little_w Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Hele, ze se jeste vracim o tema zpatky, ale jak ta Odinova domobrana zaridi, aby ceske zakony poslouchali v Cesku... no, co ja vim... treba i cesti politici a tak, kdyz uz to maji vyresene s tim Allahem? Jako fajn, v principu to beru, poradek bejt musi, jen je to legracni, tyhle velkohube vylevy
dan010 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Tak to je na .... dneska v 16 hod jsme objednali a zaplatili 72 litrů za dovolenou v Turecku s odletem 20.7. :-DD taky s tím mohli začít o pár hodin dřív :-D
Sphinxx Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Dane, já myslím, že Ti rychle vrátí prachy, tohle sice není první pokus o převrat v tamní zemi, ale podle toho, co sleduju live na CNN to nevěstí nic dobrého. Na třičtvrtě na dvě ráno je tam docela šrumec ...
zhrado Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 jj. stíhačky to tam pekne ostrelujú... Sila
dan010 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Dane, já myslím, že Ti rychle vrátí prachy, tohle sice není první pokus o převrat v tamní zemi, ale podle toho, co sleduju live na CNN to nevěstí nic dobrého. Na třičtvrtě na dvě ráno je tam docela šrumec ... No to je bohužel vyšší moc a tam není na vrácení peněz nárok. Ale už jsem paní posílal email, jestli by to šlo rovnou za něco vyměnit, tak nám snad vyjdou vstříc.
Sphinxx Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Jasně, že vyjdou vstříc ... asi bych nejezdil do zěmě, kde probíhá vojenský převrat a především je vyhlášeno stanné právo.
African Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Tak to je na .... dneska v 16 hod jsme objednali a zaplatili 72 litrů za dovolenou v Turecku s odletem 20.7. :-DD taky s tím mohli začít o pár hodin dřív :-DTak mě by do Turecka s děckama nedostali párem volů i kdyby tam žádný převrat nezkusili. Ale zase tam budete sami a budete se cítit jako králové :-) Kamarád se teď s rodinou vrátil a měl celou pláž a celý hotel jenom pro sebe...
Frostie Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Tak to je na .... dneska v 16 hod jsme objednali a zaplatili 72 litrů za dovolenou v Turecku s odletem 20.7. :-DD taky s tím mohli začít o pár hodin dřív :-DObávám se, narozdil od SPHINXXe, že se naopak peníze budou zdrahat vrátit, protože přesně toto je příklad vyšší moci, kterou mají ve výjimkách. Ale třeba se pletu...
petr_cha Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Kamarád poslal deti s dedeckem do Turecka a dve hodiny po odletu prisla ta zprava, jak to bouchlo v Istanbulu na letišti... v noci jsem mu psal, jestli uz je ma vubec zpatky... Ja nevim, me by to letos nejak ani nenapadlo jet do Turecka na dovolenou... chapu, ze tam mohou byt klidna mista, ale dovolena je pro me neco, na co se chci tesit... a ne cist furt dopredu zpravy, jestlo jako jo nebo ne... a na dovoleny chci mit sanci se kdykoliv sebrat a nekam si vyjet... a ne u toho studovat pokyny a doporuceni, kam smim a nesmim a za jakych podminek..
wizard-ov Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Taky to nechápu. Kamarád říkal, že tam je super jídlo a neplatí se za slunečníky na pláži, akorát že moc nechodili mimo resort. Tak jsem mu to pochválil a změnil téma...
African Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Jsem ráno koukal na rozhovory s lidmi na letišti, kteří už měli informace že tam je bordel a přesto někteří dobrodruzi odletěli. Exim Tours mazec, docela dobrý hovada, jasný příklad cestovky které jde jenom o prachy, ale nějaká bezpečnost zákazníka, to je asi moc nezajímá :-( Na většině míst probíhají demonstrace a je zákaz vycházení, takže každý strůjcem svého štěstí jak se říká....
Sphinxx Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Obávám se, narozdil od SPHINXXe, že se naopak peníze budou zdrahat vrátit, protože přesně toto je příklad vyšší moci, kterou mají ve výjimkách. Ale třeba se pletu...Honzo, už je tam klid a pevně nastolená demokracie, za pár hodin se to vyřešilo není tedy žádný důvod nevyjíždět
Frostie Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Honzo, už je tam klid a pevně nastolená demokracie, za pár hodin se to vyřešilo není tedy žádný důvod nevyjíždět a tak taky dobře. Nicméně: Vzhledem k nejasnému vývoji situace MZV ČR důrazně doporučuje občanům ČR pobývajícím na území celého Turecka nevycházet do ulic ze svých domovů nebo ubytovacích zařízení. Dbejte zvýšené opatrnosti ve všech městech Turecka, vyhýbejte se všech shromáždění a sledujte další vývoj v dostupných médiích.
bohus76 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Však říká,v ulicích je klid :-)
quequeek Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Do Turecka bych nejel ani zadarmo, známá je bloncka a těch tam ty vopice moc nemají, takže nějaký obtěžováníčko bylo, na dovolený asi nic moc být její manžel a řešit takový věci
sibirnaya Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 draha aji jeji dcera sou bloncky, v antalyi sme byli predloni koncem kvetna a uplna pohoda. vo prazdninach bych tam nejel, ale to hlavne kvuli vedru.
quequeek Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 tak určitě záleží na jakou sortu lidí se v tu chvilí narazí, mně je jejich mentalita úplně cizí a dost obdivuju dobrodruhy co se tam i přes stanné právo vypravili na dovolenou. Mám rád Francii, ale letos nevim nevim, jestli to klapne když vidím co se tam děje.
dan010 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 (upraveno) Do Turecka bych nejel ani zadarmo, známá je bloncka a těch tam ty vopice moc nemají, takže nějaký obtěžováníčko bylo, na dovolený asi nic moc být její manžel a řešit takový věci Co tady píšeš za nesmysly? My jezdíme 2x ročně do Turecka již po mnoho let a nikdo tam nikdy nikoho neobtěžoval a co se týče poměru kvalita ubytováníí a služeb / cena / počasí / vzdálenost, tak Turecko nemá konkurenci. Jezdím tam s partnerkou a dcerou, také blondýna a nikdy ani náznak nějakého obtěžování a to normálně jezdíme i na tržnice do měst. Byl jsi tam vůbec někdy??? Upraveno 16. července 2016 uživatelem dan010
dan010 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 (upraveno) Obávám se, narozdil od SPHINXXe, že se naopak peníze budou zdrahat vrátit, protože přesně toto je příklad vyšší moci, kterou mají ve výjimkách. Ale třeba se pletu... Tak už se mi z cestovky ozvali a v pondělí budeme řešit zrušení zájezdu, neměl by to být žádný problém. Mám to od nich písemně emailem. Upraveno 16. července 2016 uživatelem dan010
decebal Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 (upraveno) Sorry, nejak mi to z mobilu nejde:-). chtel jsem napsat, ze pan asi cerpa z diskuze na Novinkach, jako soudruzka Nytrova. Upraveno 16. července 2016 uživatelem decebal
Doporučené příspěvky