Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To African: pokud převažují mezi těmi bohatými lovci psychopati, což by nepřekvapilo, tak to máš asi pravdu.

I kdyby těm lovcům nerostla s jídlem chuť...,  i tak by ty vydělané peníze nebyly morálně košer.

Bylo by to poněkud schizofrenní, takže nakonec s tím asi trochu problém mám...

Odesláno

já jsem začal zhruba před měsícem číst rozhovor nejspíš se stejnou paní o které se tu diskutuje a musím říct, že jsem to nedočetl, protože mi jejích prvních pár vět stačilo k tomu, abych nepokračoval

já osobně jsem proti zabíjení jakýchkoli zvířat žijících ve volné přírodě, snad mě napadá jediný důvod proč to udělat a to je, když má místní obyvatelstvo hlad .... jiný důvod mě fakt nenapadá

ono by to chtělo aby si diskutující udělali výlet do třeba zmiňovaného Krugerova parku a změnili by názor ..... prostě on takovej park není úplně to samý jako safari ve dvoře králové

*jo a fakt nejsem vegetarián a myslivce taky nemám rád 

Odesláno

V tomto rozhovoru (jiné jsem neviděl) ona mluví rozumně, cítí částečně že to co dělá, není úplně košer (se opakuju..), ale že pozitiva její práce převažují nad negativy.

Rozumově její argumenty chápu, citově je to ale kontroverzní.

Normální člověk, dle mne, toleruje rychle zabít zvíře pro potřebu masa, kůže.., ale zabít jen pro adrenalin ze zabití je špatně. Což ona dělá-ev. zprostředkovává, byť prachy pak použije k bohulibým účelům.

Ale jako svini (na podkladě tohoto rozhovoru) ji nevidím.

Odesláno

já osobně jsem proti zabíjení jakýchkoli zvířat žijících ve volné přírodě, snad mě napadá jediný důvod proč to udělat

joo, tak to Ti do auta asi neleze kuna :furious:

Odesláno (upraveno)

@luka

no jo no .... nácek taky vymlátil skoro všechny židy a jejich peníze použil na výstavbu nové infrastruktury a blahobytu pro všechny ....on to vlastně taky myslel dobře

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Chtěl jsem taky něco sesmolit, ale Luka to víceméně vyjádřil za mě tím předposledním příspěvkem (před "kunou").

A YPO za nic nemůže, Godwinův zákon je nemilosrdný.

Odesláno

já jsem začal zhruba před měsícem číst rozhovor nejspíš se stejnou paní o které se tu diskutuje a musím říct, že jsem to nedočetl, protože mi jejích prvních pár vět stačilo k tomu, abych nepokračoval

já osobně jsem proti zabíjení jakýchkoli zvířat žijících ve volné přírodě, snad mě napadá jediný důvod proč to udělat a to je, když má místní obyvatelstvo hlad .... jiný důvod mě fakt nenapadá

ono by to chtělo aby si diskutující udělali výlet do třeba zmiňovaného Krugerova parku a změnili by názor ..... prostě on takovej park není úplně to samý jako safari ve dvoře králové

*jo a fakt nejsem vegetarián a myslivce taky nemám rád 

Mě napadá přemnožená vysoká, prasata atd u nás, v zahraničí to co ohrožuje přirozené prostředí tam.... co bych klidně střílel sám je holub ve městě :) 

Více než legální lov mi vadí nehumánní zacházení se zvířaty. Krom drůbeže se snažím kupovat maso jen ze zdrojů kde vím jak to zvíře žilo. Červené maso a vlastně vůbec maso jsem dost omezil, protože si myslím, že to je ekologický problém. Vlastně se s paní v lecčem shodnu, ale sympatická mi není - částečně vystupováním. A jsou zvířata co bych prostě nestřelil, protože k tomu není důvod.......

Odesláno

legální lov 

tohle slovní spojení je takový úsměvný ..... můj švagr je myslivec a má plnej barák těch smutnejch skleněnejch vočí pověšenejch po zdech ..... je mi z toho dycky zle ..... jinak je to celkem fajn, hodnej člověk

Odesláno (upraveno)

@luka: Ať to s tím liberalismem zas nepřeženeme: Pokud by za "bohulibý účel" podobně smrdícího výdělku stačilo prohlásit "použití utržených peněz na vlastní obživu" (+PR od týpků jako JXD), lze očekávat že během pár let by podobnou argumentaci ochotně přijali i "aktivisti" při obhajobě dealerů fetu před školama... 

Jinak Kuna v motorovém prostoru a nebo potkan ve sklepě už pro mě nejsou "zvířátka ve volné přírodě", ale škůdci riskující kejhák na mém soukromém pašaliku. Být hladovej indickej vesničan co nemůže na políčko kvůli rodince hladových tygrů, dost možná že bych podobnému druhu zprostředkovatelů i zaplatil za dohození dostatečně otrlého nimroda. Nic ve světě prostě není jednoznačně černobílé (viz africanem zmiňované vybíjení přemnožených slonů v Krugerově parku - taky bych na to neměl koule), spousta lidí je naopak denně nucená vybírat mezi "špatným a ještě horším". A nás to může (v teple u klávesnice) nakrásně štvát...  -_-

Upraveno uživatelem Radek124
Návštěvník Ondra
Odesláno

jo, ale VEPŘO, knedlo, zelo si das, vid?

... ale budes fnukat nad zastrelenou zebrou... :) to je za me pokrytectvi

Odesláno

Konečně debata:-). Pokud někdo dělá to, co píšeš, je to samozřejmě přes čáru a zaslouží si to tvrdé potrestání, jak na straně toho, kdo platí, tak na straně toho, kdo to za ty prachy umožní. O tom ale přece není řeč, pustil sis ten rozhovor? Ona má sice trošku osobitý projev, ale říká věci, které nejsou úplně mimo. Já si dokonce myslím, že kdybyste o tom spolu debatovali, našli byste poměrně dost věcí, na kterých byste se shodli.

Sledoval jsem tu holku na začátku co začala s Afrikou a mydlila to tam hlava nehlava, vůbec jsem nechápal kde se v tak pěkný holce bere tolik agrese. Nakonec šlo hlavně o osobní ego, slávu a peníze jak to tak ve většině případech bývá. Pamatuji si ji z dob kdy dělala nějaké bojové sporty a každého kdo proti ní něco měl si bez problémů prý mohla najít a sejmout ho, několikrát to prohlašovala v rozhovorech i na sociálních sítích. Úplně jsem se o ni přestal zajímat a žádné rozhovory už s ní nikdy nechci vidět, usíná se mě upřímně lépe když se přestanu zajímat o tento typ lidí. Každý člověk má špetku svědomí a na každého to jednou dolehne, takže pokud dostává rozum, rozhovory s ní se dají poslouchat a jednou s tím přestane úplně, bude to jenom dobře...ale minulost už ji nikdo neodpáře. A ještě opatrně s těmi rozhovory, protože tyto spolky mají speciální dnes již speciální poradce jak se vyjadřovat na veřejnosti tak, aby byli vnímány v lepším světle.

Odesláno

Radek 124: ad smrdící výdělek- ale já neschvaluji počínání oné paní, ale rozumím ji, byť sám bych to nedělal, prostě je kontroverzní, ale, dle mne, ne typická svině.

Nevím jak tygři v Indii, ale mnohde se snaží vlády motivovat domorodce k ochraně divokých zvířat tak, aby se jim to vyplatilo- více zvířat, více turistů, více peněz i pro domorodce atd.

Bert: tak to se shodnem-viz výše :)

Odesláno

Sledoval jsem tu holku na začátku co začala s Afrikou a mydlila to tam hlava nehlava, vůbec jsem nechápal kde se v tak pěkný holce bere tolik agrese. Nakonec šlo hlavně o osobní ego, slávu a peníze jak to tak ve většině případech bývá. Pamatuji si ji z dob kdy dělala nějaké bojové sporty a každého kdo proti ní něco měl si bez problémů prý mohla najít a sejmout ho, několikrát to prohlašovala v rozhovorech i na sociálních sítích. Úplně jsem se o ni přestal zajímat a žádné rozhovory už s ní nikdy nechci vidět, usíná se mě upřímně lépe když se přestanu zajímat o tento typ lidí. Každý člověk má špetku svědomí a na každého to jednou dolehne, takže pokud dostává rozum, rozhovory s ní se dají poslouchat a jednou s tím přestane úplně, bude to jenom dobře...ale minulost už ji nikdo neodpáře. A ještě opatrně s těmi rozhovory, protože tyto spolky mají speciální dnes již speciální poradce jak se vyjadřovat na veřejnosti tak, aby byli vnímány v lepším světle.

Hele, to nemá cenu, ty sis to nepustil, ale máš názor. Já ti ho neberu, je mi to vlastě úplně jedno, co si o ní myslíš, nicméně celou dobu tady napadáš spíše ji, než její názory.

Odesláno

Odkedy si ucast v bojovom konflikte mozete zaplatit ako safari, lov zvierat ako ego-booster je totalne out, lamersku a nudnu regulaciu populacie zajacov, ktore nemozu palbu opatovat, skutocny milovnik adrenalinu dnes uz rad prenecha horarovi. U mna nema narok na oznacenie "lovec" nik, kto minuly rok nepomahal dobijat/branit Mosul.

Odesláno

Zatím tradičně jenom 4, ale místo toho různá havěť i za barákem :)

On Vás ale vidí :-) Závist obrovská, manželka tam byla úplně hotová s toho, a furt o tom básní a já samozřejmě také. Dohodli jsme se ale že pojedeme už společně s děckama až povyrostou.

post-364-0-57011000-1542824658_thumb.jpg

Odesláno

Hele, to nemá cenu, ty sis to nepustil, ale máš názor. Já ti ho neberu, je mi to vlastě úplně jedno, co si o ní myslíš, nicméně celou dobu tady napadáš spíše ji, než její názory.

Jasný, jsi z toho trošku paf že už ji nějaký ten pátek znám, viď? :-) Už toho necháme, jsou krásnější záležitosti o kterých se můžeme hádat.

A mě tedy dnes naštvalo, že mi přišla péřovka, identický model i velikost jako původní Jack Wolfskin, který jsem měl a je mi malá. Jediné vysvětlení že ta původní se vytáhla s přibývajícím objemem mého těla...anebo se JW přizpůsobili čínské poptávce, jiné vysvětlení nemám :-( Škoda, parádní bunda..už jsem ji poslal zpátky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...