Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Gula ako naraznik je podla mna dost loteria, do istej hranice naozaj pomaha minimalizovat skody na tvojom aute, ale potom ich naraz zacne nasobit kedze to, co by inak vzajomne absorbovali narazniky prenesie do celej kastle.

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Ty vole, tady je.každý druhý mravokárce...

Taky mám na autě kouli, mám ji na pevno a také už pár idiotů, co neumí udržovat odstup, na ní skončilo. Jeden mamlas na.mě dokonce zavolal policii, protože do mě bouchnul. Blbej jak troky, dostal pokutu, body dolů a já jen nechápavě koukal, jak lehce může člověk přijít o dvě hodiny času, aniž by cokoliv zavinil...

Odesláno

Stál jsem na vedlejší a dával přednost autobusu co jel z leva. Na dotaz policistky co dělal , že do mne vletěl a nebrzdil pán pronesl : díval jsem se na autobus a říkal si, že to před něj stihnu.....

Odesláno (upraveno)

Proc svinarna. vzdyt do nikoho nenacouvava. Kdyby do me po treti někdo najel tak si to tam dam taky.

Sviňárna je nechat to tam schválně, aby si ten nešťastník, co do mě narazí to auto zničil o to víc. Nebo dokonce vyvolá významné škody, které by bez toho nenastaly.

coooo? precti si pls jeste jednou, co jsem napsal :-D

Četl jsem pozorně, neboj.

Co je špatného na tom mít na autě tažné?

Povinnost jej sundávat má nějakej smysl, viz jiné komenty. Mít tažné samo o sobě špatné ale není. Vadí mi ten účel a "já se jenom chechtám" to korunuje.

Gula ako naraznik je podla mna dost loteria, do istej hranice naozaj pomaha minimalizovat skody na tvojom aute, ale potom ich naraz zacne nasobit kedze to, co by inak vzajomne absorbovali narazniky prenesie do celej kastle.

Díky, zdá se, žes to pochopil jediný.

Ty vole, tady je.každý druhý mravokárce...

Taky mám na autě kouli, mám ji na pevno a také už pár idiotů, co neumí udržovat odstup, na ní skončilo. Jeden mamlas na.mě dokonce zavolal policii, protože do mě bouchnul. Blbej jak troky, dostal pokutu, body dolů a já jen nechápavě koukal, jak lehce může člověk přijít o dvě hodiny času, aniž by cokoliv zavinil...

Tak kdyby to tažné tam bylo jen na mamlasy, je to v pohodě. Mamlasové nemají ve společnosti co dělat, hlavně to jsou vždycky ti druzí...

Jednou do mě narazila na dálnici holčina. Teda ne svojí vinou, ona to ubrzdila, ale ten mamlas za ní ne a pěkně jí přirazil mě na zadek a tím jí dostal do polohy mamlasky.

Nejvíc tedy byly zničený předky (tak to už obvykle bývá).

Upraveno uživatelem Chronař
Odesláno

mam nesundavaci, zapsanej v TP a mam ho rad, protoze nemusim nekolikrat rocne menit (nejenom) zadni naraznik a ztracet spoustu casu kvuli nekomu, kdo za jizdy cumi do mobilu

Odesláno

To ja mam zase v espezetce vytlacenou kouli asi dvacetkrat od idiotu, co maji zadni senzor pro parkovani a zapominaji na presahujici tazne. :-(

To asi kazdej, u nas pred barakem se asi rojej debilci, co se ucej couvat presne heslem - bum dopredu, bum dozadu a jsem tam. Kvuli takovym bych si nejradsi namontoval tazne i dopredu.

A co nastvalo me? Z dovci jsem si nedovezl namozenou haxnu, ale jak jsem se dovedel, tak zanet a infekci nohy, takze zitra supajdim do memocnice, polezet. Ach jo.

Odesláno

kuncák7: drzim palce, at je to nejaka lapinka a brzy jsi fit!

Odesláno

To asi kazdej, u nas pred barakem se asi rojej debilci, co se ucej couvat presne heslem - bum dopredu, bum dozadu a jsem tam. Kvuli takovym bych si nejradsi namontoval tazne i dopredu.

A co nastvalo me? Z dovci jsem si nedovezl namozenou haxnu, ale jak jsem se dovedel, tak zanet a infekci nohy, takze zitra supajdim do memocnice, polezet. Ach jo.

Pracujete Vy statni urednici nekdy ? :-)
Odesláno (upraveno)

Pracujete Vy statni urednici nekdy ? :-)

Jo, zbylejch 220 pracovnich dnu v roce :-)).

Upraveno uživatelem kuncák7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...