Igicz Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 2African:U nas je toho taky hodne. Srnek mrte a divocaka ma dokonce soused na zahrade... Kdyz ti to skoci v noci na hlavni silnici pod kolo jako sebevrah, nemas sanci dobrzdit. Tolikrat mi to vyslo snad jen o vlasek, jednou to prijit asi muselo. Ale jsou to plechy, stavaji se horsi veci:)
VintageLover Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Přítelkyně: "Bolí mě hlava, nezdržím se s holkama dlouho, budu doma brzo..." Jedna ráno, dvě ráno, tři ráno... ááá dveře se otevírají a měla pravdu, přišla brzo, brzo ráno... Spal jsem jenom hodinu, snad tu dvanáctku s těma pacientama zvládnu... :/
Frantik Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Ty v noci čekás na holku, až se vrati z tahu?!?!?! :-)))
VintageLover Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Ty v noci čekás na holku, až se vrati z tahu?!?!?! :-))) Von to žádný tah být neměl, o to jde...
Frantik Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Tak "jdu s holkama, budu doma brzo" to je stejny jako "dam si s klukama jedno"
Návštěvník Kamil Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Taky bych nečekal. A ona nemá telefon?
geometr Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Zkrátit řetěz. Néé, dělam si legraci. Problém není asi v pozdním příchodu, ale v tom, že člověk má strach, jestli se něco nestalo, kor, když jde o ženskou. Druhé pokolení však bohužel telefony a i jiné komunikační prostředky používá tak nějak jinak
sect Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Přítelkyně: "Bolí mě hlava, nezdržím se s holkama dlouho, budu doma brzo..." Jedna ráno, dvě ráno, tři ráno... ááá dveře se otevírají a měla pravdu, přišla brzo, brzo ráno... Spal jsem jenom hodinu, snad tu dvanáctku s těma pacientama zvládnu... :/Toto. (pro nechápavé odpovídám na téma), vzhledem k tomu, že taky občas zapařím do rána nebo na více dnů, by mně nikdy nenapadlo sledovat, v kolik přišla přítelka z tahu s kámoškama.
Radimk Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Konečně rozumná řeč Radime Jak řekli, tak udělali... dnešek bude krutýýýýý
African Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Tady to je moc hezky napsané, většinou mi stačí 1 bod http://promuze.bloger.cz/_/10-zpusobu-jak-prekonat-patecni-opici Jak řekli, tak udělali... dnešek bude krutýýýýý Jinak mě štvou Slováci, tý vole, ty se chovají jak v Bangladéši " Máme dohodlého už delší dobu horského vůdce za 255 Eur, včera nám napsali, že tam panují špatné podmínky, že cena bude 320 Eur. Na Slezkém domě, ubytování před výstupem na Gerlach nám udělala pipina cenu na 90 Eur osoba noc, no a prej k večeři si můžeme dát halušky za 35 Eur, hahahaha. Tak jsme ji řekli ať si Tatry strčej někam, že zajedeme radši do Alp Tak připravuje novou kalkulaci a že se prý nemáme bát, že se dohodneme, tak je tohle normální? Ve Francii máme domluvené spaní ve 4 tisících pod Mont Blancem za 35 Eur i s večeří, to jako ať si s Tatrama přestanou už foukat, nebo tam za chvíli budou koukat z oken, nikde nebude ani noha a budou přemýšlet, kde se stala chyba"
Radimk Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 ceny v Tatrách jsou kruté!! My tam byli teď 3 roky po sobě, a ty ceny navíc letí každým rokem nahoru. Služby ovšem většinou na úrovni let devadesátých. Příroda je tam ale nádherná. letos měníme lokalitu - já ještě nebyl na sněžce, a to se prý musí, tak jedem do Kérkonoš
VintageLover Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Tak "jdu s holkama, budu doma brzo" to je stejny jako "dam si s klukama jedno" Říkal jsem jí, že to pro příště vzdávám, jinak jí totiž nevolám a neruším jí, takže to pro mě bylo zajímavé zjištění, že se jí vlastně nedá dovolat ...Nakonec jsem tu věc, co jsem hledal stejně "našel" až po jejím příchodu (měl jsem vydražit na eBayi pro maminku nějakou strašně důležitou pi*ovinu a nevěděl jsem přesně jakou...)Taky bych nečekal. A ona nemá telefon?MáZkrátit řetěz. Néé, dělam si legraci. Problém není asi v pozdním příchodu, ale v tom, že člověk má strach, jestli se něco nestalo, kor, když jde o ženskou. Druhé pokolení však bohužel telefony a i jiné komunikační prostředky používá tak nějak jinak Díky za podporu chlape, je to tak... Toto. (pro nechápavé odpovídám na téma), vzhledem k tomu, že taky občas zapařím do rána nebo na více dnů, by mně nikdy nenapadlo sledovat, v kolik přišla přítelka z tahu s kámoškama.Tady se projevil ten můj spánkový deficit. Měla vyplý telefon už od 9, potřeboval jsemˇněco najít a nemohl jsem se jí dovolat. Pak jsem to zkusil ještě ve dvě a taky nic, tak už jsem vydržel vzhůru, ať se děje co se děje. Normálně totiž chodím spát a na takové věci s prominutím mrdám...
zid Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Před měsícem jsem koupil prostírání, to se srazilo o více než 10%, a už to nemá obedlníkový tvar ale je celý křivý (pral jsem na 40C, jak uvedeno), tak jsem reklamoval.Majitelka mi přes prodavačky sdělila, že je to normální, že se to trochu srazí, ale že je hodná, že to pošle výrobci. Dnes jsem se pro to stavěl - zamítnuto, prodavačky mě ale začaly uklidnovat, že je přeci normální, že se to srazí do 5%, tak jsem vzal nové na prodejně srovnal to.. a je to víc než 10%, a ona na to.. "že co jsem čekal za ty peníze" Myslel jsem, že bouchnu, a to u nich s manželkou kběhem měsíce kupujeme květiny, mýdla, svíčky za několik stovek. Už neuvidí ani korunu.
Chosef76 Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Všechny svá trička a košile velikosti L jsem musel vyhodit a vyměnit za velikost XL. Je to hrůza, jak se mi všechno sráží.... přes břicho.
JHonza Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 To bude určitě špatnou skříní, chtělo by to novou skříň
organic Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Máš recht, je to želva a skončila kopnutá někam pod postel na chatě Mame doma. A je to zelva. :-)
straspol Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Všechny svá trička a košile velikosti L jsem musel vyhodit a vyměnit za velikost XL. Je to hrůza, jak se mi všechno sráží.... přes břicho.U nás je to tím suchým vzduchem v paneláku- seschly se mi všechny košile a saka.
Z. Paul Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Klidně dam adresu já sem malinkej a plno věcí ještě unosim :D:D
heboš Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 (upraveno) ...že mi došlo červené a zrovna u Milana Lasici u Karlíka Šípa...a noc je ještě mladá,,,, Upraveno 14. června 2013 uživatelem heboš
African Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 (upraveno) Přesunuto, co mě potěšilo, spletl jsem si vlákno Upraveno 14. června 2013 uživatelem African
Doporučené příspěvky