Daemonultimate Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 To je lehký co s náma,hoď tam zase zpátky toho rozšafnýho pracháče.Tendle nejni nad věcí.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 A to jako za co? Za sibiře a f-boxera, oni si s tím začali.
utrejch Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 A telefon u sebe nenosis?Jo, mne to vadi. Radeji podstoupim riziko, ze za mnou ta zachranka neprijede, nez abych si vozil v aute GPS+GSM modul, kterej se bude chovat jako cerna skrinka. Zatim se bude aktivovat jen pri nehode, za dalsich 5 let bude merit rychlost a v mezicase na tajnacku i odposlouchavat... dekuju nechci. Proc to neni volitelny, kdyby mely automobilky jen povinnost to k novym autum nabizet, tak bych to bral. To mas jako s kamerama. Nerozumim argumentu, ze kdo nedela nic spatnyho, tomu kamery nemuzou vadit... Vazne nas vari jako zabu, Orwell by se divil.
Andrew Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Za sibiře a f-boxera, oni si s tím začali. Mám stejně laděnou fotku!
prischera Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Moc pěkný Kamile sekne ti to , teď si ještě změní avatara Manťák a půjdu volat Chocholouška
Locque Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Mám stejně laděnou fotku! Jenže na rozdíl od Kamila, kterej jí někde stáhnul, Ty tam máš alespoň svojí skutečnou...
McStinger Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 A telefon u sebe nenosis? Telefón mi nikto nerozkazuje nosiť. Je to moja voľba.
Daemonultimate Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Taky tam dám vošousta,už mě tu ruce co kradou rolády nebavěj.
Sphinxx Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 (upraveno) Štvou mě lidi, co si měněj zavedený avatary. Jak je mám pak poznat na první dobrou? Vždycky si myslím, že je to někdo jiný. Jediné řešení asi bude, že si ho změním taky. Kamile to je fotka z vobčanky :D ? Moc pěkný, když sem Tě viděl naposledy na srazu, měls lepší zuby . A propos nevím proč, ale na Sibiře a.k.a J.R. jsem si taky zvyknul . Upraveno 27. února 2014 uživatelem Sphinxx
Honza.manta Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Moc pěkný Kamile sekne ti to , teď si ještě změní avatara Manťák a půjdu volat Chocholouška Že bych si tam dal nějakého českého národního hrdinu?Třeba Horymíra na Šemíkovi? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Ne Honzo Ty musíš dát jako symbol spravedlnosti váhy.Hlavně né kuchyňský :-)
skalis Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Telefon u sebe nosim, ale kdyz se rozhodnu, tak ho z kapsy vyndam a necham doma. Kdezto s autem je to mnohem slozitejsi stejne jako v pripade kamer pro me neni alternativa vyhybat se skenovanym mistum (jako ze bych se treba nemohl projit po namesti)... A telefon u sebe nenosis?
Návštěvník Kamil Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Telefon u sebe nosim, ale kdyz se rozhodnu, tak ho z kapsy vyndam a necham doma. A kolikrát už jsi to udělal?
sibirnaya Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 tvl, co by na tobe asi vyspionovali?
Andrew Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Náhodou to dělal dobře, stejně, jako když se objevila zpráva o úniku dat z Chronomagu, raději jsem změnil Avatar a vidím, že nejsem sám...
organic Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Že Pitr nejde do lochu. Nakonec to dopadne tak, že ani Ratha nezavřou a ještě dostane bolestný za dlouhou vazbu. Kde to žijem
skalis Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Obcas to udelam, ale spis proto, ze ho u sebe proste nonstop tahat nemusim. Vam vazne nevadi posilovani preventivnich opatreni pod zaminkou virtualniho zvysovani bezpeci? Nechci z toho delat kovbojku, nemyslim si, ze by to ted chtel nekdo zneuzit, ale pro me je to principialni vec. Kdyz vidim ve zpravach senzaci, ze babicku v metru okradl loupeznik a diky kameram ho za ctyri minuty chytili, tak me beha mraz po zadech...A kolikrát už jsi to udělal?
Doporučené příspěvky