Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Copak včera, to jsem byl v pohodě... ale dneska jako bych... :frusty:

:-))

Já bych ho omluvil - on to neprzní vědomně - prostě je lehce společensky unavený. Buďme naopak rádi, že k nám promlouvá pouze přes psaný filtr - v mluveném slově by ještě možná překvapil. :eek:

Odesláno

Návod k použití k těmhle hodinkám . Koupeno v neděli u  AD.

Arkády.

To je jak kdyby to našli někde na nádraží v popelnici :cool02:

Omlátit o hlavu a koupit jinde.Tohle by mě dost vytočilo.Hodinky přes 20 000 kč a dají tam takový hadr.To asi není oficiální příručka,ne?I když,pokud kupováno u AD,tak to tak asi prodávají,nebo jaké je vysvětlení?

Odesláno

Tak snad tohle bude jen "česká lokalizace" a skutečný návod bude mít jinou formu ne? Takže chybičku bych viděl u toho, že Fortisu nestojí za to tisknout pro ČR zvláštní knížečku, když je to tak složitý stroj ma ovládání ;)

Ale uvidíme, třeba vlasta postne víc informací.

Odesláno

Autorizovaný dealer

Aha, díky, já jsem žil v dojmu, že se tak označuje Dušák a pořád mi tam falírovalo to A. Tak už je mi to jasné, díky.

Odesláno

Tak snad tohle bude jen "česká lokalizace" a skutečný návod bude mít jinou formu ne? Takže chybičku bych viděl u toho, že Fortisu nestojí za to tisknout pro ČR zvláštní knížečku, když je to tak složitý stroj ma ovládání ;)

Ale uvidíme, třeba vlasta postne víc informací.

Nic jinýho kromě záručního listu a návodu  k nim nebylo. Certifikát až tak  k Breitlingům a Fortis to takhle dělá.   Odpovědi na můj tel. dotaz ohledně certifikátu a návodu.

Složitost ovládání je na bibli  to je jasný ,ale kdyby tenhle nepřesný návod byl alespoň v tvrdých deskách ........

Takhle je podle návodu nemůžu ani nosit , protože se mohou nosit pouze s dotaženou korunkou a já tam závit nemám .

Odesláno

Nechám si ukončit neschopenku a znovu mě rozbolí hlava  :suicide_anim:

A do toho mi ráno volali z transfúzky, že akutně potřebují moji plazmu - za celý ty roky před tím, co jsem byl zdravej, takhle nutně potřeba nebyla...

No ale dutiny mám čisté, tak zítra hurá do procesu.

Odesláno

Návod k použití k těmhle hodinkám . Koupeno v neděli u  AD.

Arkády.

attachicon.gifIMAG0301.jpg

předložit mi někdo k drahým hodinkám toto, tak u mně skončil, dealer nedealer. To je výsměch a ponížení CZ/SK zákazníka. Pokud fi Fortis nestojíme za řádnou zákaznickou péči, tak ať to sem radši nevozí. Nekoupil bych to takhle a peníze by putovaly zpět do šrajtofle a nazdar. V D a A jich taky mají dost...

Odesláno

Jojo, ale domácí slivka z Moravy je prostě domácí slivka z Moravy - doporučují čtyři z pěti alkoholiků. I když já preferuji jablíčko.

Barbare,srovnávat slivovici s jabkama :bangin:  :cheers:

Odesláno

No pokoušel jsem se dělat pravý Calvados a nebylo to špatný :) . Jinak já preferuju Hruškovici a to zejména pro nedostatek švestek :) .

Odesláno

Souhlas. Tady je tisíce příspěvku, který ukazujou, co to je za zumpu, ale lidi se porad divi, ze to sm.dí :-)

Nj jenže každá žumpa by měla mít svého hovnocucaře, který ji bude udržovat a čistit. Dříve tomu tak i bylo. Jenže teď je to už jen o co největším vejvaru z poplatků...

Já na to mám poněkud jiný názor, když platím za to, že tam něco prodávám, tak bych taky měl dostat nějaký servis a nejen hromadu howen jako odpověď :) Řeči o tom ,že tam něco smrdí, a dyk to přeci všichni vědí, mi smrdí snad ještě víc...

Odesláno

Kdo je u tebe barbar ta megabarbare! :bangin:  :pokey: Calvados je prostě calvados - o tom není žádná. Slivovice móóc dobrá, ale já jsem prostě jablíčkovej a na jablíčka mi nešahej. :wine:

No pokoušel jsem se dělat pravý Calvados a nebylo to špatný :) . Jinak já preferuju Hruškovici a to zejména pro nedostatek švestek :) .

Já taky preferuji hruškovici - a to pro nedostatek dobrého jablíčka. :cheers:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...