Milis Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 Včera Smíchov - Hradec Králové za 4,5 hodiny. Po Praze na silnici nikde nebylo víc jak asi 3cm sněhu, to je teda kalamita jak prase. A že jsem se nějakejm pitomcům sakra lepil na zadek a měl chutě viz. dalilamc vtipný post. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 Včera jízda vlakem z Prahy hl. n. do Kolína. Lidí jako prase, na hlaváku tři pokladny, nesmyslná hlášení o neexistujících či vlacích, které už odjely či stály na jiném nástupišti např. hlášení o mém vlaku v 18:30 (prav. odj. v 18:44), že je připraven k odjezdu mě trochu vyděsil, nebo´t jsem stál zrovna ve frontě na lístek. Do kupé mírně sněžilo, ale to tak nevadilo, protože jsem si pustil do uší Cestu na severní pól od DJC. Horší bylo, že když hra dohrála a já se vzbudil byli jsme teprv v Poříčanech. Ale jinak nic hroznýho, zpoždění jen 30 min. nakonec, takže mě spíš naštvaly dráhy a jejich zvládnutí situace.Korunu tomu nasadila uzavřená mezinárodní pokladna a info v jednom v Kolíně s nepřetržitou obsluhou a hlášení "Os vlak směr XY byl zrušen, náhradní doprava není zajištěna" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Ještě pár roků zpátky tomu tak nebylo. Ale ta mocná globalizace došla už i k nám. To, čemu jsem se pár let zpět neuvěřitelně divil v zahraničí, je možné vidět už i u nás. Přece to nebyly jenom naše babičky, které moc neřešily, že je v zimně půl nebo metr sněhu a že v létě bývá dva týdny přes 30°C. Ještě nedávno jsme to přece řešili i my, tedy spíše neřešili, protože je to normální. Co mě opravdu šokuje, je fakt, že je opravdu možné dennodenně hovořit o 30 cm sněhu a -10°C v prosinci. Ze všech stran masáž o kalamitě, cesty pozavírané a přitom "jenom stačí" více použít rozum. Nejde vono tak trochu vo h...o? Byť s komplikacemi? 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Ještě pár roků zpátky tomu tak nebylo. Ale ta mocná globalizace došla už i k nám. To, čemu jsem se pár let zpět neuvěřitelně divil v zahraničí, je možné vidět už i u nás. Přece to nebyly jenom naše babičky, které moc neřešily, že je v zimně půl nebo metr sněhu a že v létě bývá dva týdny přes 30°C. Ještě nedávno jsme to přece řešili i my, tedy spíše neřešili, protože je to normální. Co mě opravdu šokuje, je fakt, že je opravdu možné dennodenně hovořit o 30 cm sněhu a -10°C v prosinci. Ze všech stran masáž o kalamitě, cesty pozavírané a přitom "jenom stačí" více použít rozum. Nejde vono tak trochu vo h...o? Byť s komplikacemi? Kvůli tomuhle nezapínám televizi. A snažím se to přehlédnout i na internetu. Lidi rádi řeší pi-oviny, nadšeně o nich diskutují, cítí se pak asi důležitějšími pro svět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 taky sme to vonehda resili. je zima, tak co ty lidi asi jako cekaj? ze bude plus dvacet? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 taky sme to vonehda resili. je zima, tak co ty lidi asi jako cekaj? ze bude plus dvacet? V létě jsou tropická vedra a lijáky, v zimě třeskuté mrazy a sníh!!!!!!!!!!! Neskutečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 To je presny! Kdo by to byl rek, ze v prosinci bude snezit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 ono by se to tak neřešilo, kdyby nenasněžilo v Praze, zbytek republiky zimu zná ... věděli jste, že v Praze leží 25miliónů tun sněhu ??? http://aktualne.centrum.cz/domaci/grafika/2010/12/02/v-praze-lezi-skoro-25-milionu-tun-snehu/?cid=684646 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 tak ted na to upozornil i Kraus. fakt je to komedie, co novinari, media predvadeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 presne,napadne 40 cm snehu v zime a vsichni jsou s toho vyjeveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Že jsem dnes při nasazování hodinek objevil škrábanec na sklíčku svých Longines. Sakra, vydržely dovolenou u moře a teď na suchu tohle. Ani nevím, kde jsem to "koupil". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 ... věděli jste, že v Praze leží 25miliónů tun sněhu ??? http://aktualne.centrum.cz/domaci/grafika/2010/12/02/v-praze-lezi-skoro-25-milionu-tun-snehu/?cid=684646 Tak to už je fakt mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 (upraveno) Dělám seznam zastoupení EU. Čekal bych, že na centrálním webu v tom budou mít pořádek, ale ne! Minimálně u 20 teritorií se vůbec nenamáhali oznámit, že už tam mají kancelář Upraveno 4. prosince 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 ono by se to tak neřešilo, kdyby nenasněžilo v Praze, zbytek republiky zimu zná ... věděli jste, že v Praze leží 25miliónů tun sněhu ??? http://aktualne.cent...ehu/?cid=684646No jasně, u nás v Praze každý rok sněží poprvé v historii Aspoň mám z médií ten pocit. Vůbec to tu nezvládáme Smutný je, že napadly tuny sněhu a na kopcích v okolí jsem neviděl jediný dítě. Když jsem byl malej a napadnul sníh, tak si pro nás museli chodit rodiče, protože jinak bysme nešli domů. Dneska si o tom děcka asi píšou na facebooku... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Signifikantni je, ze kdekdo nadava na to, ze mesta nejsou schopny uklidit ulice ... Ale co se zmenilo, krom pravni odpovednosti ... kdyz chci mit okoli hezke, proste vemu lopatu a ten snih odhazu jako predtim ... prece zmena pravniho predpisu neznamena, ze se na vsechno vyseru a jdu nekam nadavat ... inu, neco to o nas vypovida ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 A je nutný ten sníh hrabat? Jsou země a mšsta kde se nehrabe a normálně fungují.. Jen prostě přejdou na zimní režim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Že jsem dnes při nasazování hodinek objevil škrábanec na sklíčku svých Longines. Sakra, vydržely dovolenou u moře a teď na suchu tohle. Ani nevím, kde jsem to "koupil". Smutné, ale musíme sa s tým zžiť. Nemáš aj na sebe jazvy po porezaní, príp znaky po nejakých nehodách, vyvrtnutých členkoch a pod? Teš sa, že sklíčko sa dá vymeniť, taký meniskus je nepríjemnejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 A je nutný ten sníh hrabat? Jsou země a mšsta kde se nehrabe a normálně fungují.. Jen prostě přejdou na zimní režim Ja v tom problem taky nevidim, ten udusany snih se mi libi a nemusim nosit sveho hafana pres ty presolene chodnajzi ... a duchodci si mohou poridit na boty macky, ja az budu duchodcem, tak si je poridim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 (upraveno) To je presny! Kdo by to byl rek, ze v prosinci bude snezit... Tak tak, musel jsem se smat kdyz vcera kolega v praci rikal do telefonu nejakemu Cinanovi "This is quite unusual to have 20cm of snow in December". Na druhou stranu jsem mluvil taky vcera telefonem s jednou pani v Istanbulu a rikala, ze maji slunicko a 25 stupnu. To bych si ted tak na dva dny nechal libit... Edit: vytocilo me rano v obchodnim centru. Musel jsem tam, cekal jsem, ze to bude trauma, ale ze az takove, to me zaskocilo. Nesnasim ty chramy konzumu, je mi z toho na bliti. Upraveno 4. prosince 2010 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Že se tu řeší Rolex repliky a mě nikdo nedá nějaký dobrý tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky