JaRooN Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 A proč to Strášo tak vehementně řešíš? Prostě mi napiš, jestli náhodou nejsem ve 2 ráno taky vzhůru a většinou pokecáme
Americkej Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 To vypadá, že dneska na dvoufázovej spánek kašle.
gorlo Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Ja si na Straspola vzpomel ve 2:30, kdyz jsem se probudil.
mAra_ Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Pátá ráno se asi nepočítá, když mám budík na osmou, co?
kuncák7 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Pátá ráno se asi nepočítá, když mám budík na osmou, co?Ne, mám ho dnes na 7.30 a též čumím do zdi už dobrou hodinu a půl.
gorlo Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Budík na osmou nebo na 7:30, bych ani nezapínal. Bych se probudil sám.
mAra_ Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 (upraveno) No jo, tak se to nepočítá... Ale jak to tak vidím, tak do toho dorostu...Ale zase výhodu to má. Takhle brzo v práci jsem už dlouho nebyl... Jsem v kanclu první. Upraveno 8. března 2019 uživatelem mAra_
kuncák7 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 No jo, tak se to nepočítá... Ale jak to tak vidím, tak do toho dorostu...Ale zase výhodu to má. Takhle brzo v práci jsem už dlouho nebyl... Jsem v kanclu první.Já v celé budově :-), vzbudil jsem i vrátnýho, moc rád nebyl.
straspol Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Záhada rozřešena. Večer jsem si při určité příležitosti dal tři Plzně a spal jsem celou noc jako mimino. Takhle se na to musí...
kuncák7 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 (upraveno) Záhada rozřešena. Večer jsem si při určité příležitosti dal tři Plzně a spal jsem celou noc jako mimino. Takhle se na to musí...Hm, bezva. Já jen jestli si uvědomujes, kolik z nás jsi nakazil :-) a že u některých tahle meducina nezabere. Upraveno 8. března 2019 uživatelem kuncák7
Bert Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Nepropadej skepsi a zkus zvýšit léčebnou dávku!
kuncák7 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Nepropadej skepsi a zkus zvýšit léčebnou dávku!Momentálně bych potřeboval panáka, ale pak by to soudní stání, na které teď čekám, asi dopadlo opačně, než čekám :-). Dost se to týká v co mě potěšilo.Jinak, jako abstinent bych asi usnul po prvním, ale nevím, jak bych fungoval další den.
mAra_ Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 (upraveno) Když to nezkusis...Edit: a držím pěsti ať to dobře dopadne. Upraveno 8. března 2019 uživatelem mAra_
straspol Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Odesláno 9. března 2019 Asi jsem na to kápnul. Tentokrát pivo neproběhlo, a už hodinu a čtvrt zase čumím do monitoru..
martar Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Odesláno 9. března 2019 Dnešní utkání TJ Hesalit vs FC SkiEdge 0:1
warann Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Odesláno 9. března 2019 (upraveno) Dnešní utkání TJ Hesalit vs FC SkiEdge 0:1 Tak třeba bude odveta, kde si spravíš skóre ;-). Jinak předpokládám, že to asi nebyly běžky. Upraveno 9. března 2019 uživatelem warann
martar Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Odesláno 9. března 2019 (upraveno) Bohužel - prostě mi byly bez varování do rukou vraženy troje sjezdový lyže, jedny mi začaly klouzat a já je chytal. Příště je nechám spadnout na zem a dám si ruce za záda Šlic teda pěknej, ale povrchovej... a hlavně to hesalit komplet vykryl, takže luneta i pouzdro bez ztráty kytičky. *edit: ale nasranej na sebe jsem, mam stejny pocity jako člen, co si tu pred časem do aktovky k moonům přihodil kus cihly nebo střešní tašky nebo čeho. Upraveno 9. března 2019 uživatelem martar
warann Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Odesláno 9. března 2019 Tak to nasere, Ale na druhou stranu ten hesalit je asi nejlepší část, která to mohla chytit. Jinak na sport a podobně radši nosím géčka, abych na tohle nemusel myslet. Jo, a včera jsem vzal Markama futra, ale naštěstí to odnesly jen futra, resp. část nátěru, která zůstala na hodinkách.
Doporučené příspěvky