kuncák7 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Ale já....no nic CC3lb7a.gifMy vime ze tam delas, ale popichnout musime :-)).
j.e.n.i.k.82 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Že po mně chce ŘSD doplatit rozdíl v tom, co stála oprava svodidel a tím, co jim bylo vyplaceno ČP.. 3 roky stará nehoda.. Ví někdo, jak se bránit? Podle mého názoru by to měli řešit s pojišťovnou..
Karlos Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 A ptal ses ve svý pojišťovně proč jim tu škodu nezaplatili?
Miloslav.neznamy Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Som poctivý člen chronomagu, už som tu kúpil dvoje hodinky cez inzerciu ale Boha nemôžem zadať ponuku do predaja lebo nemám dosť príspevkov .. shit to mám akože teraz spamovat alebo čo ??? Veď to nemá logiku
Horhe Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Když budeš spamovat, tak tě stopnou. Zkus dát nějakejch 9 smysluplnejch příspěvků a máš to.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 A ptal ses ve svý pojišťovně proč jim tu škodu nezaplatili?Dneska už jsem to nestihl.. Budu tam volat zítra..Bylo to služební auto na operák, takže jsem nebyl ani provozovatel, ani jsem auto nepojišťoval..
Miloslav.neznamy Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Ok ale kde? Ja len nerozumiem tomu že prečo to tak je akože viem že mi nič moc nezostáva..už tých príspevkov mám celkom dosť ale stále mi nejakechybaju .... 50 ich ma byt že? Dik za rasu
Karlos Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Když jsi s tím boural, tak jsi byl provozovatel.
Horhe Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 (upraveno) ..no nic, sere mě fšechno Upraveno 21. září 2017 uživatelem Horhe
kuncák7 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Ok ale kde? Ja len nerozumiem tomu že prečo to tak je akože viem že mi nič moc nezostáva..už tých príspevkov mám celkom dosť ale stále mi nejakechybaju .... 50 ich ma byt že? Dik za rasuUz jen 5, coz by si mohl stihnout.Jinak by ses musel domluvit s nekym, kdo uz 50 prispevku ma, aby obchod uskutecnil za tebe.Jina moznost neni.
prischera Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Ok ale kde? Ja len nerozumiem tomu že prečo to tak je akože viem že mi nič moc nezostáva..už tých príspevkov mám celkom dosť ale stále mi nejakechybaju .... 50 ich ma byt že? Dik za rasuPise se to to tu porad dokola. Prodejni sekce je bonusova pro aktivni cleny fora, kteri zaroven vytvari jeho obsah. Kdyby si kazdy jen cetl, bylo by forum mrtvy. A tech 50 prispevku musi byt smyslupnych, nebo by to teda aspon nemely bejt uplny kydy. Ale klidne svoje hodinky prodej na aukru nebo bazosi, nebo jinem inzertnim serveru.
Duke650 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Som poctivý člen chronomagu, už som tu kúpil dvoje hodinky cez inzerciu ale Boha nemôžem zadať ponuku do predaja lebo nemám dosť príspevkov .. shit to mám akože teraz spamovat alebo čo ??? Veď to nemá logikuLogiku to má, čti pravidlahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61601-pravidla-prodám-koup%C3%ADm-vyměn%C3%ADm-a-ostatn%C3%AD/
McStinger Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Som poctivý člen chronomagu, už som tu kúpil dvoje hodinky cez inzerciu ale Boha nemôžem zadať ponuku do predaja lebo nemám dosť príspevkov .. shit to mám akože teraz spamovat alebo čo ??? Veď to nemá logiku Tak urob pár fotiek tých dvojo hodiniek a si za vodou...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Když jsi s tím boural, tak jsi byl provozovatel.Zákon 56/2001 Sb., §2 odst. 15 říká, že provozovatelem silničního vozidla je osoba, která je v registru silničních vozidel zapsána jako vlastník tohoto vozidla, není-li jako jeho provozovatel v registru silničních vozidel zapsána jiná osoba. I když uznávám, že to není úplně nejšťastnější definice. Já se nevyhýbám odpovědnosti za nehodu a byl jsem potrestán pokutou za způsobení nehody. Škody by však, podle mého názoru, měla hradit pojišťovna - na svodidlech z pojištění odpovědnosti, na autě z havarijního.. Pojišťovna ale z nějakého důvodu nevyplatila celou částku, na což má poškozený nárok např. dle ÚS 1902/13. Poškozený by to tedy měl řešit s pojišťovnou a ne se mnou.. Nebo se pletu?
Karlos Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Poškozený by neměl řešit nic, řešit a postarat se o to by měl ten, kdo to udělal.
Radek124 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 @j.e.n.i.k.82: Ten "kdo to udělal" by měl být krytý POV majitele vozu - a pokud se způsobené škody netýká limit, smluvní spoluúčast a nebo nějaká specifická výluka (což možná bude tenhle případ), opravu a nebo náhradu škody by s poškozeným po nahlášení měla vyřešit pojišťovna, u škod z POV bez dokonce srážek za amortizaci...
Honza.manta Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Pokud se pamatuji, tak celou škodu by měla hradit pojišťovna a případný vzniklý deficit vymáhat ze škůdce/ viníka nehody.
nividic Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Tvl, asi 10 minut smolim prispevek, aby na konci mi tlf celou zalozku s chrnmagem zcernal a finito, slus, vsechno v hajzlu. Doprdelepraca! Na druhej pokus uz to samozrejme neni vono, seru nato.
McStinger Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Však nám aspoň v stručnosti povedz, o čom si písal
Doporučené příspěvky