XXXfazerXXX Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 S tou tvojí lodkou,je mi to líto.Sem zvědavej,kde splašíš lidi,který ti tu vodu z toho vycákaj.Vzhledem k tomu,že jak píšeš nemužeš sehnat ani uklízečku,tak tě patrně čeká několik poměrně vlhkejch let.....Tuten autobus nechci,kdybys měl aspon dvoupatráka,ale linkáč?Navíc uš sme pro Dvořáka dělali a znova pod nim fachat nejni muj sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Bandikota sebou neber. To je v poho, já stejně autobusem nejezdim Do Varů jedině po vlastní ose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Škoda, že ty vaše srazy jsou tak daleko. Tam musí bejt pohodička, hned bych se přijel podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Richarde vopovaž se je prodat!!!! To se Ti snad na přístroj složíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Škoda, že ty vaše srazy jsou tak daleko. Tam musí bejt pohodička, hned bych se přijel podívat. Ty vole jaký daleko ? Tak třikrát tejdně slyším od nějakýho pražáka " sice to není důležité, ale přijedte sem na pár minut jenom něco: doplnit, podepsat, ukázat, poplácat mě na rameni jak jsem šikovnej úředník... " To je nějakej zákon relativity že do Prahy je to blízko a z Prahy je to dálka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Richarde vopovaž se je prodat!!!! To se Ti snad na přístroj složíme To snad prodám raději nějakej orgán - ale sakra čeho bych se tak zbavil? Nepotřebujou někde sádlo...? Ty vole jaký daleko ? Tak třikrát tejdně slyším od nějakýho pražáka " sice to není důležité, ale přijedte sem na pár minut jenom něco: doplnit, podepsat, ukázat, poplácat mě na rameni jak jsem šikovnej úředník... " To je nějakej zákon relativity že do Prahy je to blízko a z Prahy je to dálka ? Přesně, je to kósek, výmluvy na vzdálenost jsou lichý. Navíc jsem i odvoz z Práglu nabízel. Upraveno 16. února 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Kdyby někdo chtěl sádlo střelim taky a peníze Ti pošlu Upraveno 16. února 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Asi si otevřu firmu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Že jsem , já úd, včera vpodvečer rozstřelil firemní auto. Valil jsem na poplach, předjížděl jsem blba, co skoro couval......on mi najednou přidal a pak už jsem se nevešel do zatáčky, celkem prudké. Já věděl, že než u firmy skončím, že se ještě něco stane. Ale na druhou stranu, díky bohu za sníh, svodidla jsem tak nějak přeskočil.......kdyby tam nebyl, dopadlo by to hůř, takhle jsou to jen plasty, asi řídící jednotka na airbagy a pásy ( airbagy nevystřelily - ale pásy jsou bloklé ). Holt jsem si "vydělal".Ještěže jsem nezpanikařil a do poslední chvilky se porval se řízením.....o asi 10 cm jsme minuli obrovskej šutr, co tam za těma svodidlama je.Bez debaty je to i moje vina, byl jsem rychlej. Ale toho kokota dostat do ruky.......samozřejmě jel dál...... U firmy jsou na mne nasraní ( nedivím se ) a já jsem taky v pr*eli......ještě se klepu. Byl jsem se tam podívat za světla a fakt štígro, že to dopadlo, jak dopadlo. Včera jsem se ale klepal fest......byl to můj první karambol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Gile všechno je jednou poprvé a jak to odnesou jen plechy a lidi ne,tak vlastně o nic nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 To snad prodám raději nějakej orgán - ale sakra čeho bych se tak zbavil? Nepotřebujou někde sádlo...? Přesně, je to kósek, výmluvy na vzdálenost jsou lichý. Navíc jsem i odvoz z Práglu nabízel. Tak třeba příště. Kdyby někdo chtěl sádlo střelim taky a peníze Ti pošlu Tak já teda svých cca 10kg sádla přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Tak třeba příště. Tak já teda svých cca 10kg sádla přidám. já jsem ochoten pustit 30kg:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Gile všechno je jednou poprvé a jak to odnesou jen plechy a lidi ne,tak vlastně o nic nejde. já vím, ale stejně....však víš...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Že jsem , já úd, včera vpodvečer rozstřelil firemní auto. Valil jsem na poplach, předjížděl jsem blba, co skoro couval......on mi najednou přidal a pak už jsem se nevešel do zatáčky, celkem prudké. Já věděl, že než u firmy skončím, že se ještě něco stane. Ale na druhou stranu, díky bohu za sníh, svodidla jsem tak nějak přeskočil.......kdyby tam nebyl, dopadlo by to hůř, takhle jsou to jen plasty, asi řídící jednotka na airbagy a pásy ( airbagy nevystřelily - ale pásy jsou bloklé ). Holt jsem si "vydělal". Ještěže jsem nezpanikařil a do poslední chvilky se porval se řízením.....o asi 10 cm jsme minuli obrovskej šutr, co tam za těma svodidlama je. Bez debaty je to i moje vina, byl jsem rychlej. Ale toho kokota dostat do ruky.......samozřejmě jel dál...... U firmy jsou na mne nasraní ( nedivím se ) a já jsem taky v pr*eli......ještě se klepu. Byl jsem se tam podívat za světla a fakt štígro, že to dopadlo, jak dopadlo. Včera jsem se ale klepal fest......byl to můj první karambol. hlavne,ze ty si cely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Nejspíš to tak je v pořádku, ale naštval mně člen welis svou NABÍDKOUzde koupených Sinnů na Chrono24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Nejspíš to tak je v pořádku, ale naštval mně člen welis svou NABÍDKOUzde koupených Sinnů na Chrono24. Hele to je ještě dobrý. Jsou i takový, co to prodávaj s řádnou marží rovnou tady na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Nejspíš to tak je v pořádku, ale naštval mně člen welis svou NABÍDKOUzde koupených Sinnů na Chrono24. Já to nechápu. Co tě na tom naštvalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Slusne Tak uz je od nej kup a pust mi ty U1 se spinavym sklem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Horhe: Jo,jo, však píšu že to je nejspíš v pořádku, akorát jsem naštvaný a proto to dávám do tohoto vlákna. Baker: Ty je nechceš , Ty jsi spokojený....... Princ: nedávno je tady koupil za 20 a následně jsem se je z něho snažil vymámit.... Upraveno 16. února 2012 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Já to nechápu. Co tě na tom naštvalo? Moc je chtel, kdyby vedel, ze je ma kolega na kseft, mozna by i nejakou korunu prodavajicimu pridal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky