quequeek Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Sorry, nejak mi to z mobilu nejde:-). chtel jsem napsat, ze pan asi cerpa z diskuze na Novinkach, jako soudruzka Nytrova. tys tady chyběl
decebal Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 tys tady chybělJa vzdycky kdyz citim odbornika, chci byt nablizku. Treba ty vypadas ze Turecko dost znas, nejmin tak, jako Tolja Svedsko.
quequeek Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Co tady píšeš za nesmysly? My jezdíme 2x ročně do Turecka již po mnoho let a nikdo tam nikdy nikoho neobtěžoval a co se týče poměru kvalita ubytováníí a služeb / cena / počasí / vzdálenost, tak Turecko nemá konkurenci. Jezdím tam s partnerkou a dcerou, také blondýna a nikdy ani náznak nějakého obtěžování a to normálně jezdíme i na tržnice do měst. Byl jsi tam vůbec někdy??? Turecko nemá konkurenci, ok Ja vzdycky kdyz citim odbornika, chci byt nablizku. Treba ty vypadas ze Turecko dost znas, nejmin tak, jako Tolja Svedsko. Brouk Pytlík, to je taky životní poslání co?
decebal Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Turecko nemá konkurenci, ok Brouk Pytlík, to je taky životní poslání co?Tak proto to delas, ne?
Bobisek Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Do Turecka bych nejel ani zadarmo, známá je bloncka a těch tam ty vopice moc nemají, takže nějaký obtěžováníčko bylo, na dovolený asi nic moc být její manžel a řešit takový věci Mě naplňuje smutkem, že individua nazývající jiné lidi "vopicemi" se mohou vyskytovat na fóru "gentlemanů" :-( Jinak v Turecku jsem strávil i s blondýnkami v posledních letech řadu týdnů většinou zcela mimo turistická střediska a mnoho našinců by se tam mohlo jezdit učit dobrému vychování.
Frostie Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Tak už se mi z cestovky ozvali a v pondělí budeme řešit zrušení zájezdu, neměl by to být žádný problém. Mám to od nich písemně emailem.Paráda a hezké vyústění situace!
Bert Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Za mých posledních snad skoro deseti návštěv Turecka bylo vždy vše v naprostém pořádku. Čisté moře, skvělý hotel, pěkné sadové úpravy a úslužný personál. Nikdo nikoho neobtěžoval. Asi to bylo tím, že okolo celého golfového resortu v Beleku je opravdu pořádný plot, a hosty hlídá ochranka, občas i ozbrojená. Výlet do blízkého městečka již takové výhody neskýtá. Hluk, smrad, obtěžování, pokus o krádež. Co si kdo vybere je již jen jeho věc.
tmoris Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Tak to je na .... dneska v 16 hod jsme objednali a zaplatili 72 litrů za dovolenou v Turecku s odletem 20.7. :-DD taky s tím mohli začít o pár hodin dřív :-DSpis dobra prilezitost to ted poridit s 50% slevou, ne?
bohus76 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Tak snad nebude puč na Slovensku v termalech :-)
dan010 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 (upraveno) Za mých posledních snad skoro deseti návštěv Turecka bylo vždy vše v naprostém pořádku. Čisté moře, skvělý hotel, pěkné sadové úpravy a úslužný personál. Nikdo nikoho neobtěžoval. Asi to bylo tím, že okolo celého golfového resortu v Beleku je opravdu pořádný plot, a hosty hlídá ochranka, občas i ozbrojená. Výlet do blízkého městečka již takové výhody neskýtá. Hluk, smrad, obtěžování, pokus o krádež. Co si kdo vybere je již jen jeho věc. My jezdíme do Side a odtamtud do jeho historického města nebo třeba do Manavgatu na tržnici, zajdeme si tam i do hospody na kebab a je to takové rušnější, prostě turecké, ale lidi pořád v pohodě a bez problému. Možná v tom Side, kde je asi nejvíc turistů si uvědomují, co pro ně turisti znamenají, tak si to nedovolí. Ale je jasné, že můžou mít špatné zkušenosti. Nadruhou stranu, když jsem přijedou američani a projdou se v noci po Praze nebo přes den i přes některé jejich části, tak asi mají docela podobný dojem a to okradení zažijou už v taxíku cestou z letiště edit: ještě dodávám, že tam jezdíme i normálně jejich místníma autobusama a také bez jediné špatné zkušenosti a to tam jsme opravdu 2x ročně po 10ti až 14ti dnech. Jen pro představu, pro ty co nevědí, co Turecko je, tak my máme tento hotel http://www.ckinex.cz/zajezdy/turecko/turecka-riviera/side/royal-taj-mahal/161TARTM/18,1820.7. - 30.7. za 68 tisíc (dvě osoby + dítě), za to seženu v Řecku hotel alá ubytovna s hrozným vstupem do moře. V Turecku je za to rok starý 5* hotel se skvělým standardem, špičkovým vybavením, opravdovým non-stop all inclusive s nepřeberným množstvím jídla (žabí stehýnka, krevety, křepelky, t-bone steaky, čerstvý žralok nebo tuňák....), 2x denně doplňovaný minibar na pokoji, mnoho restaurací a varian jídla... a součástí hotelu je aquapark a lunapark. Tohle prostě nemá pro rodinu s dětma konkurenci, byli jsme už 4x v sousedním royal dragonu a teď jedeme do toho taj mahal a za ty prachy se nedá nic lepšího pořídit navíc s jistotou počasí. A teď to ještě bude za půlku, ale pravda teď bych tam s rodinou taky nejel. :-D Upraveno 16. července 2016 uživatelem dan010
quequeek Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Za mých posledních snad skoro deseti návštěv Turecka bylo vždy vše v naprostém pořádku. Čisté moře, skvělý hotel, pěkné sadové úpravy a úslužný personál. Nikdo nikoho neobtěžoval. Asi to bylo tím, že okolo celého golfového resortu v Beleku je opravdu pořádný plot, a hosty hlídá ochranka, občas i ozbrojená. Výlet do blízkého městečka již takové výhody neskýtá. Hluk, smrad, obtěžování, pokus o krádež. Co si kdo vybere je již jen jeho věc. Ano, v Indii je to podobný, vymydlený hotely, personál, ale za zdí bordel, smrad a v ulicích ..... - radši nic, abych snad nějaké sluníčko zas nenaplnil smutkem
Návštěvník tolja Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Ja vzdycky kdyz citim odbornika, chci byt nablizku. Treba ty vypadas ze Turecko dost znas, nejmin tak, jako Tolja Svedsko. Neber si mě do huby Pytlíku, abys zas nedostal banána mezi půlky, anebo už jsi zapomněl?
decebal Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Ano, v Indii je to podobný, vymydlený hotely, personál, ale za zdí bordel, smrad a v ulicích ..... - radši nic, abych snad nějaké sluníčko zas nenaplnil smutkemHele, ty jseš nemocnej, ne? Že musíš v každý větě útočit na imaginárního nepřítele. Říká se tomu obsese.
decebal Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Neber si mě do huby Pytlíku, abys zas nedostal banána mezi půlky, anebo už jsi zapomněl?Úplně jsem se rozklepal, kašpárku.
African Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Ano, v Indii je to podobný, vymydlený hotely, personál, ale za zdí bordel, smrad a v ulicích ..... - radši nic, abych snad nějaké sluníčko zas nenaplnil smutkemTak ona ta realita je dá se říct ve většině státech jiná než v jejich holiday resortech, ale tady se bavíme právě o dovolené a tam Turecko určitě patřilo mezi jedničky, ale dnes prostě ta celková situace v zemi je prostě blbá. Co je ale platné, že v holiday resortu je klid, když Vás vyhodí do luftu na letišti. A že se Vám to může stát v dnešní době všude? To ano, ale když se průser stane někde dvakrát třikrát do roka a do toho jen tak aby se lidé nenudili převrat se stošedesáti mrtvými, tak ty šance se tam že dostanu přes rypák docela hodně zvyšují. Jinak samozřejmě každého věc, ale já bych děcka do tohodle bordelu prostě nevzal :-(
quequeek Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Hele, ty jseš nemocnej, ne? Že musíš v každý větě útočit na imaginárního nepřítele. Říká se tomu obsese. sklidni se bilbo
utrejch Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Ja myslim ze na ty dovoleny klidne kazdej muze, tendle fake coup nic nezmeni. To uz bych se tam spis bal utoku kurdu a isis ... A jinak me tu serou zmerdi bez urovne chytri jak radio.
decebal Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 (upraveno) sklidni se bilbo No já jsem klidnej, ale ty se furt něčeho bojíš. A myslím, že se píše zklidni:-). Upraveno 16. července 2016 uživatelem decebal
quequeek Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 OT: už se zas v sekci Ostatní diskuse, zábava načitaj příspěvky? Ale nebylo to tak vždycky, že ne? Nebo že bych tady tak dlouho nebyl, ale je tu furt stejně veselo, to je super
dan010 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Tak ona ta realita je dá se říct ve většině státech jiná než v jejich holiday resortech, ale tady se bavíme právě o dovolené a tam Turecko určitě patřilo mezi jedničky, ale dnes prostě ta celková situace v zemi je prostě blbá. Co je ale platné, že v holiday resortu je klid, když Vás vyhodí do luftu na letišti. A že se Vám to může stát v dnešní době všude? To ano, ale když se průser stane někde dvakrát třikrát do roka a do toho jen tak aby se lidé nenudili převrat se stošedesáti mrtvými, tak ty šance se tam že dostanu přes rypák docela hodně zvyšují. Jinak samozřejmě každého věc, ale já bych děcka do tohodle bordelu prostě nevzal :-( Tak pod tohle se můžu podepsat, vidím to naprosto stejně. Třeba za 14 dní tam bude klid, ale máme letět již ve středu a to se prostě nedá. Těch terotistických útoků jsem se až tak nebál, to se může stát v Itálii, v Německu, ve Francii a třeba i v Praze, ale ten převrat už je moc. A nejhorší na tom je, že to islamista ustál a hrozí, že se o ten puč někdo pokusí znovu. Doufal jsem, že to ta armáda do rána vše převezme a v zemi nastane pořádek a právo a zatočí s islamisty, ale za mě bohužel.
Doporučené příspěvky