Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To mechano - třeba se někdo nepodepíše,protože se s tím neztotožňuje, což ovšem neznamená, že by v jiné věci ti třeba nepomohl...

Nechápu, nepsal jsem že potřebuju připlatit na drogy, ani stříkačky. Jedině snad, že jim to nestálo ani za přečtení. :sad01_anim:
Odesláno (upraveno)
ale ne, třeba přečetli, resp. jsme přečetli, zjistili o co se jedná, ale neznamená to, že jen proto, že tě" uznávají-me/jsou přátelé/kamarádi, tak že to podepíšou/šeme proti své pochybnosti/přesvědčení/názoru.... Upraveno uživatelem X-Bob
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Mě naštvalo, že jako poradna, případně opravna jsem vám dobrej, ale když potřebuju helfnout já, skoro všichni se na mě vyserete.

viz vlákno:

Proti drogám

Pokud by se někomu chtělo pomoct.

no.. nebo se tím jen nechlubíme.

Pro pořádek: HVOXPOR1HVO

Kdo byl, ví.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nechápu, nepsal jsem že potřebuju připlatit na drogy, ani stříkačky. Jedině snad, že jim to nestálo ani za přečtení. :sad01_anim:

Já to memorandum podepsal už zezačátku, ale nevěděl jsem, že to ještě musím oznamovat do vlákna.
Návštěvník milosklikar
Odesláno

já si to přečetl, ale nesouhlasil....důvody rozepisovat veřejně nehodlám, ale pokud mechano chceš,klidně napíšu do SZ.
Návštěvník YPO
Odesláno

Já to memorandum podepsal už zezačátku, ale nevěděl jsem, že to ještě musím oznamovat do vlákna.

dtto
Odesláno

To, že máme jako firma tři nezávislé devizové poradce, kteří, když jsem chtěl nakupovat EUR za 24,47Kč tak mi řekli, čekat čekat, půjde to na 23,80 Eur" Dnes mi volali nakupovat, nikdo neví co ta Kč ještě vyvede, takže nakonec EUR za 25,03Kč :crying_anim02: A všechny analýzy jsou jim k prdu a já dostal pěknou čočku, že jsem nenakoupil"

Odesláno

Tak v posledni dobe me dost s..e , ze v kazdem druhem vlakne je plachta jako krava. Nacita se mi to potom extreme dlouho. Klidne bych za to rozdaval bany.... Velke foto jen ve fotogalerii !

Odesláno

Tak v posledni dobe me dost s..e , ze v kazdem druhem vlakne je plachta jako krava. Nacita se mi to potom extreme dlouho. Klidne bych za to rozdaval bany.... Velke foto jen ve fotogalerii !

Dane a co tak požádat nadřízeného, že potřebuješ lepčí PC, páč se ti načítaj pomalu fotky? :)
Návštěvník YPO
Odesláno

Komunismus v hypermarketech - letákové zboží, ovšem jenom určitý počet na osobu, kde to ku.va jsme ? vypadám snad jako vietnamec ? ------------jo vypadám

Odesláno

Dnešní diagnóza doktora - artroza kolene. Jednu injekci jsem vydržel a další si koupil, ale nevím nevím, když si ji prohlížím, jestli si to nechám bodnout...

Odesláno

No jo, to bych taky zvážil, zkus si sehnat Condrosulf tob a- pár měs je brát,- dávku přesně dle návodu,

mě to hodně pomohlo.a bacha na zatížení DKK-

Odesláno

No jo, to bych taky zvážil, zkus si sehnat Condrosulf tob a- pár měs je brát,- dávku přesně dle návodu,

mě to hodně pomohlo.a bacha na zatížení DKK-

Koupil jsem za 12 stovek tu injekci (Suplasyn), tak uvidim jestli dostanu odvahu.

Se zátěží je to při mém metráku holt těžký, a to doslova...

Odesláno

Počasí. Jednak me uz nebavi odmetat snih, kdyz za pul hodiny je chodnik k baraku zase zavaty a hlavne me stve ze nemuzu autem na trenink a musim doufat ze snad pojede autobus (a ja budu cekat pul hodiny v mrazu pred halou).

Odesláno

Dnes mě vytočilo to, že jsem jel do bazaru koupit auto, když jsme byli skoro na místě, tak jsme se dozvěděli že je auto prodané, když jsem si nakonec vybral alternativu (v merku byla dvě auta) tak se při sepisování smlouvy zjistilo, že je u auta problém a z koupě dnes sešlo úplně. Takže 5 hodin vejlet v šíleným počasí a výsledek Grrrr. Aspoň že se na mě usmíval z rohu Mrakodrap a na stěně IWC pendlovky :D

Odesláno

Štvou mne mimozemšťani na silnicích,ale neuvěřitelně.

Pokud je někomu přes 60 a více let- jsem v klidu.

Když ale někdo předvádí jízdu ve stylu 'pojedu 5km/h a nic se mi určitě nestane',mám sto chutí za jízdy vyskočit z auta,doběhnout ho a nakopat mu ten připosranej zadek !!

Lidi neblázněte,z nebe nepadá antrax,to je jen sníh !!

Přesně tohle mě naštvalo včera taky, protože jsem kvůli těm mimozemšťanům málem nestihl operu, na kterou jsem se hrozně těšil. Anebo Zlín -> Brno za 3,5 hodiny (což jsme ještě měli docela štěstí)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Já jsem teda včera nestihl kvůli kalamitě koncert, ale na druhou stranu, když je kalamita, je logické, že auta budou jezdit pomaleji a ne jako za sucha. Naopak ve mě vaří, když se za mně zařadí v tomhle marastu idiot a lepí se mi na zadek, nebo když nás včera v jedoucí koloně 50km/h na neodklizené silnici v obci předjížděl nějakej pospíchající blbeček a dnes ráno opět...

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...