Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Hele hele - to by chtělo si přečíst originální znění. Já mám taky dojem, že to bylo o třicet v obci a o padesát mimo obec. A jestli je to pravda, tak bych se po nich trochu svezl, aby okamžitě stáhli ten zákaz. Jinak doporučuju koupit si ofrouda - ten takhle rychle ina nejezdí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přes noc z pátku na sobotu mi umřel telefon - prostě večer fungoval a ráno byl úplně mrtvý a nereagoval vůbec na nic včetně nabíječky. Tak jsem si v sobotu ráno koupil nový a celou sobotu oživoval a stahoval aplikace a doplňoval telefonní seznam - přitom jsem průběžně dělal neúspěšné oživovací pokusy na starém. No a dneska jsem zkusil dát strafrý na nabíječku a normálně se rozeběhl. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Přes noc z pátku na sobotu mi umřel telefon - prostě večer fungoval a ráno byl úplně mrtvý a nereagoval vůbec na nic včetně nabíječky. Tak jsem si v sobotu ráno koupil nový a celou sobotu oživoval a stahoval aplikace a doplňoval telefonní seznam - přitom jsem průběžně dělal neúspěšné oživovací pokusy na starém. No a dneska jsem zkusil dát strafrý na nabíječku a normálně se rozeběhl. :wallbash:

Čistě náhodou, nejedná se o Nexus 4? Protože ten můj mi to samé udělal už dvakrát, zatím se pokaždé rozeběhl, ale vždycky mu to trvalo dost dlouho, než si dal říct. Kdyby se z toho dala aspoň vytáhnout baterka, po takovém resetu by to šlo asi líp.

Odkaz ke komentáři

Naštvalo a pořád štve - klíště. Sviňa nechce pryč.

vůbec se s ním nemazlit a vyškubnout třeba násilím. Dneska se razí názor že čím dřív je venku tím líp. Žádný viklání a přemlouvání, chytit pinzetou za ten jeho rypák škaredej a ven s ním. Prodávají na to takovou plastovou kartu se zářezem nebo dokonce miniaturní páčidlo jak na tahání hřebíků. Prý když tam kousek toho sosáku zůstane tak už je riziko infekce minimální a stačí to pak vyrejpat jehlou jako zadřenou třísku. Pak je dobrý ránu důkladně desinfikovat, pokud nejsi alergický na jód tak nějakým jodovým přípravkem, jód má schopnost pronikat do hloubky. Nejhorší je prý tradiční natírání olejem, klíště se pak dusí a vydáví do rány všecko nejlepší. A pak sledovat jestli se neudělá za pár dní červený flek.

Odkaz ke komentáři

vezmi ostry nuz a jed po kuzi a orizni to, v sosaku nic neni, hlavne ho nemackej a nezabijej olejem nebo ti tam vsechno plivne ... dal jsem nekde cetl ho jakoby nadzvedavat a ono se pry po chvili pusti a jde si najit klidnejsi misto k zakousnuti a v tu chvili ho zlikvidovat

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...