Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To se přece dalo čekat... Erdogan by nepřipustil aby to dopadlo jinak...

Přesně tak a jestli bude prezidentem do roku 2029, jak vyhrožuje, tak bůh ví, co ještě vymyslí... :mad:

Odesláno (upraveno)

Fakt? To mi udelalo radost. Proc by se mely nechat jen pasivne rezat, jen houst.

já to beru z pohledu sadisty. Z pohledu masochisty asi špatně. A tvl taky tradicee :) Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Jo jo, a proč by holky neměli/y mít i pinďoury, že...

Ať jdou ti rovnostáři do řiti...

Odesláno (upraveno)

A neměli holky koledu před týdnem? Já to nechápu, asi jenom velkoměsta kde je už dnes kdesi cosi zvrácené. U nás na vesnici by se dnes holky nechytali, bo by dostali na prdel dvakrát tolik :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Tady také zvonily úplně cizí holky. Poslal jsem je do řiti a to můžou být rády, že jsem nevzal kýbl s vodou...

Jo a na vsi, kde stavíme, také ráno chodily holky s pomlázkou. Svět se v prdel obrací.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno (upraveno)

Nojo, měli jsme u nás na městečku taky rodinku se dvěma holkama. Kluka neměli... Každé velikonoční pondělí sebraly holky pomlázky a košík a chodily po koledě. Všichni se jim smáli a často taky potkaly jiné koledníky a ti je pořádně vylískali a sebrali jim všechno. Ale ony to tak asi chtěly...nejspíš je to bavilo, hlavně když už dospívaly, bylo to dost zajímavé...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

To je počasíčko, to by se kopal kanál, jak říkával jeden kolega. Chtěl jsem využít volna a udělat si autíčkářův den. Umejt a uklidit zimní kola, vyčistit auto uvnitř, vyprat koberce, vysát sedadla, taky trochu uklidit v garáži. V poledne to vypadalo hezky, tak jsem po obědě vynesl na dvůr vysavač, hadici na vodu, vytáh z auta koberečky a pověsil je na plot. A než jsem stihl vykutálet kola a přinést wapku, najednou tma, liják a kroupy. Tak jsem to zas všecko naházel do garáže. Teď se to tady sřtídá po deseti minutách, na chvilku vykoukne slunce a za pár minut prší.

Odesláno

Jo, jo, já ráno přišel na pozemek, nastartoval bagr, šel se převléknout a než jsem sundal kaťata, tak tma, liják a vichr. Tak jsem kaťata natáhl zpátky, chcípnul bagr a jel zase domů...

Odesláno

Tak to opět vyšlo na manželku.......huláká z koupelny,že nám tady asi někde teče voda. Zkorodoval nám sifon u umyvadla. :lol2:  Nevydrží víc ten plast? Pěkné to také není.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tady také zvonily úplně cizí holky. Poslal jsem je do řiti a to můžou být rády, že jsem nevzal kýbl s vodou...

Jo a na vsi, kde stavíme, také ráno chodily holky s pomlázkou. Svět se v prdel obrací.

Tady na Kladně se kdysi u nás snažily kolegovat Cigánky. Takže pokrok nezastavíš, dnes koledují i bílé...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...