odjinud Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Copak včera, to jsem byl v pohodě... ale dneska jako bych... :-)) Já bych ho omluvil - on to neprzní vědomně - prostě je lehce společensky unavený. Buďme naopak rádi, že k nám promlouvá pouze přes psaný filtr - v mluveném slově by ještě možná překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 (upraveno) Návod k použití k těmhle hodinkám . Koupeno v neděli u AD.Arkády. Upraveno 2. dubna 2013 uživatelem vlasta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Návod k použití k těmhle hodinkám . Koupeno v neděli u AD.Arkády.To je jak kdyby to našli někde na nádraží v popelnici Omlátit o hlavu a koupit jinde.Tohle by mě dost vytočilo.Hodinky přes 20 000 kč a dají tam takový hadr.To asi není oficiální příručka,ne?I když,pokud kupováno u AD,tak to tak asi prodávají,nebo jaké je vysvětlení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Tak snad tohle bude jen "česká lokalizace" a skutečný návod bude mít jinou formu ne? Takže chybičku bych viděl u toho, že Fortisu nestojí za to tisknout pro ČR zvláštní knížečku, když je to tak složitý stroj ma ovládání Ale uvidíme, třeba vlasta postne víc informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 (upraveno) "Hodinky nosit pouze s dotaženou šroubovací korunkou"? Tak oni se vlastně nosit nemůžou... Upraveno 2. dubna 2013 uživatelem 323GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Návod k použití k těmhle hodinkám . Koupeno v neděli u AD.Arkády. Mohu poprosit o informaci, co znamená zkratka AD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Autorizovaný dealer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Autorizovaný dealer Aha, díky, já jsem žil v dojmu, že se tak označuje Dušák a pořád mi tam falírovalo to A. Tak už je mi to jasné, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Tak snad tohle bude jen "česká lokalizace" a skutečný návod bude mít jinou formu ne? Takže chybičku bych viděl u toho, že Fortisu nestojí za to tisknout pro ČR zvláštní knížečku, když je to tak složitý stroj ma ovládání Ale uvidíme, třeba vlasta postne víc informací. Nic jinýho kromě záručního listu a návodu k nim nebylo. Certifikát až tak k Breitlingům a Fortis to takhle dělá. Odpovědi na můj tel. dotaz ohledně certifikátu a návodu.Složitost ovládání je na bibli to je jasný ,ale kdyby tenhle nepřesný návod byl alespoň v tvrdých deskách ........Takhle je podle návodu nemůžu ani nosit , protože se mohou nosit pouze s dotaženou korunkou a já tam závit nemám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Nechám si ukončit neschopenku a znovu mě rozbolí hlava A do toho mi ráno volali z transfúzky, že akutně potřebují moji plazmu - za celý ty roky před tím, co jsem byl zdravej, takhle nutně potřeba nebyla...No ale dutiny mám čisté, tak zítra hurá do procesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Návod k použití k těmhle hodinkám . Koupeno v neděli u AD.Arkády. IMAG0301.jpgpředložit mi někdo k drahým hodinkám toto, tak u mně skončil, dealer nedealer. To je výsměch a ponížení CZ/SK zákazníka. Pokud fi Fortis nestojíme za řádnou zákaznickou péči, tak ať to sem radši nevozí. Nekoupil bych to takhle a peníze by putovaly zpět do šrajtofle a nazdar. V D a A jich taky mají dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 woe, rolex ti to neda vubec v cestine a maj klid.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Jojo, ale domácí slivka z Moravy je prostě domácí slivka z Moravy - doporučují čtyři z pěti alkoholiků. I když já preferuji jablíčko.Barbare,srovnávat slivovici s jabkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Barbare,srovnávat slivovici s jabkama No pokoušel jsem se dělat pravý Calvados a nebylo to špatný . Jinak já preferuju Hruškovici a to zejména pro nedostatek švestek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Souhlas. Tady je tisíce příspěvku, který ukazujou, co to je za zumpu, ale lidi se porad divi, ze to sm.dí :-)Nj jenže každá žumpa by měla mít svého hovnocucaře, který ji bude udržovat a čistit. Dříve tomu tak i bylo. Jenže teď je to už jen o co největším vejvaru z poplatků... Já na to mám poněkud jiný názor, když platím za to, že tam něco prodávám, tak bych taky měl dostat nějaký servis a nejen hromadu howen jako odpověď Řeči o tom ,že tam něco smrdí, a dyk to přeci všichni vědí, mi smrdí snad ještě víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 pokud jako nemáte své zaručené valašské zdroje, doručuji http://www.zufanek.cz/cs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 pokud jako nemáte své zaručené valašské zdroje, doručuji http://www.zufanek.cz/cs/ Proč valašské zdroje?Hradiště neleží na Valachoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Barbare,srovnávat slivovici s jabkama Kdo je u tebe barbar ta megabarbare! Calvados je prostě calvados - o tom není žádná. Slivovice móóc dobrá, ale já jsem prostě jablíčkovej a na jablíčka mi nešahej. No pokoušel jsem se dělat pravý Calvados a nebylo to špatný . Jinak já preferuju Hruškovici a to zejména pro nedostatek švestek .Já taky preferuji hruškovici - a to pro nedostatek dobrého jablíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Už mlčím,než dostanu ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 pokud jako nemáte své zaručené valašské zdroje, doručuji http://www.zufanek.cz/cs/ Co to sem strkáš za ?!! Tam jablíčko nenabízej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky