Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nevim, dneska jsem si toho proste vsimnul. Hlavne na nem pari junior, tahame ho vsude, tezko rict. Asi nekde v tasce. Je to nastesti praskle jenom pres ten cerny okraj, ale i tak me to stve. Note 10.1 2014.<br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Nemáš v rámci nějaké pojistky pojištění na blbost? Já teď takhle měnil displej na Macbooku...

//tmoris byl rychlejší...

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno

Pojisteni odpovednosti? Aniz bych to chtel, tak to mam automaticky u dvou pojistek a sice jsem to jeste nikdy nepotreboval,ale na tohle se to da pouzit..

Tuhle pojistku lze ale pouzit v pripade, ze rozbijes neco nekomu druhemu, ne sobe. Nebo? Proto se to jmenuje pojisteni odpovednosti.

Odesláno (upraveno)

Rodina si se vožeru, už mám třetího panáka za 20 minut, nemám ani doutník abych se stratil na balkoně, a protože jsem na ošetřovačce s dcerou tak nemůžu zdrhnout ani do tý z.k u r..v hospody.......

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Důvod?

Ano, mají důvod tam být a je jedině dobře, že Krym vyzobe Ivan a ne EUSA  :D :D

(to, že možná zařve úplně zbytečně x lidí, je jen debilní systém dělení světa, nic, zač mohou jen rusáci) 

Odesláno

Ano, mají důvod tam být a je jedině dobře, že Krym vyzobe Ivan a ne EUSA   :D :D

(to, že možná zařve úplně zbytečně x lidí, je jen debilní systém dělení světa, nic, zač mohou jen rusáci) 

jj, mají důvod. stejně, jako v 68. taky k nám přišli "na pozvání"...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...