Bobisek Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Svět se v prdel obrací. Za dvě stě metrů v Jindřišské po cestě od hlavní pošty k Václavskému náměstí potkám za tu minutu nejdřív dva hošany co se vedou za ruce a vrkají a za dalších dvacet vteřin dvě lezby hnusný jak MPM. ) Smutné, ale pravdivé; včera jsem u nás na návsi v Řepčíně viděl dokonce dva negry a že převažují ošklivci, to už je dnes bohužel standard... Jestli to takto půjde dále, skončíme my bílí, krásní a heterosexuální brzy v koncentračních táborech. Piťha na Hrad!
African Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Přesně tak longu, ať je každý jaký je, ale to důležité je zůstat slušným člověkem. Jo, to u nás v maloměstě to je jiná kovbojka, to se jdeš takhle v podvečer projít s děckama a potkáváš takový ty skupinky malých cikánských rádoby gangsterů chodících po deseti. Vůbec nic nezabírá, a zrovna před dvěmi dny šli takhle proti mě, samej čů..., samá pí.., tak když byli u mě, tak jsem toho nejstaršího bosse tak čtrnáct roků nakopl bez řečí nečekaně ze strany na stehno a říkám, už se chovejte slušně vy zmrdi, mám tady děti....:-) Gang v šoku, bose se kroutil na zemi, omluvy, pane, pane, kecy v kleci, no byli v bezpečné vzdálenosti a už řvali ať chcípnu na rakovinu :-) Takže longu, může být mnohem hůř..,.:-)
Sphinxx Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Svět se v prdel obrací. Za dvě stě metrů v Jindřišské po cestě od hlavní pošty k Václavskému náměstí potkám za tu minutu nejdřív dva hošany co se vedou za ruce a vrkají a za dalších dvacet vteřin dvě lezby hnusný jak MPM. )Ty vole Míro, díky za pobavení, úplně Tě vidím.
Waya03 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Nechápu proč někoho takovýhle věci trápí, buzíci, lesby, černoši .... snad u jen u těch cikánu bych radši pro svý vlastní dobro trochu zpozorněl, to jo :-)
long Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 No nejsem mistr a buzíci se mi libit nemusí.Naštěstí. Jen pro Colomba: Ne muůj pohled není pokřivený, to Ti dva buzici maji pokřivený pohled a zřejmě i ten kdo to schvaluje a dnes jim asi i držel palečky, aby mohli vstupovat do regulerního manželství a adpotovat si děti. už jim nestačí registrované manželství.Můj dnešní příspěvek byl jasnou reakcí Pro Bobiska,od kterého jsme nim moc ani nečekal jen uvedu, že mi negři jak je nazývá vůbec nevadí, dokud nebydlím v Německu, nejsou z Eritreje a nejsou to mojí nový sousedé. Nejsem nácek, jen mě sere za zhovadilost, přes přílišná korektnost, sluníčkaření a tolerance všeho možného! To není příspěvek gentlemana hodný, mistře Longu... Možná ve tvém okolí jsou všichni (z tvého, odpusť, pokřiveného pohledu) normální, nicméně všude a vždycky to tak prostě není. Ale máš pravdu, je stále hodně lidí, kteří to komentují jako ty... Smutné, ale pravdivé; včera jsem u nás na návsi v Řepčíně viděl dokonce dva negry a že převažují ošklivci, to už je dnes bohužel standard... Jestli to takto půjde dále, skončíme my bílí, krásní a heterosexuální brzy v koncentračních táborech. Piťha na Hrad! No nejsem mistr a buzíci se mi libit nemusí.Naštěstí. Jen pro Colomba: Ne můj pohled není pokřivený, to Ti dva buzici maji pokřivený pohled a zřejmě i ten kdo to schvaluje a dnes jim asi i držel palečky, aby mohli vstupovat do regulerního manželství a adpotovat si děti. Už jim nestačí registrované manželství, jak slibovali před dvěma lety.Můj dnešní příspěvek byl jasnou reakcí Pro Bobiska, od kterého jsme nim moc ani nečekal jen uvedu, že mi negři jak je nazývá vůbec nevadí, dokud nebydlím v Německu, nejsou z Eritreje a nejsou to mojí nový sousedé. Nejsem nácek, jen mě sere za zhovadilost, přes přílišná korektnost, sluníčkaření a tolerance všeho možného!
long Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Přesně tak longu, ať je každý jaký je, ale to důležité je zůstat slušným člověkem. Jo, to u nás v maloměstě to je jiná kovbojka, to se jdeš takhle v podvečer projít s děckama a potkáváš takový ty skupinky malých cikánských rádoby gangsterů chodících po deseti. Vůbec nic nezabírá, a zrovna před dvěmi dny šli takhle proti mě, samej čů..., samá pí.., tak když byli u mě, tak jsem toho nejstaršího bosse tak čtrnáct roků nakopl bez řečí nečekaně ze strany na stehno a říkám, už se chovejte slušně vy zmrdi, mám tady děti....:-) Gang v šoku, bose se kroutil na zemi, omluvy, pane, pane, kecy v kleci, no byli v bezpečné vzdálenosti a už řvali ať chcípnu na rakovinu :-) Takže longu, může být mnohem hůř..,.:-) Kámo bydlím v Karlíně , kde jich ještě pár zbylo a večer chodím se psem na dlouhé procházky. Netřeba nic dodávat. Už se nad nimi ani nezamýšlím. NEŘEŠÍM JE. Jejich životy!
straspol Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Poslední dobou mě život dost fackuje, dík, Míro, po velice dlouhý době jsem tady u monitoru řval smíchy
long Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Poslední dobou mě život dost fackuje, dík, Míro, po velice dlouhý době jsem tady u monitoru řval smíchy Kámo ty jsi MPM pochopiil, někteří, kteří nevyndali hlavy ze zadní části bohužel ne. :-( A tak tedy pro ně. Díky kluci :-)
DavidLC Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) Jak píše p. Afičan s těma hjzlíkama.Já šel kdysi takhle s kočárem a proti 4 frackové, došli starší paní a měli na ní nějaký keci, byla z toho chudinka špatná a šla na druhou stranu silnice. "Kápo" na ni ještě jazykem dělal lasičku a jak se otáčel a byl akorát vedle mne, tak mu mlaskla :-)) Pocit k nezaplacení, čuměl jak jojo a jen polknul... Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem DavidLC
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Kámo ty jsi MPM pochopiil, někteří, kteří nevyndali hlavy ze zadní části bohužel ne. :-( A tak tedy pro ně. Díky kluci :-)Tobe nekdy nejakej buzerant musel neco hroznyho provyst, Longu, to neni samosebou.
African Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Ano, jediný co na ty šmejdy platí :-) Strašit policajty a podobné už ztratilo dávno smysl, fackovat, fackovat a dokud se nebudou bát, nepřestanou dělat problémy.....
sibirnaya Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Ja kdyz vas ctu, tak snad radsi budu slunickar. Buzny, lesby, cernosi ani vietnamci mi nevadi, s ciganama do styku neprichazim..
long Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Tobe nekdy nejakej buzerant musel neco hroznyho provyst, Longu, to neni samosebou. Nikdy nic :-)Ani to neplánuji
Wanderer Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) Pánové, kdybyste četli klasickou literaturu od Ringo Čecha, tak by vám buzeranti nevadili. Protože s přibývajícím počtem buzerantů, tj. klesajícím počtem normálních mužů, na vás zbývá vyšší procento volných šukatelných žen. Takhle je na to třeba pohledět. :-) Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem Wanderer
alky Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Jak píše p. Afičan s těma hjzlíkama.... Pocit k nezaplaceníJednou v tram v Káčku, takový dva malý pubertáci, že jako vyhodí prázdný kelímek od coly, oknem na Sokolovskou. Seděli, já stál nad nimi a jen jsem řekl: Jestli to vyhodíš, tak ti urazím ruku. Jim sklaplo, ale ty pohledy..pak jsem vystoupil, tram mě předjela a už z oken ti dva blbečci na mě jedničky a paroháče...nojo, mládí
Návštěvník Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) Přesně tak longu, ať je každý jaký je, ale to důležité je zůstat slušným člověkem. Jo, to u nás v maloměstě to je jiná kovbojka, to se jdeš takhle v podvečer projít s děckama a potkáváš takový ty skupinky malých cikánských rádoby gangsterů chodících po deseti. Vůbec nic nezabírá, a zrovna před dvěmi dny šli takhle proti mě, samej čů..., samá pí.., tak když byli u mě, tak jsem toho nejstaršího bosse tak čtrnáct roků nakopl bez řečí nečekaně ze strany na stehno a říkám, už se chovejte slušně vy zmrdi, mám tady děti....:-) Gang v šoku, bose se kroutil na zemi, omluvy, pane, pane, kecy v kleci, no byli v bezpečné vzdálenosti a už řvali ať chcípnu na rakovinu :-) Takže longu, může být mnohem hůř..,.:-)Jj to když jedu do Ostravy, tak celkem často slyším: " aby ti rakovina omr.. mozek" přišlo mi to zábavné a začal jsem to používat :-D Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem vojta1
enslow Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Enslow a mas jasno aky typ prava chces robit ?Yes
DavidLC Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Tvle diskutovat o Čtyřlístku a Šmoulince ???. https://xtv.cz/archiv/delam-genderove-audity-ve-firmach-kontroluji-dvojsmysly-sexismy-obtezovani-padaji-hlavy-rika-genderova-expertka-petra-kubalkova fakt po hlavě do prdele Jí řešit tak nějak po Kuncákovsku
MJ. Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 (upraveno) 1) Ne muůj pohled není pokřivený, to Ti dva buzici maji pokřivený pohled2) a zřejmě i ten kdo to schvaluje a dnes jim asi i držel palečky, aby mohli vstupovat do regulerního manželství a adpotovat si děti. už jim nestačí registrované manželství. ad 1) je mi tě fakt líto2) vysvětli mi v čem je problém že nebudou vstupovat do Registrovaného partnerství ale budou se moct oženit jako kdokoli jinej. A ještě ten trabl s adopcí bych potřeboval vysvětlit PS: pak je tu ještě varianta že to je super ftip a já to neprohlíd.... ale myslim že ne Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem MJ.
Boudy Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Jako buzny se oženit můžou - jako každej jinej - pouze s osobou jiného pohlaví... A až bude to třetí pohlaví a borec s třetím pohlavím poleze holkám do sprch, to bude přece taky ok, co? A chudáci děti, který budou trpět, protože budou mít tátu a tátu? Skvělé, myslím, že si některé děti fakt vytrpí vcelku dost... To bude fakt super...
Doporučené příspěvky