Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tady je zase nablito. 

Dneska tě mám v merku. Ne, není tady nablito. Ty pro tebe nechutný posty přece nemaj s rasimem nic společnýho. Je to o tom, že v novinách výrok toho trenéra označili za rasistickej a to prostě nebyl. Byl to jen, ve světle dnešní pokrytecký pseudokorektnosti nešťastnej obrat. Co si myslíš, že jsme pro toho černocha my a co by se mu stalo, kdyby někde řek: Běloch běloch běloch. Hovno. A tak je to správně.

Odesláno

Dneska tě mám v merku. Ne, není tady nablito. Ty pro tebe nechutný posty přece nemaj s rasimem nic společnýho. Je to o tom, že v novinách výrok toho trenéra označili za rasistickej a to prostě nebyl. Byl to jen, ve světle dnešní pokrytecký pseudokorektnosti nešťastnej obrat. Co si myslíš, že jsme pro toho černocha my a co by se mu stalo, kdyby někde řek: Běloch běloch běloch. Hovno. A tak je to správně.

Mě nevadí, že mě máš v merku, ty píšeš slušně i o neslušných věcech. Mně by nevadilo, kdyby se tady o tom diskutovalo tak, jak to píšeš ty. Ale to co se tady zase vylilo a chlapácké přiznávání se k rasismu (které už nemá s touto příhodou nic společného), to je už k zblití. Kapišto? 

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Mě nevadí, že mě máš v merku, ty píšeš slušně i o neslušných věcech. Mně by nevadilo, kdyby se tady o tom diskutovalo tak, jak to píšeš ty. Ale to co se tady zase vylilo a chlapácké přiznávání se k rasismu (které už nemá s touto příhodou nic společného), to je už k zblití. Kapišto? 

A já trvám na tom, že označení černocha za černocha není rasismus.

EDIT: A teď koukám, že ty nikde neříkáš, že je to rasismus, tak se omlouvám. Jen to píšou všude v novinách.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

A já trvám na tom, že označení černocha za černocha není rasismus.

EDIT: A teď koukám, že ty nikde neříkáš, že je to rasismus, tak se omlouvám. Jen to píšou všude v novinách.

Ale vždyť já si myslím, že je to zbytečná bouře ve sklenici vody, mně akorát na...lo to, jaký kanál to tady zase spustilo. 

Odesláno

Decebal je prostě na některé věci citlivější, a není tak těžké poznat na které. To, že někdo o černochovi řekl, že je černoch to nebude. Ostatně když někdo mluví o hnědočeších, tak je mi taky mdlo.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No já zas nemám rád Francouzi. Kdysi mně hodně ublížili.

Odesláno

Nevim teda co se tam děje aktuálně. Viděl jsem jen jeden příspěvek nového člena Kibi - hezká fotka nějakých rádoby Panerai. To mi stačilo a odhlásil jsem se. Předpokádám , že tam je všechnio v klidu ale mě svědomí nedalo.

Odesláno

No tak Francouze snad nemá rád nikdo přece. To je normální a jediný možný postoj. Trápí husy a Bordeaux má moc tříslovin.

A maj tam typickou totalitu- něco jinýho píšou a něco úplně jinýho řikaj...

Odesláno (upraveno)

asi bych si o 64letém pánovi nedovolil říct, že je kkt jenom proto, že si nevzpomněl hned na jméno někoho nového

Ale tak jo, vyjadril jsem se zbytecne hrube, mohl jsem napsat, ze je trouba, trdlo, bambula nebo tak neco, ale imho je to proste pruser, kdyz neznas jmena svejch hracu. Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Borci a když už jsem rasista, že je u mě černoch černochem, jsem i nějakej ten deviant, když holky rozděluju na hezký a škaredý a dokonce zrzky, blondýny a brunety?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...