martini Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Pred chvilkou vlastni blbost. Vcera mi koncila salinkarta a dokonce jsem si na to vzpomnel. Jenze pres den jsem na to zapomnel a ted potkam revizora. Sh*t happens! Asi nemel na ruce renovovany Igeny, ze by ses vykecal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Ted jsem mel sedet u maroshe v dzipu a valit Polskem k Bieskidam, ale proti vsem predpokladum jsem zase v kanclu. Vanocni cas pohody, miru, koled a liti olova nadesel: Vcera do naseho baraku prastil blesk, z internetove zasuvky vyslehl plamen, modem explodoval. Takze jsme se balili s celovkou na hlave a v zime. A dneska rano u ferry nam ferryisti sdelili, ze ferry nejede bo je orkan a lod je neriditelna, takze jsme vubec nedojeli na letiste. Takze jsem prebookoval letenky na zitra, musime letet pres Oslo, vysolil jsem desitku navic a je zase pohoda... A k tomu vsemu nemuzu sehnat Inzenyry ME za dobrou cenu. Potvrzuju vyřčené, až na označení mého vehiclu. Džíp rohodně nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) Potvrzuju vyřčené, až na označení mého vehiclu. Džíp rohodně nee. zbytečná skromnost lulino... Yetti v plné palbě už je skoro jeep a ty Hasníku pohni, pátek se blíží... EDIT: a ingy ti v pátek dohodím Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 asi jsem "vyhořel" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Dzip s malym dz je obecne vzite oznaceni pro terenak. Zitra ve ctyri vstavame a second servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Zase mě naštvala ČP a její služby. Čekám už tři dny na balíček, kdyby to nebylo z druhé strany, kam teď jezdím, tak bych si tam dojel radši sám. Pokaždý si říkám, že už s nima nikdy nechci nic mít a vždycky to poruším a zkusím to s nima znova a zase se zklamu. Snad to do vánoc dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Tolik rád bych si přečetl příběh mistra Kařízka, jenže u sebe nemám brýle a děsně se mi to maže, tak tedy zítra.. , snad mi to ale neuteče, protože podle toho co jsem tu přehžmoural to určitě bude zajímavý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 (upraveno) Pred chvilkou vlastni blbost. Vcera mi koncila salinkarta a dokonce jsem si na to vzpomnel. Jenze pres den jsem na to zapomnel a ted potkam revizora. hmm mi to povidej, ja si nechal litacku v saku a zapomenu, ze ji tam mam, dalsi den jedu s hulvat oblecenim a ta smecka kokotu me musi zrovna chytit, uz jsem je mel obejity, a nakonec jeden aktivni starsi debilek me musi dat placku pred ksicht, tak jsem si zaplatil manipulacni poplatek 50kc a voser s tim dojet k nim jim ukazovat platnou kartu, parada, to je tak kdyz se mi stesti zase vyse.. na zada Upraveno 15. prosince 2011 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 hmm mi to povidej, ja si nechal litacku v saku a zapomenu, ze ji tam mam, dalsi den jedu s hulvat oblecenim a ta smecka kokotu me musi zrovna chytit, uz jsem je mel obejity, a nakonec jeden aktivni starsi debilek me musi dat placku pred ksicht, tak jsem si zaplatil manipulacni poplatek 50kc a voser s tim dojet k nim jim ukazovat platnou kartu, parada, to je tak kdyz se mi stesti zase vyse.. na zada To se mi stalo asi pred mesicem. Nechal jsem si penezenku v praci a vsiml si toho az pri kontrole cestou domu. Takze jsem nemel ani doklady ani penize... Ale nastesti jim stacila id karta z prace, nevolali policajty a byli dost v pohode. Jen jima pak rikam, ze na konecny prestoupim, ale jeste musim na cerno dojet zbytek cesty. Oni na me, ze si mam koupil jizdenku. Na to jsem opacil, ze si tezko koupim jizdenku, kdyz jsem bez penezenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 asi jsem "vyhořel" ? Jako burnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Nemohu říct naštvalo...spíš tak nějak uvrhlo do depréze..... Včera jsem dal v práci výpověď, i když jsem nechtěl. Nutí mne k tomu ale můj zdravotní stav. A manželka atdatd. To zdraví ale hlavně. Oni tam z toho taky nejsou zrovna nadšení......chjo. Po více jak 11-ti letech......kór, když mi ta práce supluje něco, co jsem vždy chtěl dělat a právě mé zdraví mi to nedovolilo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Všechno zlý, je pro něco dobrý... Snad se Ti minimálně spraví to zdraví a manželka bude klidnější... Nemohu říct naštvalo...spíš tak nějak uvrhlo do depréze..... Včera jsem dal v práci výpověď, i když jsem nechtěl. Nutí mne k tomu ale můj zdravotní stav. A manželka atdatd. To zdraví ale hlavně. Oni tam z toho taky nejsou zrovna nadšení......chjo. Po více jak 11-ti letech......kór, když mi ta práce supluje něco, co jsem vždy chtěl dělat a právě mé zdraví mi to nedovolilo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Jen jima pak rikam, ze na konecny prestoupim, ale jeste musim na cerno dojet zbytek cesty. Oni na me, ze si mam koupil jizdenku. Na to jsem opacil, ze si tezko koupim jizdenku, kdyz jsem bez penezenky. Co ti na to řekli ? Jo a mimochodem - jakýpak na černo a jakýpak koupit jízdenku ? Ty máš přece jízdenku koupenou, akorát ne u sebe a za to zaplatíš manipulační poplatek 50,-...a ty se snad už nesčítají ne ? Nebo kdyby tě lapli ještě jednou tak bys tam pak musel tu šalinkartu jít ukazovat dvakrát ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 African: Nehty jsou svině a dal bych na radu Jay Dolla, díky cyklistice jsem si leccos zažil. A strhávaní nehtů bylo každý rok vícekrát. Nepříjemné věc, kdy se prst nejprve umrtvuje z obou stran injekcí a poté ta bolest taky není příjemná. Rozhodně se ale netrápit a určitě, pokud už teče hnis a bolest je taková, že jakmile Ti na to někdo šlápne, skoro brečíš, tak jít k doktorovi. Strhnutí se nevyhneš, udělá Ti plastiku onehtí, nehet se zmenší, ale už nikdy nezaroste. Vlastní zkušenost. Strkat na to každý večer tu mast, betadine, nikam nevede. Hnis to sice vytáhne, ale nehet je zarostlý, takže to ničemu nepomůže. Opravdu vím, co říkám. Vyzkoušel jsem leccos a byla doba, kdy jsem se už vyloženě těšil na strhnutí, ať se mi uleví pak --) Podrobný popis problematiky zde: http://health.ic.cz/zarustajici_nehet/ Prosím číst kriticky; v každém případě, hnis musí pryč, i za cenu chirurgického zákroku - je to lepší než podstupovat riziko sepse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Jinak me stve,ze dcerka je opet nemocna,v ty skolce to je na palici,furt dokola.Svou vinu na tom maj i rodice,ktery tam davaj deti,co sou nachcipany jak svina Koukám, ze nejsem jediný, koho tohle štve. Můj kluk nastoupil do školky 30. září a od 10. října je v podstatě nonstop nemocný. Vě školce byl tak 50% času. A ty rýmičky a chřipečky, co si nosí domů jsou pořádný peklo, čtyřicítky horečky, brutální kašle, trhá mi to srdce když v noci po záchvatu kašle kňučí jak raněnej pes..už bere podruhé antibiotika za těch 8 týdnů. Nejhorší je, že to pak prskne na svou 11 měsíční sestru, na matku, na mě...Po 30 letech jsem měl hnisavou angínu, asi taky suvenýr ze školky. Momentálně jsou doma 3 nemocní, 2 s antibiotiky. Já čekám, kdy to začne. Všem rodičům předškolních dětí doporučuju se nechat očkovat proti chřipce. Nefunguje to na 100%, ale dostal jsem tak co třetí virus, co mladej dones. Asi nějaký čerstvý mutace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Systémová chyba a od pondělka bez netu ale už to šlape tak než to tady všechno přečtu, tak asi půjdu spát až ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Všechno zlý, je pro něco dobrý... Snad se Ti minimálně spraví to zdraví a manželka bude klidnější... Právě, že lepší to o moc už nebude, spíš horší. Prostě mám nepříjemnej pocit, kdybych byl zdráv, tak odtamtud nejdu. EDIT - add školky....ono je to, na jednu stranu, normální, chlapi ( neberu teď v potaz nezodpovědné rodiče). První rok ve školce je vždycky opruz.....děti si budují odolnost a chytnou kdejakou srágoru. V rodině je to pak takovej kolotoč. Zažil jsem to 2x a jak přes kopírák......pak už to bude dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Kam až vyskočí cena Sherpa Super Dive na ebay, dokonca aj bez orig. dna a korunky?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 (upraveno) to railmaster - může být, že poměrně vysoko. Za Enicar v řadě Sherpa se tvrdě platí, mám zkušenosti s modelem Enicar Sherpa GMT kde se cena často šplhá až na 1500 $. Loni jsem sledoval dražbu na německé ebay, nějaký obchodník pouštěl do prodeje tyhle modely v NOS stavu a výsledné ceny dosahovaly stejnou výši, ale v ?. Enicar Sherpa GMT - racing ručku doslova hltám Omlouvám se za malou ilustrační fotku, větší v dobré kvalitě jsem nenašel. Když už jsme u cen, stejný obchodník nabízel Enicary Sherpa Jet opět v NOSu. Byla o ně rvačka a šly za ceny okolo 1200?. Enicar Sherpa Jet Upraveno 16. prosince 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Veď práve. Komentoval som už skončené aukcie. Super Dive s neorig. dnom a jednou korunkou 650 USD a Super Divette 36 mm, všetko origo, 550 USD!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky