Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

...můj děda nakupoval matroš pro Baťu. Měl staré pány (kamrády) po celé republice a uměl sehnat za komuny, co bylo třeba. Jsem trochu po něm, takže jsem chodil ke svému tabáčníkovi-dýmkaři, do obchodu s CD, hudebninami, koly....atd mám malé obchody rád. Ten tabáčník viděl člověka za dveřmi a už sázel na pult věci, které si dotyčný většinou koupil poté, co vstoupil. u nás na kopci, kam chodíme trénovat, jsem měl v kolibě otevřený účet, který jsem mohl zaplatit kdy jsem chtěl (někdy to byl mazec, na jaře..).

Dnes často lidi v megashopech ani neví, co prodávají. Výjimka byl dnes Megapixel v centru Ovy, kde jsem kupoval foťák. Já prostě ta obchodní anonymní centra nemám rád. Proto nakupuji přímo u farmářů a v našem městečku v malých obchůdcích.

A parkování? Rád se projdu pěšky.

+1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám s malýma krámkama ten problém, že když jdu ráno do práce, tak mají ještě zavřeno, a když se vracím z práce, tak mají už zavřeno. A kdybych vyběhl místo oběda v obědové pauze, tak oni ji zrovna mají taky...

Odkaz ke komentáři

...můj děda nakupoval matroš pro Baťu. Měl staré pány (kamrády) po celé republice a uměl sehnat za komuny, co bylo třeba. Jsem trochu po něm, takže jsem chodil ke svému tabáčníkovi-dýmkaři, do obchodu s CD, hudebninami, koly....atd mám malé obchody rád. Ten tabáčník viděl člověka za dveřmi a už sázel na pult věci, které si dotyčný většinou koupil poté, co vstoupil. u nás na kopci, kam chodíme trénovat, jsem měl v kolibě otevřený účet, který jsem mohl zaplatit kdy jsem chtěl (někdy to byl mazec, na jaře..).

Dnes často lidi v megashopech ani neví, co prodávají. Výjimka byl dnes Megapixel v centru Ovy, kde jsem kupoval foťák. Já prostě ta obchodní anonymní centra nemám rád. Proto nakupuji přímo u farmářů a v našem městečku v malých obchůdcích.

A parkování? Rád se projdu pěšky i v té Ostravě, bohužel, dnes jsem už nic nepoznal. Bloudil jsem...je to v prd...v Decathlonu jsem koupil žrádlo pro psa, protože včera došlo a věděl jsem, že nestihnu do 18:00 dojet zpátky do městečka.

Tak to mám já.

Naprosto souhlasím, taky to tak mám rád. Mi hlavně vadí ty davy lidí tam všude ( mám na to mírnou alergii) Jinak centrum Ostravy mi přišlo mrtvé už před karolinou. 

Odkaz ke komentáři

mada faka big brada...naštval mě youtube. Nahrál jsem tam video naší starší cérky, jak provádí výrazový tanec :) jako neveřejné video, že to budu sdílet jen s babičkama, ať se můžou taky trochu pozitivně dojmout. Bohužel, velký bráška zaslechl někde v pozadí (hodně v pozadí) skladbu, kterou se mu podařilo rozšifrovat. Takže jsem porušil autorské práva a tudíž v česku nelze přehrát. Ta hudba hrála z disku, který jsem koupil jako originál (což jsem dokonce někde odfajfknul) a za svůj život už dal nemálo peněz za koncerty (asi 4K). 

Odkaz ke komentáři

Kolecko rodinnych nemoci dobehlo i me. Teplutka atd.

K tomu jsme zjistili, ze jednicka hur slysi - z pul metru nechyta sepot ani tichy slovo. Pritom pred casem (pred rymickama ze skolky) slysel jak rys.

Ted je doma panika, zitra doktorka. Hezky :(.

jak ste dopadli, Karlosi?

Odkaz ke komentáři

jak ste dopadli, Karlosi?

Prcek to má nejspíš z rýmy, nateklá nosní mandle tlačí na trubku. Ale uvidíme v pondělí/úterý, kdy máme jít na ORL.

A mně dneska diagnostikovali planej černej kašel, takže taky bezva :D.

A díky za optání!

Odkaz ke komentáři

Teď právě mne naštval můj ultrabook s  Windows 8.1, který po naběhnutí zkončily na černý obrazovce,a šlus. A mechanika není, nevím jak se dostat do EFI.

Zlatej Bios a starý vidle, kde se mohlo měnit nastavení, věděl jsem jak se dostat do safe modu apod. Teď jsem musel na mobilu hledat podobný problémy u jiných a jak to řešili, u každýho výrobce je jiná kombinace kláves. Nakonec jsem ztratil asi hodinu. Nejlepší byly rady typu vložte CD s Win 8.1 do mechaniky..... Jakoby ultrabooky měly mechaniku. Nebo rada odinstalujte ovladače grafické karty-  což teda nevím jak, když řeším, že počítač nenaběhl.

Sláva Microsoftu. Po téměř 20 letech používání PC jsem se dostal s win 8.1 do problémů.

Odkaz ke komentáři

Minulý týden jsem tu koupil moc pěkné staré Orienty s tím, že jsou v pořádku a že seřídit určitě půjdou. Po mém seřízení ?nadoraz? ale stále dělaly asi minutu do mínusu, tak jsem je zanesl za mistrem Frýdlem a ten mě moc nepotěšil: hodinky vyžadují celkovou generálku a podívejte, ta setrvačka se stěží otáčí. OK, hodinky se mi líbí, proč tedy ne. Hned začerstva jsem napsal prodejci, zda se částečně na opravě nechce podílet. A co mě naštvalo? Neodpověděl ani ťuk.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...