Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja jsem po operaci uz doma a trislo je asi nejhorší možný místo :-( Jen lezim na zádech!

Aspoň tak, že už si mimo špitál, voe.

Uteče to rychle a zase dáme někde v Praze škopka.

Odesláno

Ze pro podvodníka alias "šišlavýho poláka" jsou fanoušci - cituji "nýmandi bez školy"

Měl by si ten xindl s kamarádem judrem. Králem a spartanem holým uvědomit, ze mi nýmandi tu show ELH platíme...

Odesláno (upraveno)

Dcera od soboty v posteli, v neděli a včera 40 horečky, antibiotika a do středy doma. Dělám chůvu, jó to je den.

.. to me vzdycky bavilo.. :) bohuzel synovi uz se odpoledne nechce spat.. :(

edt.: preji brzke uzdraveni

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Nastval me Ceskej lev - takove prehnane adorovani jako u Horiciho kere jsem nevidel leta - naposled u nominaci Odchazeni a predtim nekdy za totace :-( Navic sestrihat davno uvedeny serial na film, uvest ho v par kinech a pak s nim vyvalcovat ceny je proste podvod. Americka akademie na to neskocila a skoncilo to ostudou a my to sezerem i s naviakem. 

Dale zruseni kategorie nejnavstevovanejsi film, aby to nemuseli dat Troskovi?!?!? No nevim. A nakonec sterilni, skrobenej a nudnej Marek Eben,

Proste vsechno spatne.

Odesláno

Nastval me Ceskej lev - takove prehnane adorovani jako u Horiciho kere jsem nevidel leta - naposled u nominaci Odchazeni a predtim nekdy za totace :-( Navic sestrihat davno uvedeny serial na film, uvest ho v par kinech a pak s nim vyvalcovat ceny je proste podvod. Americka akademie na to neskocila a skoncilo to ostudou a my to sezerem i s naviakem. 

Dale zruseni kategorie nejnavstevovanejsi film, aby to nemuseli dat Troskovi?!?!? No nevim. A nakonec sterilni, skrobenej a nudnej Marek Eben,

Proste vsechno spatne.

Souhlas, po půlhodině jsem naštvaně odešel. Žena to dokoukala a pak zkonstatovala, že si připadala jak na přehlídce filmů za komančů.

Odesláno (upraveno)

Nějak jde mimo mě celej Českej lev, ale aspoň si na něj sáhnu - producentka Pavla Kubečková :clap:

Hořící keř - producenti Tereza Polachová, Antony Root, Pavla Kubečková, Tomáš Hrubý

Zdroj: http://www.lidovky.cz/nominace-na-ceske-lvy-ovladl-horici-ker-ziskal-ctrnact-nominaci-pvw-/kultura.aspx?c=A140122_120518_ln_kultura_hep

Proste vsechno spatne.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Já si u toho četl, žena na to koukala. A jak jsem to jen občas poslouchal, tak jsem konstatoval, že se opakují pořád ty samé nominace, takže si pánové rozdávají lízátka jako vždy. A Marek Eben? Mohl by začít dělat konferenciera na vesnických zábavách, aspoň by dostal párkrát přes ústa a pochopil by, že by se měl stáhnout a vydupat si, aby se zase začala točit Anežka Česká, tam by se hodil...

Odesláno

Proste vsechno spatne.

Naprostej ale naprostej souhlas, sice jsem na to nečuměl ale včera jsme to probírali v hospodě, hnus !

Odesláno

Mě se škrobený Marek Eben líbil.

Nevím koho si tak představujete? Nějakého nýmanda z padlých estrád z Novy? Novotného, který se smál sám sobě nebo toho jeho povedeného synka?

Běžte někam...

Odesláno

Tady jde spíš o to, že je to klaka, která nikoho nového jen tak mezi sebe nepustí. Je spousta mladých moderátorů v rádíích, kteří by to zvládli, ale...

Odesláno

Jsem docela kinofil, tak jsem rád, že jsem tu trapárnu Český Lev v TV vynechal. Ale Hořící keř si budu muset doplnit, abych tušil, z čeho jsou všichni "odbornící" tak hin.

A co mě naštvalo? Nějak jsem ráno nenašel v tašce Blackberry, tak snad jsem ho jen nechal doma. Ztráta by díky datům v něm byla bolestivá.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...