Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když budu chtit s. krténka urazit,nebudu používat sprostych slov a vulgarizmů, ale pouze spisovných výrazů, lékařské diagnozy a latinské výrazy, jest to též zapovězeno? Dekuji za příznivé adorace. V úctě, Hasič

Odesláno

Včera jsem odvezl telefon holky na opravu do Liberce (nenabíjí), no a večer mi přinesla tablet, že ji nejde zapnout asi taky nabíjení..................si asi v tom MaxMobilu zažádám vo nějakou slevu.......a to neřeším že kvůli tomu najedu 300 km................ :cigar:

Odesláno

Včera jsem odvezl telefon holky na opravu do Liberce (nenabíjí), no a večer mi přinesla tablet, že ji nejde zapnout asi taky nabíjení..................si asi v tom MaxMobilu zažádám vo nějakou slevu.......a to neřeším že kvůli tomu najedu 300 km................ :cigar:

není lepší to tam poslat nějakou přepravou?

Odesláno (upraveno)

není lepší to tam poslat nějakou přepravou?

né to není najednou, to jen počítám cestu tam a zpátky to celé 3krát...............Mimoň - Liberec 45km

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Hele a není to nabijeckou? Nebo zasuvkou v jejím pokoji?

ne vyzkoušeny tři různé nabíječky, i různé zásuvky...................mám dojem, že po loňském rošlápnutí půl roku starýho lenova miix 3 má na tu elektroniku neblahý vliv........

Odesláno

myslíš telefon nebo tablet ? Tablet byl 10palcovej ve fullHd a widlema a telefon poměrně taky dobrej a ten včerejší tablet je manželky........... :lol: ...............no k zamyšlení to je.....

Odesláno

myslíš telefon nebo tablet ? Tablet byl 10palcovej ve fullHd a widlema a telefon poměrně taky dobrej a ten včerejší tablet je manželky........... :lol: ...............no k zamyšlení to je.....

to víš,Vánoce se blíží tak má možná Karlos pravdu :D

Odesláno

To je v poho. Máš to prázdný jenom dole :D

:D :D :D

Dobrý :-)

sa smejte ale toto by kompresor nespravil  :frusty:

dnes som konecne riesil a musel menit komplet gumu.

Odesláno

To je hned, před 14 dny komplet nové zimní runflaty 18 Pirelli SottoZero a po týdnu krásná díra na I/35 za Moravskou Třebovou a je po pravé přední.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...