cupem skoncit a orientovat se na grand slamy ... nakonec to jedine se pocita ...
Frantik Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Tak Stepanek treba nevyhrál jedinej grandslam a Berdych taky ne, ale to co uhrali za Davis Cup pro nas, to se sakra počítá :-).......aspon to me to byly nádherný chvíle. Upraveno 7. února 2016 uživatelem Frantik
long Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Ty dvě blbky které jedou na vlastní triko do konfliktni oblasti a ve finále za ně stát zaplatí částku rovnající se například opravě deseti mateřských školek.Končí to tím, že se blbka číslo dvě chce vrátít, nyní již ke svým kamarádům do Pákistánu a na hranicích ji chytí a pošlou zpátky do Čech. http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/cesko-zaplatilo-za-cesky-v-pakistanu-6-mil-dolaru/1312177?utm_source=rss&utm_medium=feed Upraveno 7. února 2016 uživatelem long
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Jo tak tohle mi taky hlava nebere. Mohly by to zaplatit nejaký ženský organizace, utrácejí dotace na samý píčoviny, konečně mohly zachránit alespoň dva životy !!
utrejch Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Tak Stepanek treba nevyhrál jedinej grandslam a Berdych taky ne, ale to co uhrali za Davis Cup pro nas, to se sakra počítá :-).......aspon to me to byly nádherný chvíle.Ja nerikam, ze se to nepocita, take jim fandim. Jen povidam, ze grandslamy se pocitaji vic, kazdy tenista je porovnavan jen poctem grand slamu ... takze ja bejt Berdychem a Kvitovou, tak se zasoustredim tam.
utrejch Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Ty dvě blbky které jedou na vlastní triko do konfliktni oblasti a ve finále za ně stát zaplatí částku rovnající se například opravě deseti mateřských školek.Končí to tím, že se blbka číslo dvě chce vrátít, nyní již ke svým kamarádům do Pákistánu a na hranicích ji chytí a pošlou zpátky do Čech. http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/cesko-zaplatilo-za-cesky-v-pakistanu-6-mil-dolaru/1312177?utm_source=rss&utm_medium=feed To s tema skolkama me tak dojalo, az jsem se malem rozplakal.
tano Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 To s tema skolkama me tak dojalo, az jsem se malem rozplakal.Tak Long myslel, ze ty penize by byly potreba nekde jinde s cimz urco. souhlasim. Take mi to kedlubna nebere.
long Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 To s tema skolkama me tak dojalo, az jsem se malem rozplakal.Od tebe sem ani jiný komentář nečekal. Prosím zkus si svou korektnost šetřit.
Jeronimo Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Sdělovací prostředky. Ještě, že mám zatím právo přepnout, nebo rovnou vypnout.
African Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Ty holky jsou pitomý a ve větší míře si za to mohli sami, o tom žádná, i když dnes se Vám to může stát i v Egyptě. Jsem ale rád že je Česká republika dostala domů ať to stálo co to stálo, u mě si papaláši šphli :-) Ale je to můj osobní názor, vím že tyhle výkupné s bojem proti terorismu moc neprospívájí, ale ty holky jsou prostě někoho dcery a já na to jako otec taky tak koukám, jsou doma a dobře to dopadlo...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Ty holky jsou pitomý a ve větší míře si za to mohli sami, o tom žádná, i když dnes se Vám to může stát i v Egyptě. Jsem ale rád že je Česká republika dostala domů ať to stálo co to stálo, u mě si papaláši šphli :-) Ale je to můj osobní názor, vím že tyhle výkupné s bojem proti terorismu moc neprospívájí, ale ty holky jsou prostě někoho dcery a já na to jako otec taky tak koukám, jsou doma a dobře to dopadlo...Amen. Skolky s tim nemaj nic spolecnyho.
tommas4 Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Bez komentáře k situaci o které vím prd myslím že jsou ty informace cílené v čase, a pro ilustraci doplním že částku 145 miliónů korun vybere tento stát za jeden jedinný den jen na spotřební dani a DPH jen z cigaret.
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Bez komentáře k situaci o které vím prd myslím že jsou ty informace cílené v čase, a pro ilustraci doplním že částku 145 miliónů korun vybere tento stát za jeden jedinný den jen na spotřební dani a DPH jen z cigaret.Sakra !! Vědět tak kam ty prachy jdou...
Doporučené příspěvky