Flashman Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Teda pánové,docela jste mě překvapili.To,že jste se setkali s lidma,popřípadě i firmou,která se nechová profesionálně,a to vás naštvalo,to chápu.Čemu ale nerozumím,že lidi kteří jsou ochotni zaplatit nemalé peníze za servis hodinek v hodnotě např. 80k a svěří je pouze autorizované opravně,odborně vyškolenému opraváři a chtějí pouze origální díly,tak v případě auta v ceně např. 500k razí názor,že se v tom může vrtat každý kdo má doma šroubovák a nejlepší to je ještě,když tam dáš nějaký noname díl nebo třeba ze šrotu.Já v tom rozdíl nevidím
Foundryman Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 (upraveno) Teda pánové,docela jste mě překvapili.To,že jste se setkali s lidma,popřípadě i firmou,která se nechová profesionálně,a to vás naštvalo,to chápu.Čemu ale nerozumím,že lidi kteří jsou ochotni zaplatit nemalé peníze za servis hodinek v hodnotě např. 80k a svěří je pouze autorizované opravně,odborně vyškolenému opraváři a chtějí pouze origální díly,tak v případě auta v ceně např. 500k razí názor,že se v tom může vrtat každý kdo má doma šroubovák a nejlepší to je ještě,když tam dáš nějaký noname díl nebo třeba ze šrotu.Já v tom rozdíl nevidím Mno, tak mně třeba hodinky autorizovaný servis doprasil, neautorizovaný Mechano si poradil dosud se vším perfektně. S auty zkušenost podobná, oni totiž i v těch autorizovaných servisech pracují lidi a to ještě tak asi 2. liga mechaniků, neb šikovní jedou dávno na vlastní triko. Nám se stará o firemní auta nezávislý mechanik (máme Volvo a Mercedesy) už léta bez problémů. Podle zkušeností jsou v autorizovaných servisech vyměňovači dílů, opraváři se najdou spíše mezi nezávislými. Pokud je někdo levej nebo podvodník, firemní visačka z něj génia neudělá, ale jako zaměstnanci mu prasárny spíš projdou. Upraveno 26. listopadu 2010 uživatelem Foundryman 1
yed69 Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 (upraveno) K autorizovaným servisům - před nějakou dobou se dva a půl roku starému nissanu mé drahé polovičky začaly nějak líně pohybovat stěrače. Zastavil jsem se v autorizovaném servisu nissanu:"...jo pane, to se zadírají (!) ty čepy, na kterých jsou namontované stěrače. Ono to nějak oxiduje. My Vám to vyměníme, ale náhradní díl se dodává v sadě, spolu s motorkem, táhly, a ramínky. Sada stojí osum a půl bez daně. Objednáme Vás na příští týden..." Takže oprava včetně práce a daně by vyšla na jedenáct tisíc a měl bych zbytečně hromadu nových dílů ke stěračům. Tak jsem se zastavil na Jižním Městě v takové malé autodílně. Poměrně vstřícný chlápek přerušil práci na jiném autě a řekl mi, po popsání závady, že se jedná o běžnou věc, která se děje vícero značkám a že nejsem první a určitě ne poslední. Druhý den v poledne jsem měl stěrače opravené součástkou z druhovýroby a stálo mě to okolo patnácti stovek. Stejnému nissanu pro změnu přestalo fungovat čidlo ESP. Takže postup: autorizovaný servis, diagnostika, vyhledávání čidla v katalogu dílů, zjištění, že čidlo je nedílnou součástí věnce se sdruženými ovladači (blinkry, světla, stěrače etc). Cena byla okolo devatenácti tisíc bez daně (už nevím přesně). Zjištění, že díl není k dispozici v evropském skladu a tedy nelze říci, kdy bude možné jej dodat. Hodinová záležitost. Odjezd pryč s nepořízenou. Cesta na vrakoviště. Pan majitel v montérkách se po ústním popisu závady bez zaváhání natáh za sebe do regálu (nepotřeboval žádnou databázi součástek v počítači) a z krabice vytáhl věnec. Řekl jen - to je z primery, ale je to stejná součástka. To bude ono. Bylo. Asi těch nissanů rozebral hodně. Cena? Dva a půl. Nissanu taky uhnil kabel od startéru. Ale to se mi už ani nechce popisovat. A to tomu autu byly tři roky. Poučení, které jsem si vzal: 1) s autem po záruce nikdy do autorizovaného servisu 2) nikdy více hnissan. Upraveno 26. listopadu 2010 uživatelem yed69
ricous Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Daleko větší prasárna, která se moc nerozebírala a která mě nas***, je TENHLE Langmajerův případ, kde se navíc TAKHLE angažovala jedna píp... Tomuhle se média zase tak moc nevěnovala, zde holt nebyl zájem... Tak já se zrovna včera nad uvedeným případem rozčiluju a dneska to TAKHLE dopadne...
lopki Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Ale to je známá věc, že v autorizovaných servisech se pouze vyměňují díly a neopravuje se tam. Proto jezdit do autorizovaného servisu i po záruce je hloupost. 1
Josef01 Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 (upraveno) Co by se asi tak mělo v servisu dělat, než vyměňovat díl? To jako třeba když ti praskne tah u hodinek, tak ho u Dušáka mají svařit? No super, tohle tady bylo před 20 lety. Hloupost je chodit do servisu, kde neručí ani za svoji opravu - kdysi dávno jsem si naběhl a od té doby nechci servis "On Man Show" ani vidět. Mimochodem tady ricous by mohl vyprávět, jak je super dát hodinky Omega místo do autorizovaného servisu nějakýmu vrtákovi.... Upraveno 26. listopadu 2010 uživatelem Josef01 1
Frantik Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 (upraveno) Ale to je známá věc, že v autorizovaných servisech se pouze vyměňují díly a neopravuje se tam. Proto jezdit do autorizovaného servisu i po záruce je hloupost. Hloupost je kategoricky tvrdit to, co tady plkáš ty. Jezdim zásadne do autorizovanych servisu, i po zaruce a nikdy sem nemel problem. Je to vzdy ovlivneno lidskym faktorem. Stejne tak mam spatnou zkusenost s radobymechaniky, fakt nemam zajem riskovat neprofesionalni opravu "samadoma" u nejakyho joudy v garazi, kterej naposled delal vejfuk na Skoda 120. Upraveno 26. listopadu 2010 uživatelem Frantik
Chumpus Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Tak jestli dá někdo auto do opravy nějakýmu joudovi z garáže, tak se o tom nemá cenu ani bavit. Pokud teda Frantik joudou z garáže nemyslí cokoliv mimo neautorizovaný servis. Proboha vždyť je to stejný jako u hodinářů. Stačí si najít někoho zaběhnutýho a spolehlivýho a je klid. U baráku mám jednoho ferdu s "garáží" a jedním mechanikem, aut pořád plno (samý lepší), je tam odjakživa. Opravdu nevím proč bych měl nechat měnit brzdový destičky v AS za 4000, když to mám tady za půlku a ještě tam nechám od cesty. Stejná značka destiček, papír na to je taky. Mimochodem, jednu reklamaci v AS jsem absolvoval a v jednání s obchodníkem jsem nic horšího nezažil...Oprava karoserie po kroupech v AS byla za 105 tis. Nemít pojistku, tak to tam v životě nedám, když kalkulace mimo AS za stejnou službu a se zárukou byla zhruba čtvrtinová. Na garančku do AS zajedu i po záruce a vypršení pojistky, ale při nějaký zjevný závadě nemám důvod, spolehlivý ne-AS servisy znám v Praze 3 a to mi stačí.
tombed Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010112401 a teď pánové do mě... 3 3
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010112401 a teď pánové do mě... nepatří to do vlákna digitální hodinky ? 2
Donuts Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 http://www.dfens-cz....anku=2010112401 a teď pánové do mě... +1 1 2
Návštěvník Tada Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010112401 a teď pánové do mě... Třeba bych Ti za to i vynadal, kdybych věděl o čem se v tom článku píše 1 1
skalis Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Koukam na zpravy ze zaznamu a neskonale me vytocila formulace:"Zda se, ze financni trh se rozhodl videt Portugalsko jako dalsi obet dluhove krize v Evrope". Takze dnes se z dluznika, ktery neni schopen dostat svym zavazkum, diky cemuz mu rostou uroky pro dalsi pujcky, stava obet. S Evropou to jde vazne pekne z kopce... 1
utrejch Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Koukam na zpravy ze zaznamu a neskonale me vytocila formulace:"Zda se, ze financni trh se rozhodl videt Portugalsko jako dalsi obet dluhove krize v Evrope". Takze dnes se z dluznika, ktery neni schopen dostat svym zavazkum, diky cemuz mu rostou uroky pro dalsi pujcky, stava obet. S Evropou to jde vazne pekne z kopce... Me se zas libi, ze trh vidi ... ;-)
sibirnaya Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Hloupost je kategoricky tvrdit to, co tady plkáš ty. Jezdim zásadne do autorizovanych servisu, i po zaruce a nikdy sem nemel problem. Je to vzdy ovlivneno lidskym faktorem. Stejne tak mam spatnou zkusenost s radobymechaniky, fakt nemam zajem riskovat neprofesionalni opravu "samadoma" u nejakyho joudy v garazi, kterej naposled delal vejfuk na Skoda 120. to ste zhuleny nebo co??? zacnete laskave odlisovat servis typu pepa z horni dolni a napriklad neautorizovany servis specializujici se na znacku. mame samy bafce, co je v zaruce, to jezdi do renocaru, co je po zaruce, jezdi do bmw dily brno. dily pouzivaj stejny jako v renocaru, olej taky, vyhoda je, ze muzu bejt na dilne, pokuruju si, divam se, jak mi meni oblozeni, olej a podobny kokotiny, pokecam, juknu se na svy auto zespodu a necham tam misto dvojky za hodinu prace petikilo. diagnostiku za pusu, poradi, pomuzou atd. u hodinek je to ponekud slozitejsi s dilama apod. pokud vim, tak mechano taky nesvaruje jednotlivy soucastky, ale da tam novy, fabricky, ne cinskou nahradu.. 2
tombed Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 nepatří to do vlákna digitální hodinky ? neser nebo tě vytlačím z dálnice 3 3
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 to ste zhuleny nebo co??? zacnete laskave odlisovat servis typu pepa z horni dolni a napriklad neautorizovany servis specializujici se na znacku. mame samy bafce, co je v zaruce, to jezdi do renocaru, co je po zaruce, jezdi do bmw dily brno. dily pouzivaj stejny jako v renocaru, olej taky, vyhoda je, ze muzu bejt na dilne, pokuruju si, divam se, jak mi meni oblozeni, olej a podobny kokotiny, pokecam, juknu se na svy auto zespodu a necham tam misto dvojky za hodinu prace petikilo. diagnostiku za pusu, poradi, pomuzou atd. u hodinek je to ponekud slozitejsi s dilama apod. pokud vim, tak mechano taky nesvaruje jednotlivy soucastky, ale da tam novy, fabricky, ne cinskou nahradu.. jo jo ... Luňáčkova dílna bude dobrá, stejně dobrá jako webové stránky :-)
Frantik Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 to ste zhuleny nebo co??? zacnete laskave odlisovat servis typu pepa z horni dolni a napriklad neautorizovany servis specializujici se na znacku. mame samy bafce, co je v zaruce, to jezdi do renocaru, co je po zaruce, jezdi do bmw dily brno. dily pouzivaj stejny jako v renocaru, olej taky, vyhoda je, ze muzu bejt na dilne, pokuruju si, divam se, jak mi meni oblozeni, olej a podobny kokotiny, pokecam, juknu se na svy auto zespodu a necham tam misto dvojky za hodinu prace petikilo. diagnostiku za pusu, poradi, pomuzou atd. u hodinek je to ponekud slozitejsi s dilama apod. pokud vim, tak mechano taky nesvaruje jednotlivy soucastky, ale da tam novy, fabricky, ne cinskou nahradu.. Je jasný, že to rozlišuju!
Onisau Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Taky rozlišuju a taky raději jezdím do značkových servisů
brett Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Zatím jen a pouze a vždy značkový servis i když jsou auta po záruce. Kvůli tomu pocitu kompetence, ale ta cena někde se.e :-)
Doporučené příspěvky