Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dost mne n.....o,že dnes hned ráno se mi při vyřezávání armatury kousla velká flexa a takhle jsem si dojebal suprový pracovní botky.... :suicide_anim:

A ta ponožka byla červená už před vyřezáváním?

Odesláno

Dost mne n.....o,že dnes hned ráno se mi při vyřezávání armatury kousla velká flexa a takhle jsem si dojebal suprový pracovní botky.... :suicide_anim:

Tak tohle snad patří do "Co mě dnes potěšilo". Docela fest klika.

Odesláno

Kurňa že já se dívám na ten dokument na ČT2 o kruzích v obilí a konci světa - začínám být trochen nervózní... :crying_anim02:

Návštěvník YPO
Odesláno

.Fotka ponožky.... :crying_anim02:

poprosil bych o větší fografii = není vidět nehtové lůžko :D

Odesláno

Kurňa že já se dívám na ten dokument na ČT2 o kruzích v obilí a konci světa - začínám být trochen nervózní... :crying_anim02:

:D došly jim kameny,tak si řekly co se s tim patlat dál,stejně je to už tak dost dlouhý ,no a kruhy v obilí,to už tu jednou bylo Kaiser a Lábus,Rodinka se to jmenovalo. :D

Ale tvá nervozita Tě spíš už vede pod :newyear:

Odesláno

tvá nejistota je pouze o tom, že tu netrávíš tolik času jako moderátoři - to je vše - také umím přijít "z venku" vyzvracet se a pak odejít :smile_anim:

Ypo, travim tady rozhodne více času, než jseš si zřejmě schopen představit:-).

Odesláno

Už nic nefotím...Noha je v pohodě,ani škrábanec.Kvalitní botky...... :sleeping_03anim:

Tak to je síla. Tátovi nedávno skočila flexa přímo so obličeje... zářez v bradě až na ke kosti snad... jinak naštěstí nic víc

Návštěvník YPO
Odesláno

Ypo, travim tady rozhodne více času, než jseš si zřejmě schopen představit:-).

fakt? - to máš dost smutnej život = jako já :D

Odesláno

Pandice,jestli se nepletu,tak je to pravá bota.Dle úhlu řezu a velikosti flexy(180 nebo 230?)nechápu,jaks tam měl zkroucené nohy,ale určitě nebyly roztažené.Měl jsi tedy kliku.

:sad01_anim: Bota je levá,jak Tě napadlo,že je pravá :suicide_anim: ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...