Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak já Tě chápu... mám doma předmaturitní slečnu, poměrně čerstvých 18, užívá si plnoletost, ostentativně mi dává najevo jak mi do ničeho nic není, studia nic moc a jsem jí dobrej tak na zaplacení autoškoly a na odvoz dom, když v půl druhý dáno zvrací na tramvajový stanici. Těžký období. Už aby si tu dospělost tak nějak osvojila, než z toho začnu bejt na prášky...taky každej, kdo jí dá čtyřku nebo kuli, je nespravedlivej, blbej, zaujatej, nebo rovnou pro jistotu úchyl. Případně měla jediná čtyřku v celý třídě, ostatní měli kule, protože kravajzna zkoušela látku co neměli probranou. Bože- dej mi sílu !!!

Můžu se zeptat,jestli slečna chce pokračovat dál, nebo se na Tebe dívá jak na blba, co po ní chceš? Má někoho, s kým má pronájem a naschle ?

Takovou slépku mám ,,doma'' ,v pronájmu už po maturitě s nějakým mamlasem a přitom by měla pokračovat dál, aby něčeho dosáhla. Mám z ní nervy v análu, jakej je to flegmoš s nezájmem.

Odesláno

Můžu se zeptat,jestli slečna chce pokračovat dál, nebo se na Tebe dívá jak na blba, co po ní chceš? Má někoho, s kým má pronájem a naschle ?

Takovou slépku mám ,,doma'' ,v pronájmu už po maturitě s nějakým mamlasem a přitom by měla pokračovat dál, aby něčeho dosáhla. Mám z ní nervy v análu, jakej je to flegmoš s nezájmem.

No- pořád se chodí koukat na dny otevřených dveří nějakých vysokých škol, když jsem jí konečně vysvětlil že se dvěma čtyřkama a sadou trojek to na práva asi nebude. Malý byt má připravený, až ho bude potřebovat, ale doufám, že doma ještě chvíli vydrží- aspoň do tý maturity...

Odesláno

Zodpovědnost bohužel přijde až s věkem. Já v 18 taky prd věděl co chci dělat. Dneska si nadávám, že jsem na střední kašlal na školu a vybral si blbou výšku. A asi  bych měl ještě tátovi poděkovat, že mě na sílu donutil tu výšku dokončit.Tyhle ty zkušenosti jsou bohužel nepřenosný a můžeme to do děcek hustit vrchem spodem, stejně jim to nevysvětlíme.

Odesláno

Chlapi (Straspol a Berbatow), když to čtu, tak se malinko podivuji. Já mám už nějakej čas dva metry (čti i v 18), ale kdybych kašlal v tomhle věku na školu nebo zavolal matce ve dvě ráno ožraly, že se jaksi nemůžu dostat domů, tak ji dostanu takovou, že mi paměť nedovolí si na to příště nevzpomenout. A to nemluvím o otci, kterej razil tezi, škoda každé rány, která padne vedle a s jeho 207 cm jsem při takové ráně letěl obrazně řečeno přes půl Ostravy :D  ... je pravda, že nejen u nás to chodilo krapet jinak a výchova měla pevnou ruku, ale když to fungovalo u mě, jakož svéhlavého býka, tak to musí fungovat pořád, tak kde je chyba :D ?

Odesláno

chyba je v dnešní době, kdy se rodiče už bojí dítěti dát na prdel

Já TI nevím, na mě rodiče byli opravdu přísní a důsledkem toho bylo, že jsem v 15ti v podstatě odešel z domu. Z Otcem už dnes máme celkem korektní vztahy, ale bavíme se max o politice/ekonomice/práci nikdy o ničem osobním. Matku nemám rád a to už se asi nezmění. Jestli jsem se například v době když jsem se podílel na vedení oddílu něco naučil, tak je to to, že silou člověk v tomhle ničeho nedosáhne....

Odesláno (upraveno)

Nepamatuji si, že by mě někdy někdo z rodiny když jsem byl malý uhodil, říkají že jsem byl svatý. Za to si to vybírám teď, ale už je jim blbé řezat čtyřicetiletého :lol2: Já ba naopak jsem ji už párkrát malému vrznul, ve správný čas s tím nemám problém...ale pak mě to většinou štve.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Já TI nevím, na mě rodiče byli opravdu přísní a důsledkem toho bylo, že jsem v 15ti v podstatě odešel z domu. Z Otcem už dnes máme celkem korektní vztahy, ale bavíme se max o politice/ekonomice/práci nikdy o ničem osobním. Matku nemám rád a to už se asi nezmění. Jestli jsem se například v době když jsem se podílel na vedení oddílu něco naučil, tak je to to, že silou člověk v tomhle ničeho nedosáhne....

Tak z tohoto mne zamrazilo. Mam to uplne stejne.

Odesláno

Ty ne, Ty sem jen občas nakoukneš...

To mas dost spatne spocitano, jestli je to na me :-))).

15 tis je o dost vic nez 9,5. Ale to neva.

Odesláno

Tak z tohoto mne zamrazilo. Mam to uplne stejne.

to mě upřímně mrzí :(

já jsem nebyl v dětství žádný svatoušek, doma jsem ran schytal hodně. Ale musím uznat, že jsem si to vždycky zasloužil. Ale je pravda, že jsem třeba za známky nikdy na prdel nedostal. Pravidla byla jasná, výprask nebyl nikdy za známky, dokonce ani za poznámky moc ne. Vždycky hlavně za lhaní. A za třídní důtky :)

A s rodičema vycházim super.

Odesláno

Mě taky otec občas řezal. A mám ho rád. Že by to byl ten štokholmskej syndrom?

já jsem spíš vděčnej

mám na to období i nějaké dokumenty :D

post-23099-0-19763700-1516963205_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Není to o bezhlavém bití, ponižování a šikanování, to samozřejmě určitě ne. Ale můj otec pravil - "na hrubý pytel, hrubá záplata příteli" ... a také "pravidla se mají dodržovat, ne porušovat". Já jsem teda dostával čočku, ale taky jsem byl samorost, takže ne vždy to bylo bezdůvodné.

Dnes mám děti v péči, jsou na přelomu puberty a určitě jim nedávám sodu, jako jsem dostával já, vlastně je ani nepohlavkuji. Ale tam, kam se to na přelomu puberty začíná ubírat mi signalizuje, že nechci dopadnout tak, že si 17ti letý pubescent bude určovat, co může a nemůže. Nebo něco ve smyslu "fotře vstávej a přijeď pro mě na diskošku, mám tři promile... jsou teprve tři ráno, to dospíš..." (přehnaně řečeno). Tohle mu doma prostě neprojde - facka, nefacka.

EDIT: písmenka.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Mám asi kliku mladej 20 na vejšce, mlada 16 druhým rokem obchodní akademie.

Zkoušky na poprvé. Známky Max 3. Oba dva hrají pinčes zavodně.

Mladá ještě volejbal a mladej fotbal a se mnou fitko.

Takže vlastně by to spíš patrilo do jiného tématu.

Ale Maj to v sobě do ničeho je nenutim.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...