Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

teď už jsem starší a válim se po zemi jen kvůli důležitým věcem, třeba když nemůžu najít stěžejku

Odesláno

Té mojí poradila jedna opravdu labilní kamarádka "výbornou fizioterapeutku" a já kokot ji vezl 300 kiláků za vesnickou kosmetičkou co jí chce prodat zasrany krémy a o fizioterapii ani slovo. Jak já jsem nadával. Jak ještě budu nadávat. A doufám že nepotkám tu kamarádku. Čupka

Odesláno

Možná jenom panikařím, ale jelikož v našem městě už nějakého to pejska také otrávili, nevíte co by tohle mohlo být? Měl jsem to přede dveřmi trochu vylite a uprostřed lahvička, někdo musel přelézt plot a dát to tam. Může to být pro psa nebo děti nebezpečné?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahá, tak děkuji moc. Možná to tam nějaký mentál hodil přes plot, jeden nikdy neví. Jsem už v klidu, díky, moc se v té chemii nevyznám, viděl jsem nápis chlór a úplně mě zamrazilo :-)

Odesláno

Třeba máš psa, co štěká jak debil, hlavně v noci, tak někomu došla trpělivost. :-)

Kdepak, psa máme velmi klidného a přes noc je doma hezky v teple :-) Sám to nemám moc rád a je pravda že po sousedovic pejskovi občas nějaké to jablko ve čtyři ráno z okna mrsknu když tam ňafe. Ale i přes to, nechápu tyhle traviče, co jsou čas od času v tv, dle mého velmi nebezpeční lidé.

Odesláno

Kdepak, psa máme velmi klidného a přes noc je doma hezky v teple :-) Sám to nemám moc rád a je pravda že po sousedovic pejskovi občas nějaké to jablko ve čtyři ráno z okna mrsknu když tam ňafe. Ale i přes to, nechápu tyhle traviče, co jsou čas od času v tv, dle mého velmi nebezpeční lidé.

Já takhle v noci taky vyběhl na sousedovic psa, ležela tam hadice,tak že ho postříkám. Toho mamlase to tak bavilo,že jsem mu stříkal pŕed čumes a honil se za vodou,že jsem nemohl než pokračovat a až asi po čtvrt hodině mě propustil :-))

Travičům psů to dát sežrat :-/

Odesláno

Poláci jsou jedinečný v zimních výstupech, ale samozřejmě se jedná o velmi nebezpečnou hru :-( Budeme držet pěstě a doufat v zázrak.....

Odesláno

Že generál Boček, ač letec RAF, podpořil s ostatními senilními generály Zemana.

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Že generál Boček, ač letec RAF, podpořil s ostatními senilními generály Zemana.

To je ten co, ste se mu skládali na hodinky?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...