Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Minimalne v jejich prvnich filmech bych Buda spekounem moc nenazval. Byl pri tele, to kazdopadne, ale spis pusobil jak hora svalu. Spekouny si predstavuju jinak.

Jinak Istanbul me taky nastval. A pak taky fakt, ze isis vyhrozoval pred par dny i v San Franciscu, odkud zrovna zitra odlitam :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuwa, zase několik nevinných obětí na letišti v Istanbulu. Do prdele kdy to skončí!

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Rekl bych, ze dokud budou na svete lidi, tak nikdy. Ja porad nechapu proc jim media delaji takovou reklamu. Podle me by se melo rict, ze se neco stalo, pocet obeti a kdo je za to zodpovedny. A ne zverejnovat jejich fotky a delat z nich pro tech par magofu mucedniky, pripadne v horsich pripadech vzory. A to plati pro vsechny od Breivika po strelce v americe az po islamske a dalsi radikaly.

Taky nechapu proc se je vlastne legitimiguje vyrazem ISIS vzdyt to neni zadny stat. Pouzival bych jak amici ISIl pripadne Daesh.

Odkaz ke komentáři

Jestli vy nemáte nereálný požadavky:-)

Zcela neoficiálně se můj nejvyšší šéf vyjádřil přesně takto - sakra, zase nikdo, ať má jakejkoliv uchazeč alespoň řidičák, ať ví alespoň něco o značkách, jinak nechci nic ( o empatické paní- což je mimochodem slogan, kterej tu teď už 4 měsíce používám ), nepadlo již ani slovo.  

Odkaz ke komentáři

Zcela neoficiálně se můj nejvyšší šéf vyjádřil přesně takto - sakra, zase nikdo, ať má jakejkoliv uchazeč alespoň řidičák, ať ví alespoň něco o značkách, jinak nechci nic ( o empatické paní- což je mimochodem slogan, kterej tu teď už 4 měsíce používám ), nepadlo již ani slovo.

U Vas neni pozadavek alespon na vyssi odbornou, popr. Bc. ?

Odkaz ke komentáři

Na vse se da udelat vyjimka i na vyssi odbornou, po tretim neuspesnem vyberovem kole urcite,i ze znalosti.

Dle tabulek a odpracovanych let, ale uznavam, ze na Prahu je to slabota a hlavne, jsme mestska cast, kde se odmeny nerozhazujou a jsou obecne dost nizke ( vlastni zkusenost).

Odkaz ke komentáři

Kuncáku, mně zítra končí zkušebka, tak kdyby náhodou zítra dali šéfové najevo nespokojenost mým směrem, ozvu se ti  ;)

Na rovinu? Hned bych každýmu doporučil plno jinejch míst ( klidně i na úřadu ), jen to mé bývalé ne. Ale mít v kanclu chronomagora by nebylo na škodu :-)))

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...