Klotzman Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 ...nez se zase ponori do spanku, v kterem vydrzi tak 21 hodin denne ...Jo zvířata UMÍ spát To mi připomíná dva mé nejoblíbenější Garfieldovy stripy :
Jaryn Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 (upraveno) Po deseti letech, vcelku mladý Corin opustil. Budiž mu psí nebe lehké. Upraveno 2. listopadu 2011 uživatelem Jaryn
kuncák7 Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Zdravím, jak jsem napsal do SZ - pokud je psovi velkého plemene 12 a více let a ten pes žije venku, gratuluji páníčkovi. Poradit např. zminovanou píštalku ? Kontraproduktivní, kdy jsi s ní začal u svého psa ? Někteří pejsci toto snášejí velice špatně ( zvuky na ně nepůsobí dobře ) ač si myslíte, že když vám to trhá uši, tak jemu ne, tak to je omyl. Myslím, že štěkot v bytě je většinou u menších plemen a to proto, že se prostě nudí, bojí a pod. Někteří pánečci dělají tu chybu, že se k plačícímu štěněti po odchodu ihned vracejí a v něm tímto utvrzují, že když štěká, že si vymůže pozornost/návrat pánečka. To je blbost, doporučení od všech, co dělají se psem je ten, nechat ho vyplakat a on přestane- vydrží to max týden a doba je max. 30 minut ( pak se štěně unaví a odpadne samo ). Proto píšu, není problém napsat SZ, takhle radit je prostě těžké ( pokud dělají binec 2 pejsci dohromady, tak je to tím, že před odchodem pánečků nejsou dostatečně vylítáný ). Jinak, každé plemeno, i to nejzabedněnější se dá vycvičit k základům chování, prostě každé ( někdy je to o nervy, ale jde to ).
pavča Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Bhe he...dobrý. Jakou sis koupil ? Taky o nějaké uvažuju, ale ten E-ink na Kindlu se mi zdál nějak vyblitej. No po dosti dlouhém vybírání a porovnávání nakonec zvítězila PocketBook Pro 602, je celá v češtině, má možnost vložení microSD karty, umí bezvadně všechny "východní" formáty knih, atd., takže proto.
PepaSFI Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Abych to trochu odlehčil (téma staří a nemocní pejskové moc radosti nepřidá), tak si musím postěžovat na něco jiného. Koupil jsem si čtečku eknih a včera večer se mi zdálo, že se mi blbě drží, zdála se mi taková těžká. A ono se mi to nezdálo. Mám v ní hodně knih a tak je prostě těžká. Je to jasné. to už popsal před mnoha lety v jedné své povídce Stanislaw Lem. Stručně řečeno, vědátor zjistil že počítač s přibývajícími daty taky přibývá na váze. A tak začal mašinu krmit daty, schválně co to udělá. A udělalo. Když množství dat překročilo kritickou mez, nastalo cosi jako maličký Velký třesk a v počítači vznikl maličký vesmíreček.
little_w Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 protahovani rezervane na moje Poljoty od clena magion. nevermore.
African Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak se mi to včera pěkně sešlo, těhotenství, Afrika, dobrý výsledky v práci, že jsem vzal kámoše a vyrazily" Slovo dalo slovo, dali jsme každej 15 géček, Litr spermohlta a krásný večer jsem završil pádem ze schodů" Jsem jak když se po mě projede parní válec a navíc jsem si vyrazil zub Už nepiju, nikdy!! Co je ovšem důležité, že Seamasterky bez škrábance, takže pohoda
Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak se mi to včera pěkně sešlo, těhotenství, Afrika, dobrý výsledky v práci, že jsem vzal kámoše a vyrazily" Slovo dalo slovo, dali jsme každej 15 géček, Litr spermohlta a krásný večer jsem završil pádem ze schodů" Jsem jak když se po mě projede parní válec a navíc jsem si vyrazil zub Už nepiju, nikdy!! Co je ovšem důležité, že Seamasterky bez škrábance, takže pohoda Jestli seš v jinym stavu, tak bych do tý Afriky radši nejezdil
pavča Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak se mi to včera pěkně sešlo, těhotenství, Afrika, dobrý výsledky v práci, že jsem vzal kámoše a vyrazily" Slovo dalo slovo, dali jsme každej 15 géček, Litr spermohlta a krásný večer jsem završil pádem ze schodů" Jsem jak když se po mě projede parní válec a navíc jsem si vyrazil zub Už nepiju, nikdy!! Co je ovšem důležité, že Seamasterky bez škrábance, takže pohoda A dej si udělat ultrazvuk, abys měl jistotu, že se dítě při tom pádu nějak nepošramotilo. Dávej na sebe pozor, to víš těhotenství není jen tak a hodně papej, papáš za dva. Pokud tady nečekáš třeba dvojčata.
African Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Jak těhule už pár let sice vypadám, ale samozřejmě jsem myslel přítelku
organic Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Dneska ráno mi 4-letý synáček brutálně poblil interiér auta. Tolik blitků jsem snad ještě neviděl.
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Dneska ráno mi 4-letý synáček brutálně poblil interiér auta. Tolik blitků jsem snad ještě neviděl. To znám, mě se tohle naposledy stalo na začátku osmisetkilometrový jízdy Pokud máš velurový koberečky, zapomeň, že ten puch z tý uměliny dostaneš
JiPoLit Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Dnes mne naštvalo, že i velké internetové obchody na svých stránkách deklarují, že něco mají "skladem", ale opak je pravdou.
Radek124 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) 2bandicoot, organic: Ale dostane - jen ne čistě mechanicky (i když tím se samozřejmě musí začít). Stará tohle řešila s jejím pidijezevčíkem, kterej se nám po ujetí víc než 20 minut v autě vždycky spolehlivě poblil (naštěstí už ho to poslední dobou přešlo, potom co zjistil že ani po 200 kilometrech ho nikde nevysadíme a nenecháme - asi měl od předchozích majitelů nějaké špatné zkušenosti). Pro dětičky se prodávají kdejaký zásypy, pamlsky a chujoviny z čínskýho lagricplastu - zatímco pro čokly se dá ve zverimexu koupit "8-in-one stain and odour remover", kterej ty puchy z "psích produktů" celkem úspěšně eliminuje (chemie, enzymy). No a vyzkoušené už to po letošní dovolené máme i na "produktech" od našich mrňousů... 2JiPoLit: bohužel je to jak píšeš, v čechách je průkopníkem těchdle sviňáren Mall.cz (ale to nikdy nebyl velký, ani seriózní obchod) - jen je dlužno dodat, že zatímco třeba u elektroniky a dalších věcí se tomu "skladem" dá +/-den celkem věřit, tak speciálně u hodinek to slovíčko na 95% znamená "zkusíme obvolat dovozce a ostatní, však ono se něco najde - a když dá hejl foršus, tak mu je i objednáme" (čest vzácným výjimkám)... Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Radek124
Peta-Biker Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak mě napadlo, co kdybychom založili vlákno "Historky"... Něco, na co všichni dodnes vzpomínáme, co se nám stalo, čemu se smějem...
Jay Doll Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Jdi do toho, já to tam klidně přesunu. Tématicky už tahle současná debata moc neodpovídá tomu, co mě právě naštvalo
Návštěvník Kamil Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Jdi do toho, já to tam klidně přesunu. Tématicky už tahle současná debata moc neodpovídá tomu, co mě právě naštvalo Můžeš sem.
African Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Debilní DHL už je na tom jak Česká pošta Mám tam speciální díl na stroj, kterej stojí a denně spadne dvacet táců do kanálu. V úterý měl bejt u mě" Středa, Listopad 02, 2011 Místo Čas Kusy 10 Odesláno z areálu v MILAN - ITALY MILAN - ITALY 20:14 +1 Kusy 9 Zpracováno v MILAN - ITALY MILAN - ITALY 19:46 +1 Kusy 8 Zásilka dorazila do nesprávné cílové destinace. Odeslána do správné destinace. MILAN - ITALY 19:45 +1 Kusy 7 zásilka pozastavena do chvíle než bude moci být opět umozněn její postup v síti DHL MILAN - ITALY 18:07 +1 Kusy Úterý, Listopad 01, 2011 Místo Čas Kusy 6 Dorazila do třidícího střediska PRAGUE - CZECH REPUBLIC, THE PRAGUE - CZECH REPUBLIC, THE 05:39 +1 Kusy 5 Odesláno z areálu v LINZ - AUSTRIA LINZ - AUSTRIA 03:59 +1 Kusy 4 Zpracováno v LINZ - AUSTRIA LINZ - AUSTRIA 02:31 +1 Kusy Pondělí, říjen 31, 2011 Místo Čas Kusy 3 Dorazila do třidícího střediska LINZ - AUSTRIA LINZ - AUSTRIA 23:18 +1 Kusy 2 Zpracováno v SALZBURG - AUSTRIA SALZBURG - AUSTRIA 19:49 +1 Kusy 1 Přijata data o zásilce LINZ - AUSTRIA 00:00
Jay Doll Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Můžeš sem. Díky šéfe, vrhnu se na to
Doporučené příspěvky