martar Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 No a ozval se někdo z "nich"? Tam by ty nářky byly legitimní.
straspol Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Dá se s tím žít. Člověk to vidí všude kolem, tak se to prostě nevyhne ani tomuhle prostoru. Naučil jsem se ty inzeráty ignorovat- jde to snadno. Vidíš nick od kterého nechceš nakupovat- ani to neotevřeš, a je to. Byla tu šance otevřít diskusi pod inzeráty, kde se i na tohle dalo klidně poukázat. Demokraticky to dopadlo ve prospěch držhubného ustanovení- inu, co jste si odhlasovali, to máte, demokratická většina to takhle chce a šmelináři jí nevadí.
Petr_123 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Zde citace z pravidel: toto fórum je primárně určeno k diskuzi o hodinkách Pravidla přispívání v kategoriích "Prodám-Koupím-Vyměním"Dealeři a prodejci NEMAJÍ povoleno zveřejňovat příspěvky ani zde!Soukromé osoby mohou zveřejňovat prodejní příspěvky pouze v případě, že přispívají i do ostatních diskuzí. Členové prodávající větší množství hodinek a nebo jejichž pohnutky směřují pouze k finančnímu prospěchu z prodeje, mohou být požádáni o přestup do kategorie Profi. Posouzení tohoto je na moderátorovi. U nově zaregistrovaných kolegů se přísně hledí na datum registrace, počet příspěvků atd. Když se na to někdo z nich zeptal, tak jim bylo odpovězeno, že fórum je primárně určeno k diskuzi o hodinkách a neslouží k prodeji hodinek. Pokud se to vyžaduje od nich, měly by se pravidla dodržovat u všech.
Frostie Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 No a ozval se někdo z "nich"? Tam by ty nářky byly legitimní.To máš pravdu, takhle to vypadá, že tu jen za někoho orodujeme. Asi bude lepší, až se to bude řešit na úrovni Chronomag+modi - Kubson, Kasper, Jirka Štencek a pod. + Kilundron...Já už se asi kvůli tomu rozčilovat nebudu.
sibirnaya Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 nikdo si to uz davno neplati, jak mi bylo receno, vedeni to zjevne nezajima, pokusy o napravu vysly vnivec.
straspol Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Zde citace z pravidel: toto fórum je primárně určeno k diskuzi o hodinkách Pravidla přispívání v kategoriích "Prodám-Koupím-Vyměním" Dealeři a prodejci NEMAJÍ povoleno zveřejňovat příspěvky ani zde! Soukromé osoby mohou zveřejňovat prodejní příspěvky pouze v případě, že přispívají i do ostatních diskuzí. Členové prodávající větší množství hodinek a nebo jejichž pohnutky směřují pouze k finančnímu prospěchu z prodeje, mohou být požádáni o přestup do kategorie Profi. Posouzení tohoto je na moderátorovi. U nově zaregistrovaných kolegů se přísně hledí na datum registrace, počet příspěvků atd. Když se na to někdo z nich zeptal, tak jim bylo odpovězeno, že fórum je primárně určeno k diskuzi o hodinkách a neslouží k prodeji hodinek. Pokud se to vyžaduje od nich, měly by se pravidla dodržovat u všech.Krásně ohebné a tvárné
Frantik Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Podle mě o nic nejde. Jde o par kousku a zrovna Kiludron má poměrně exkluzivní kousky za dobrý ceny :-) Beru to pragmaticky no :-)
Petr_123 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Podle mě o nic nejde. Jde o par kousku a zrovna Kiludron má poměrně exkluzivní kousky za dobrý ceny :-) Beru to pragmaticky no :-)Jo jo, a vo to de:-)
Frostie Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 nikdo si to uz davno neplati, jak mi bylo receno, vedeni to zjevne nezajima, pokusy o napravu vysly vnivec.Díky za vysvětlení, Sibiř
vraby Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 nikdo si to uz davno neplati, jak mi bylo receno, vedeni to zjevne nezajima, pokusy o napravu vysly vnivec.Díky. Vědět to tak držím hubu,aby tu nebylo zbytečně zle.
Jeremy Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Proč se jen lidi nestarají sami o sebe.Kolikrát by to bylo asi víc práce, než se starat o ostatní :-D
lucid Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 (upraveno) Jen by mne zajímalo, zda by všem těm zastáncům tolerance ty kecy o tom, aby se každý staral o sebe, vydržely i tehdy, kdyby tady Kilundron mastil ve velkém třeba Festiny, Parnis apod. Upraveno 25. září 2016 uživatelem lucid
SCIFI Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 To nejsou kecy ale názor normálního člověka. 1
lucid Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 To nejsou kecy ale názor normálního člověka.Takže předpokládám, že opačný názor je pak názorem nenormálního člověka. 1
martar Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 (upraveno) Lucide, nestav to do pozice, že kdo nech.čije s námi, chč.je proti nám. Tak to není. Jen by mne zajímalo, zda by všem těm zastáncům tolerance ty kecy o tom, aby se každý staral o sebe, vydržely i tehdy, kdyby tady Kilundron mastil ve velkém třeba Festiny, Parnis apod. ..... nebo kdyby prodával tvrdé drogy nebo dětské péčko. Kdyby. Ale on prodává pěkné hodinky. Upraveno 25. září 2016 uživatelem martar
SCIFI Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Predpokladej si co chceš. To bude asi nejlepší.
cali Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Ja myslim ze ak by bol Kilundron najvacsim problemom tohoto fora, tak by sme si mohli gratulovat. Vylozene spatne hodinky som u nho este nevidel a to ani cenovo. Az nam tu zacne valit Parnis, tak sa urcite najde dost ostrazitych ktori na to adminov vcas upozornia, do tej doby navrhujem zachovat pokoj.
petik16 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Ja len jedna otázka... Prečo všetko píše v angličtine?? To akože kopíruje info o hodinkách so stránok alebo nechápem no.. A pravdy tu sú viac, aj to že snáď neprispel do žiadneho iného vlákna ako do toho predajného, ale pravda je aj že v podstate nič zlé nerobí... Najväčšia však pre mňa je presne tá, že čo ma nezaujíma, to nerieším... Myslím že má každý dosť svojich problémov aby ešte musel riešiť niečo, čo nemusí...
People Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Lebo je to polsky zid namiesto hesla zi a nechaj zit tu prevlada zi a nechaj umriet. Ach jaj
Rudykopalsson Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Lebo je to polsky zid Bylo to nutný?
Doporučené příspěvky