Návštěvník Zmizík Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Tady je zase nablito. Dneska tě mám v merku. Ne, není tady nablito. Ty pro tebe nechutný posty přece nemaj s rasimem nic společnýho. Je to o tom, že v novinách výrok toho trenéra označili za rasistickej a to prostě nebyl. Byl to jen, ve světle dnešní pokrytecký pseudokorektnosti nešťastnej obrat. Co si myslíš, že jsme pro toho černocha my a co by se mu stalo, kdyby někde řek: Běloch běloch běloch. Hovno. A tak je to správně.
decebal Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Dneska tě mám v merku. Ne, není tady nablito. Ty pro tebe nechutný posty přece nemaj s rasimem nic společnýho. Je to o tom, že v novinách výrok toho trenéra označili za rasistickej a to prostě nebyl. Byl to jen, ve světle dnešní pokrytecký pseudokorektnosti nešťastnej obrat. Co si myslíš, že jsme pro toho černocha my a co by se mu stalo, kdyby někde řek: Běloch běloch běloch. Hovno. A tak je to správně.Mě nevadí, že mě máš v merku, ty píšeš slušně i o neslušných věcech. Mně by nevadilo, kdyby se tady o tom diskutovalo tak, jak to píšeš ty. Ale to co se tady zase vylilo a chlapácké přiznávání se k rasismu (které už nemá s touto příhodou nic společného), to je už k zblití. Kapišto?
Tittus Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Zmizíku, nech ho, von je fakt ducha mdlého
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 (upraveno) Mě nevadí, že mě máš v merku, ty píšeš slušně i o neslušných věcech. Mně by nevadilo, kdyby se tady o tom diskutovalo tak, jak to píšeš ty. Ale to co se tady zase vylilo a chlapácké přiznávání se k rasismu (které už nemá s touto příhodou nic společného), to je už k zblití. Kapišto? A já trvám na tom, že označení černocha za černocha není rasismus.EDIT: A teď koukám, že ty nikde neříkáš, že je to rasismus, tak se omlouvám. Jen to píšou všude v novinách. Upraveno 19. března 2018 uživatelem Zmizík
decebal Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 A já trvám na tom, že označení černocha za černocha není rasismus.EDIT: A teď koukám, že ty nikde neříkáš, že je to rasismus, tak se omlouvám. Jen to píšou všude v novinách.Ale vždyť já si myslím, že je to zbytečná bouře ve sklenici vody, mně akorát na...lo to, jaký kanál to tady zase spustilo.
Hasňa Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Decebal je prostě na některé věci citlivější, a není tak těžké poznat na které. To, že někdo o černochovi řekl, že je černoch to nebude. Ostatně když někdo mluví o hnědočeších, tak je mi taky mdlo.
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 No já zas nemám rád Francouzi. Kdysi mně hodně ublížili.
Hasňa Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 No tak Francouze snad nemá rád nikdo přece. To je normální a jediný možný postoj. Trápí husy a Bordeaux má moc tříslovin.
eskimak Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 No tak Francouze snad nemá rád nikdo přece. To je normální a jediný možný postoj. Trápí husy a Bordeaux má moc tříslovin. dik
Honza.manta Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 No tak Francouze snad nemá rád nikdo přece. To je normální a jediný možný postoj. Trápí husy a Bordeaux má moc tříslovin. A žerou šneky a žáby, žabožrouti.
Dantechno Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Že jsem musel opustit FB Chronomagu.... teda to mě ani tak neštvě spíš ale proč....
Dantechno Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Jo. Pořád mám v živý paměti co se tu dělo...
Dantechno Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Nevim teda co se tam děje aktuálně. Viděl jsem jen jeden příspěvek nového člena Kibi - hezká fotka nějakých rádoby Panerai. To mi stačilo a odhlásil jsem se. Předpokádám , že tam je všechnio v klidu ale mě svědomí nedalo.
straspol Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 No tak Francouze snad nemá rád nikdo přece. To je normální a jediný možný postoj. Trápí husy a Bordeaux má moc tříslovin.A maj tam typickou totalitu- něco jinýho píšou a něco úplně jinýho řikaj...
honza71 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) asi bych si o 64letém pánovi nedovolil říct, že je kkt jenom proto, že si nevzpomněl hned na jméno někoho nového Ale tak jo, vyjadril jsem se zbytecne hrube, mohl jsem napsat, ze je trouba, trdlo, bambula nebo tak neco, ale imho je to proste pruser, kdyz neznas jmena svejch hracu. Upraveno 20. března 2018 uživatelem honza71
Boudy Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Borci a když už jsem rasista, že je u mě černoch černochem, jsem i nějakej ten deviant, když holky rozděluju na hezký a škaredý a dokonce zrzky, blondýny a brunety?
Doporučené příspěvky