Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

A to jako za co?

Za sibiře a f-boxera, oni si s tím začali. :lol2:

Odesláno

A telefon u sebe nenosis?

Jo, mne to vadi. Radeji podstoupim riziko, ze za mnou ta zachranka neprijede, nez abych si vozil v aute GPS+GSM modul, kterej se bude chovat jako cerna skrinka. Zatim se bude aktivovat jen pri nehode, za dalsich 5 let bude merit rychlost a v mezicase na tajnacku i odposlouchavat... dekuju nechci. Proc to neni volitelny, kdyby mely automobilky jen povinnost to k novym autum nabizet, tak bych to bral.

To mas jako s kamerama. Nerozumim argumentu, ze kdo nedela nic spatnyho, tomu kamery nemuzou vadit... Vazne nas vari jako zabu, Orwell by se divil.

Odesláno (upraveno)

Štvou mě lidi, co si měněj zavedený avatary. Jak je mám pak poznat na první dobrou? Vždycky si myslím, že je to někdo jiný. :(

Jediné řešení asi bude, že si ho změním taky. :D

Kamile to je fotka z vobčanky :D :D ? Moc pěkný, když sem Tě viděl naposledy na srazu, měls lepší zuby :D .

A propos nevím proč, ale na Sibiře a.k.a J.R. jsem si taky zvyknul :D .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Telefon u sebe nosim, ale kdyz se rozhodnu, tak ho z kapsy vyndam a necham doma. Kdezto s autem je to mnohem slozitejsi stejne jako v pripade kamer pro me neni alternativa vyhybat se skenovanym mistum (jako ze bych se treba nemohl projit po namesti)...

A telefon u sebe nenosis?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Telefon u sebe nosim, ale kdyz se rozhodnu, tak ho z kapsy vyndam a necham doma.

A kolikrát už jsi to udělal?

Odesláno

Náhodou to dělal dobře, stejně, jako když se objevila zpráva o úniku dat z Chronomagu, raději jsem změnil Avatar a vidím, že nejsem sám...

Odesláno

Obcas to udelam, ale spis proto, ze ho u sebe proste nonstop tahat nemusim.

Vam vazne nevadi posilovani preventivnich opatreni pod zaminkou virtualniho zvysovani bezpeci? Nechci z toho delat kovbojku, nemyslim si, ze by to ted chtel nekdo zneuzit, ale pro me je to principialni vec. Kdyz vidim ve zpravach senzaci, ze babicku v metru okradl loupeznik a diky kameram ho za ctyri minuty chytili, tak me beha mraz po zadech...

A kolikrát už jsi to udělal?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...