marosh Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Ja jsem po operaci uz doma a trislo je asi nejhorší možný místo :-( Jen lezim na zádech! Aspoň tak, že už si mimo špitál, voe.Uteče to rychle a zase dáme někde v Praze škopka.
Honza.manta Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Vse v pořádku :-)Tož to tak je to správné - tak to má být.
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 no nic, ja to LOCKnu, misto prispivani sem, zkusme radsi ozivit svycarske, nemecke, japonske atd vlakna..
vwtyp11 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Ze pro podvodníka alias "šišlavýho poláka" jsou fanoušci - cituji "nýmandi bez školy"Měl by si ten xindl s kamarádem judrem. Králem a spartanem holým uvědomit, ze mi nýmandi tu show ELH platíme...
mondeo2 Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Dcera od soboty v posteli, v neděli a včera 40 horečky, antibiotika a do středy doma. Dělám chůvu, jó to je den.
montemar Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 (upraveno) Dcera od soboty v posteli, v neděli a včera 40 horečky, antibiotika a do středy doma. Dělám chůvu, jó to je den... to me vzdycky bavilo.. bohuzel synovi uz se odpoledne nechce spat.. edt.: preji brzke uzdraveni Upraveno 25. února 2014 uživatelem montemar
Frantik Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Nastval me Ceskej lev - takove prehnane adorovani jako u Horiciho kere jsem nevidel leta - naposled u nominaci Odchazeni a predtim nekdy za totace :-( Navic sestrihat davno uvedeny serial na film, uvest ho v par kinech a pak s nim vyvalcovat ceny je proste podvod. Americka akademie na to neskocila a skoncilo to ostudou a my to sezerem i s naviakem. Dale zruseni kategorie nejnavstevovanejsi film, aby to nemuseli dat Troskovi?!?!? No nevim. A nakonec sterilni, skrobenej a nudnej Marek Eben,Proste vsechno spatne.
lucid Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Nastval me Ceskej lev - takove prehnane adorovani jako u Horiciho kere jsem nevidel leta - naposled u nominaci Odchazeni a predtim nekdy za totace :-( Navic sestrihat davno uvedeny serial na film, uvest ho v par kinech a pak s nim vyvalcovat ceny je proste podvod. Americka akademie na to neskocila a skoncilo to ostudou a my to sezerem i s naviakem. Dale zruseni kategorie nejnavstevovanejsi film, aby to nemuseli dat Troskovi?!?!? No nevim. A nakonec sterilni, skrobenej a nudnej Marek Eben,Proste vsechno spatne.Souhlas, po půlhodině jsem naštvaně odešel. Žena to dokoukala a pak zkonstatovala, že si připadala jak na přehlídce filmů za komančů.
African Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 (upraveno) Nějak jde mimo mě celej Českej lev, ale aspoň si na něj sáhnu - producentka Pavla Kubečková Hořící keř - producenti Tereza Polachová, Antony Root, Pavla Kubečková, Tomáš HrubýZdroj: http://www.lidovky.cz/nominace-na-ceske-lvy-ovladl-horici-ker-ziskal-ctrnact-nominaci-pvw-/kultura.aspx?c=A140122_120518_ln_kultura_hepNastval me Ceskej lev - takove prehnane adorovani jako u Horiciho kere jsem nevidel leta - naposled u nominaci Odchazeni a predtim nekdy za totace :-( Navic sestrihat davno uvedeny serial na film, uvest ho v par kinech a pak s nim vyvalcovat ceny je proste podvod. Americka akademie na to neskocila a skoncilo to ostudou a my to sezerem i s naviakem. Dale zruseni kategorie nejnavstevovanejsi film, aby to nemuseli dat Troskovi?!?!? No nevim. A nakonec sterilni, skrobenej a nudnej Marek Eben,Proste vsechno spatne. Upraveno 25. února 2014 uživatelem African
JaRooN Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Já si u toho četl, žena na to koukala. A jak jsem to jen občas poslouchal, tak jsem konstatoval, že se opakují pořád ty samé nominace, takže si pánové rozdávají lízátka jako vždy. A Marek Eben? Mohl by začít dělat konferenciera na vesnických zábavách, aspoň by dostal párkrát přes ústa a pochopil by, že by se měl stáhnout a vydupat si, aby se zase začala točit Anežka Česká, tam by se hodil...
Radius Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Já měl u lvů na klíně noťas a sjížděl jsem chronomag Tak trapárna je to vždycky, Miss, Slavík, Lvi...
Qvido Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Nastval me Ceskej lev - takove prehnane adorovani jako u Horiciho kere jsem nevidel leta - naposled u nominaci Odchazeni a predtim nekdy za totace :-( Navic sestrihat davno uvedeny serial na film, uvest ho v par kinech a pak s nim vyvalcovat ceny je proste podvod. Americka akademie na to neskocila a skoncilo to ostudou a my to sezerem i s naviakem. Dale zruseni kategorie nejnavstevovanejsi film, aby to nemuseli dat Troskovi?!?!? No nevim. A nakonec sterilni, skrobenej a nudnej Marek Eben,Proste vsechno spatne.Naprostej ale naprostej souhlas, sice jsem na to nečuměl ale včera jsme to probírali v hospodě, hnus !
marosh Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Mě se škrobený Marek Eben líbil.Nevím koho si tak představujete? Nějakého nýmanda z padlých estrád z Novy? Novotného, který se smál sám sobě nebo toho jeho povedeného synka?Běžte někam...
montemar Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 tady neni dobrej moderator.. billy crystala bych vyvazil zlatem, kdyby ho sem nekdo dostal..
panedge Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Ja bych si predstavoval treba Karla Sipa,Eben me nevadi,ale tohle byla hrozna nuda.
JaRooN Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Tady jde spíš o to, že je to klaka, která nikoho nového jen tak mezi sebe nepustí. Je spousta mladých moderátorů v rádíích, kteří by to zvládli, ale...
organic Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Jsem docela kinofil, tak jsem rád, že jsem tu trapárnu Český Lev v TV vynechal. Ale Hořící keř si budu muset doplnit, abych tušil, z čeho jsou všichni "odbornící" tak hin.A co mě naštvalo? Nějak jsem ráno nenašel v tašce Blackberry, tak snad jsem ho jen nechal doma. Ztráta by díky datům v něm byla bolestivá.
bandicoot Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 V sobotu mě dcera při společném blbnutí flákla takovou ďahu hlavou do brýlí, že se mi hnuly a já už třetí den nejsem schopnej je na nose poštelovat tak, aby mi netahaly za oči.
panedge Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Ještě jednou uslyším v rádiu Xindla s tou kreténskou bárbínou tak se neudržím a to rádio rozkopu na srač.ky.
Doporučené příspěvky