Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ypo: Sám cítíš, že by to šlo, jen to umět.

jakože se mám přetvařovat ? .... popřít sám sebe ? ....  bych si musel plivnout do ksichtu ..... rači bych se zabil

Odesláno

Vojta, no ty vole, starosti "dolarových milionářů" :D

Maminka tím chtěla říct... "dala bych si kurva čaj, když víš že jednou za rok přijedu a máš to za rohem!"

Příklad 2: "taky bys občas mohl přijet alespoň posekat zahradu!"

No on tata je celkem normalni a je schopny reagovat logicky. S matkou uz jsem se smiril. Ona je ucitelka mimochodem....
Odesláno

"mlcim a odchazim.."

A to je tvůj problém. Tady jsi hrdina, doma mlčíš. Nejsi schopnej si s ní rozumně promluvit o tom, co ti vadí. No, tvoje rozhodnutí.

Jj prijd mi to rict do oci ty "hrdino", bydlim na Karline vedle Rossmana.
Odesláno

Tak radši děláš dětem to, co jsi sám nesnášel? Velmi chlapské a hrdinské. Chceš diplom?

chci .... hele a co ty děti, taky se budou snažit mě pochopit, nebo na to máš argument, že jsou ještě nevyzrálý 

Odesláno

Jj prijd mi to rict do oci ty "hrdino", bydlim na Karline vedle Rossmana.

v karlíně vole .... v karlíně ...... na karlíně nikdo nebydlí

Odesláno

Vojta, no ty vole, starosti "dolarových milionářů" :D

Maminka tím chtěla říct... "dala bych si kurva čaj, když víš že jednou za rok přijedu a máš to za rohem!"

Příklad 2: "taky bys občas mohl přijet alespoň posekat zahradu!"

Btw tahle hlaska jsem vedel, ze se mi vrati. Nevim podle me je to trapny stydet se 30 let po revoluci za uspech. Navic je to majetek mych rodicu, ja s tim nemam nic spolecneho a nijak jsem se o to nezaslouzil ;)
Odesláno

Btw tahle hlaska jsem vedel, ze se mi vrati. Nevim podle me je to trapny stydet se 30 let po revoluci za uspech. Navic je to majetek mych rodicu, ja s tim nemam nic spolecneho a nijak jsem se o to nezaslouzil ;)

Když příště nezapomeneš na čaj, tak něco třeba zdědíš.

Odesláno

Když příště nezapomeneš na čaj, tak něco třeba zdědíš.

Ani ne, Tatovi je 52 a já dost piju, takže spíš ne ;).

Vlastně mi o to nikdy ani nešlo. Spíš mě štve, že si neudělají radost. Jako mám je svým způsobem rád a snažím se k nim chovat slušně. A k mé aktivitě tady, můžu si buď vytvářet činnost na mobilu nebo povídat s rodiči. Už jsem dočetl noviny... :) včera jsem to zvládl hrdinně celý den (povídání si). Dnes už nemůžu...

Odesláno

Teď si vem, že ty to máš jeden den, tvůj táta na zbytek života. By mě zajímalo, jak se tomu naučil čelit.

Odesláno

Teď si vem, že ty to máš jeden den, tvůj táta na zbytek života. By mě zajímalo, jak se tomu naučil čelit.

Hele fakt nevím a to jsem mu zcela upřímně už říkal toto: "Ty oni rodiče spousty kamarádů jsou rozvedení, mi by to nevadilo. Nechceš si najít někoho normálního ".

Akorát on si myslel, že si dělám legraci. Mimochodem mi bylo tehdy 18 ;)

To byl věk kdy jsem myslel vše smrtelně vážně :-D

Odesláno

Po rozvodu by už nebyl dolarový milionář!

Ale jo byl, obecne stejne jsou penize blbej duvod k tomu si kurvit zivot. Coz neni tenhle duvod, spis je to to, ze je moc velky slusnak a v jeho hlave, kdyz sis nekoho vzal, tak je to proste naporad.

Odesláno

Vojto zkus to pojmout jako hru: na přístí otázku vymysli odpověď, po který zavládne hrobový ticho. Schválně, jestli to dáš!

Stejně chceš mamku rozvést a šoupnout do domova důchodců, tak nic neriskuješ.

Odesláno

Vojto zkus to pojmout jako hru: na přístí otázku vymysli odpověď, po který zavládne hrobový ticho. Schválně, jestli to dáš!

Stejně chceš mamku rozvést a šoupnout do domova důchodců, tak nic neriskuješ.

Nn ja radeji pisu nesmysly tady :)

Navic tuhle hru hraju tak nejak porad, ja jsem kokot. Ale jsem svym zpusobem zabavny, tak se najdou i lidi co me i maj radi. Tak se je snazim naucit tolerovat a frustrace si pak ventiluju na internetu jako kazdy jiny cech :-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...