CEGY Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 A komu tím prospěje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Ja moc nechapu, kdyz uz je ohlasovaci povinnost, proc to magistrat povoluje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 (upraveno) No nejen, na fotkách v článku máš i Omegu a Hublot, a když si zajedeš na nějakou tržnici u česko-německých hranic, tak tam snadno najdeš i ty Rolexy, Rado, Breitlingy a další "skvosty" A také viz tisková zpráva celní správy. Rolby a PAMy jsou pro nás zaprděné dědky. Kdybys na ten link kouknul pořádně, zjistil bys že dneska frčí především napiglované 100% čínské (s)hity jako D&G, Armáni, Policie a Dýzl Upraveno 21. srpna 2016 uživatelem Mischa80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Konvička...asi mu už pěkně hrabe. Může bejt rád, že někdo nezačal střílet proti němu. https://www.novinky.cz/krimi/412455-konvickovci-si-na-staromestskem-namesti-hrali-na-utok-islamistu-zpusobili-paniku.htmlKoukal jsem na video a všichni se tam akorát dobře bavili. Zděšeni mohli být akorát aktivisti, ale s tím se počítá. Jsou za to placeni. Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Popisek k fotkám z tržnice: Celníci v pražské tržnici Sapa zabavili tisíce luxusních padělaných hodinek. Na první pohled se zdálo být vše v pořádku, na pultech totiž leželo legální zboží. To jako že na pultech ležely origo rolex a omegy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Spíš tam ležely hodinky bez loga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Koukal jsem na video a všichni se tam akorát dobře bavili. Zděšeni mohli být akorát aktivisti, ale s tím se počítá. Jsou za to placeni.Tak to je dobře, že jsi na tom videu viděl úplně všechny, to ti gratuluju, A pak taky ještě k vytříbenému smyslu pro humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Spíš tam ležely hodinky bez loga. Nebo legendární Lolexky . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Tak to je dobře, že jsi na tom videu viděl úplně všechny, to ti gratuluju, A pak taky ještě k vytříbenému smyslu pro humor.To, že aktivisti řvou jak telata před porážkou je vytříbený smysl pro humor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 To, že aktivisti řvou jak telata před porážkou je vytříbený smysl pro humor?Co to meleš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Co to meleš?Já nic, ty máš kecy o vytříbeném smyslu pro humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Já nic, ty máš kecy o vytříbeném smyslu pro humorA ty k tomu máš co, kromě nesouvisející poznámky o aktivistech, o kterých se já nezmínil? Pochlub se myšlenkou, jsem celý natěšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Vazy na kolenu doyebané, nožička bólí, bólí, ortéza dlouhá tak, že se pomalu ani nejde vysrat a ještě depréze, jestli všechno nepustit a nežít si spokojeně s kfarcovými Tissoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Vazy na kolenu doyebané, nožička bólí, bólí, ortéza dlouhá tak, že se pomalu ani nejde vysrat a ještě depréze, jestli všechno nepustit a nežít si spokojeně s kfarcovými Tissoty... Tss počkej až polezeš do vany, teď je to v pohodě, já měl kdysi kvůli kolenu sádru od kotníku až po prdel......................a to tedy nebyla žádná prča....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 A ty k tomu máš co, kromě nesouvisející poznámky o aktivistech, o kterých se já nezmínil? Pochlub se myšlenkou, jsem celý natěšený.já k tomu mám stejný názor, co VS. Na rozdíl od tebe, evidentně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 já k tomu mám stejný názor, co VS. Na rozdíl od tebe, evidentněAha, takže ty jsi z toho videa taky usoudil, že se VŠICHNI dobře bavili. Tak to pro tebe taky platí to, co jsem mu napsal. A protože asi neumíš číst, doplním jen, že jsem o žádném názoru nepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Popisek k fotkám z tržnice: Celníci v pražské tržnici Sapa zabavili tisíce luxusních padělaných hodinek. Na první pohled se zdálo být vše v pořádku, na pultech totiž leželo legální zboží. To jako že na pultech ležely origo rolex a omegy? Mně se líbí, že nepíšou padělky luxusních hodinek, ale luxusní padělky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Aha, takže ty jsi z toho videa taky usoudil, že se VŠICHNI dobře bavili. Tak to pro tebe taky platí to, co jsem mu napsal. A protože asi neumíš číst, doplním jen, že jsem o žádném názoru nepsal. neumím číst, asi se zapíšu k tobě do třídy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Ja bych spis rekl, ze vsichni idioti z konvickovi party se ohromne bavili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 No, ale každopádně novinářská elita z toho na iDnesu udělala Apokalypsu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky